Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πρέπει να είναι μια αξιοπρεπέστατη πρόταση, να διαλέξεις οπωσδήποτε τα 2 GB ram. Υπάρχει και με τον z2580 επεξεργαστή. Μικρό αρνητικό ότι δεν φωτίζονται τα πλήκτρα, σύμφωνα με τα review.
Το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά, διατηρώντας μικρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα της Intel στο android και τη μπαταρία.
Και αλλά μικρά μείον όπως οι μεγαλουτσικες διαστάσεις και το ότι δεν έχει FM.
Θα σε παροτρυνω να το τολμήσεις για να μας πεις εντυπώσεις

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Από μπαταρία είναι οκ.
Eίναι για το αδελφό μου, νομίζω ότι είναι άριστη επιλογή το μαγαζί δεν το ξέρω, ελπίζω ότι δεν θα έχω θέμα, ο intel είναι "πρόκληση" για την μπαταρία έχω ορισμένες επιφυλάξεις το radio, δεν είναι τόσο κρίσιμο ώστε να το αποφύγω, για τα πλήκτρα μικρό το κακό, ίσως με κάποιο update να διορθωθεί.....

Μάλλον θα το κτυπήσω ίσως από Σεπτέμβρη:operator:

Από vickmall κανένα θέμα. Το έστειλαν την επόμενη μέρα και ήταν άψογοι στην επικοινωνία μέσω chat. Σίγουρα δεν έχει ράδιο;

Υπάρχει ένα ψιλοπροβληματάκι, με την international version για το Google play, αλλά μάλλον λύνεται, το προσφέρει άλλωστε το vickmall.

Τελικά κατάφερα να συνδέσω το τηλεφωνάκι με το λαπτοπ.Ειχα τσεκαρι το usb debugging.Μόλις το ξετικαρισα,βουαλά.
Ρε παιδιά αυτό το τηλέφωνο με έβαλε σε σκέψεις για το αν αξίζει να δίνω 400αριές για τα επώνυμα κινητά.
Η οθόνη του δεν ειναι σαν του Νοte 3,δεν έχει πενάκι,η φωτογραφική του δεν ειναι σαν του Note 2(αυτη θεωρω κορυφαία),αλλά με μόλις 67 ευρώ που το ειχε προσφορά για λίγες ημέρες το PandaWill,έχεις ένα αξιοπρεπέστατο και όμορφο τηλέφωνο που κάνει σχεδόν τα πάντα.

Ψάχνω ενα κινέζικο με τις διαστάσεις του s4 , αλλά με τον mtk 8592 και με 2g ram αλλά μέχρι τώρα τίποτα.
Όσοι κλώνοι του s4 βλέπω είναι μεγαλύτερου μεγέθους και με μικρότερο hardware

Δυστυχώς δεν το βρήκαμε.
Το συγκεκριμένο το βλεπω χωρις ελληνικα , με μικρη μπαταρία αλλα το σημαντικότερο οι διαστάσεις του είναι μεγαλυτερες από αυτές του s4 ( 136.6 x 69.8 x 7.9) .
Σε αυτές τις διαστάσεις προτιμω το coolpad f1 ( το ειχα για ένα μηνα περιπου) που είναι από πιο επώνυμη εταιρεία και με πολύ καλύτερη τιμη.

Εγώ περιμένω την άλλη εβδομάδα το S4 των 60 ευρώ και κάτι a.k.a. Feiteng H9500 S4. Ελπίζω να μη βγει πολύ μάπα το καρπούζι :p
Το πήρα χθες, μετά απο δύο εβδομάδες αναμονής.

Το πακέτο απο το Panda είχε μέσα το λευκό Feiteng, flipcase, δεύτερη μπαταρία και δεύτερη μεμβράνη οθόνης. Όλα αυτά μέσα στο κουτί σου κινητού, μάλλον για να μην έχουν πρόβλημα με την Singapore Post.

Έχοντας πιάσει στα χέρια μου 2-3 "επώνυμα" 5ιντσα κινητά, περίμενα τη συσκευή μεγαλύτερη και λιγότερο βολική. Είναι όμως αρκετά άνετο στη χρήση. Τριξίματα δεν παρατήρησα. Είναι αρκετά βαρύ και συμπαγές, το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι με το power button που είναι κάπως χαλαρό και φοβάμαι μήπως μου μείνει στο χέρι. Το volume στην άλλη πλευρά της συσκευής είναι πιο σταθερό.
Το λευκό πλαστικό της πρόσοψης είναι αρκετά λεπτό με αποτέλεσμα να διαχέεται το φως των πλήκτρων αφής και του notification led. Χαλάει λίγο την εμφάνιση του κινητού.

Το ακουστικό έχει καλή ένταση, όση και το Motorola μου που θα αποσύρω με πόνο ψυχής. Ο ήχος δεν είναι τόσο "γεμάτος". To εξωτερικό ηχείο θα μπορούσε να έχει λίγο μεγαλύτερη ένταση. Τουλάχιστον δεν παραμορφώνει.

Η αντιγραφή του S4 είναι πλήρης. Μέχρι και Samsung Hub έχει. Το widget του καιρού αρχικά δεν έβρισκε πληροφορίες, όποια πόλη και να έβαζα. Με το που έβαλα και δεύτερη SIM, το πρόβλημα λύθηκε. Σύμπτωση; Data connection είναι off και στις δύο κάρτες, δουλεύω με WiFi.

Η οθόνη έχει καλή ευκρίνεια, φωτεινότητα και χρώματα. Στον ήλιο χάνει αρκετά βέβαια, κάτω όμως απο ομπρέλα παραλίας δεν είχα πρόβλημα.

Το Antuntu X έδειξε 17.000 οπότε υποθέτω είναι MT6582. Το CPU-Z λέει SoC: MT6582 αλλα Board: MT6589 και Model: GT-H9500 (MT6589). Κάτι παρόμοιο γράφει και το CPU Identifier.

Το barcode γράφει και αυτό 6582 και ημερομηνία κατασκευής ( ; ) 17-7-14

Αν και στη σελίδα του κινητού στο Panda γράφει οτι παίρνει κάρτες mSD μέχρι 16GB, είδε κανονικά την Transcend 32GB που έβαλα.

Η φωτογραφική είναι αξιοπρεπής αλλα το φλας είναι της πλάκας. Πνίγει στο φως το θέμα αν είναι κοντά, δεν το φωτίζει αρκετά αν είναι πιο μακρυά.
To παραπάνω barcode με flash (το χαρτί του κουτιού είναι ματ):

Μερικές φωτογραφίες:
Γάτος στα 8ΜΡ: http://www.mediafire.com/view/lcyucy8ens4lbo8/Cat-8MP.jpg
Γάτος στα 13ΜΡ: http://www.mediafire.com/view/a0o589w9qgxodcg/Cat-13MP.jpg
Γάτος με HDR: http://www.mediafire.com/view/7b8r5pswb2g55ga/Cat-HDR.jpg
Τοπίο στα 8ΜΡ: http://www.mediafire.com/view/443o1twtdqu4k5u/Trees2-8MP.jpg
Τοπίο στα 13ΜΡ: Δεν έβγαλα :p
Τοπίο με HDR: http://www.mediafire.com/view/uca5g09rduqgfcf/Trees-HDR.jpg

To GPS Test έκανε μερικά λεπτά να βρει δορυφόρους:

Το MapFacrtor GPS Navigation κλείδωσε σχεδόν αμέσως.

Για τη μπαταρία δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ακόμα. Φορτίζει όμως αρκετά γρήγορα απο το USB του laptop

Αξίζει τα 62; Ναι, αν δεν βγάλει κάποιο πρόβλημα με την χρήση.

Παιδιά, υποθέτω ότι θα έχει απαντηθεί, αλλά κάντε τον κόπο και πέστε μου τι γίνεται με τελωνεία, κλπ. ... Υποθέτω οι κινέζοι δηλώνουν πολύ χαμηλή αξία και το φέρνει ο ταχυδρόνος απ' ευθείας στο σπίτι ; Χρειάζεται κάποια επισήμανση από εμάς, κατά την παραγγελία, ή είναι η default διαδικασία ;