Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εγώ λογικά αύριο παραλαμβάνω το Takee 1 αγορασμένο από tinydeal στα 96.5 ευρώ περίπου (λόγω προπαραγγελίας)!!!

Εντυπώσεις και φωτό αφού παραληφθεί!

Παίδες, επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, τυχόν παραγγελίες για τηλέφωνα από Κίνα συνεχίζουν να έρχονται κανονικά στην πόρτα μας (εννοείται αφού επιλέξουμε κρατικούς μεταφορείς και όχι κούριερς ; ) ... πέρυσι πήρα δύο και όλα πήγαν μια χαρά ... άλλαξε τίποτε ; θυμάμαι κάποια ποστς προ μηνών, ότι στην Θεσσαλονίκη έπεφτε τελωνειακό χέρι ....

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Παίδες, επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, τυχόν παραγγελίες για τηλέφωνα από Κίνα συνεχίζουν να έρχονται κανονικά στην πόρτα μας (εννοείται αφού επιλέξουμε κρατικούς μεταφορείς και όχι κούριερς ; ) ... πέρυσι πήρα δύο και όλα πήγαν μια χαρά ... άλλαξε τίποτε ; θυμάμαι κάποια ποστς προ μηνών, ότι στην Θεσσαλονίκη έπεφτε τελωνειακό χέρι ....

πριν 10 μέρες πήρα ένα elephone p6000 από τις ευρωπαϊκες αποθήκες του gearbest. Έφτασε σε περίπου 10 μέρες, φυσικά χωρίς τελωνεία κλπ.
Τα EU warehouses των κινεζομάγαζων είναι ενδιαφέροντα, δεν υπάρχουν όμως οι ίδιες τιμές και η ποικιλία των china αποθηκών.

Τι θέλεις να πάρεις?

ε ναι, είναι καλύτερη περίπτωση τα ευρωπαϊκά τους παραμάγαζα )από πλευράς χρόνου παράδοσης και πις οφ μάιντ, πλην οι διαφορές τιμών είναι πολύ σημαντικές .... θέλω ένα για τον μεγάλο μου γυιο, (16 χρονών) με 5άρα οθόνη, 2/16 γβ, κλπ. ...από ότι είδα οι διαφορές τιμών είναι κανά 40άρι-50άρι ... δεν θέλω να δίνω πολλά χρήματα, γιατί έχει τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι του, πχ. το τελευταίο που το πήρα κολύμπησε μαζί του στην θάλασσα, στην κωλότσεπη του μαγιώ ... για τέτοια προσοχή μιλάμε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οπότε, αν δεν υπάρχει θέμα αλλαγής νοοτροπίας τελωνείων σε κινητά από Κίνα, δεν με πειράζει να περιμένω ένα μήνα και να γλυτώσω πχ. 40 ευρώ ...

Απο αυτά που διαβάζω:

α) δεν βλέπω να πιάνουν τίποτα τα λαγωνικά του τελωνείου,

β) και απο ευρωπαϊκή αποθήκη να αγοράσεις, είναι πιθανό να περιμένεις όσο θα περίμενες αν το είχες πάρει απο Κίνα.

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

πριν 10 μέρες πήρα ένα elephone p6000 από τις ευρωπαϊκες αποθήκες του gearbest.

χμμμ, αυτό με 3 γβ ;;; πολύ καλό φαίνεται ...

αυτός ο ι-γογος από Ισπανία είναι γνωστός και έμπιστος ή μπαταχτζής ;;;;

πριν 10 μέρες πήρα ένα elephone p6000 από τις ευρωπαϊκες αποθήκες του gearbest. Έφτασε σε περίπου 10 μέρες, φυσικά χωρίς τελωνεία κλπ.
Τα EU warehouses των κινεζομάγαζων είναι ενδιαφέροντα, δεν υπάρχουν όμως οι ίδιες τιμές και η ποικιλία των china αποθηκών.

Τι θέλεις να πάρεις?
10 ημέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη!? Πολλές δεν είναι!? Όλα τα μαγαζιά διαφημίζουν 2-3 μέρες.....

10 ημέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη!? Πολλές δεν είναι!? Όλα τα μαγαζιά διαφημίζουν 2-3 μέρες.....
Κανονικός χρόνος είναι.
Και από eBay όταν αγοράζεις από ευρωπαίο πωλητή τις ίδιες μέρες κάνει.
Για πιο γρήγορα θα πρέπει να επιλεχθεί αποστολή με courier.

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Huawei HONOR 6 (από merimobiles). Τελική τιμή 230ευρω συμπεριλαμβάνοντας 20$ ταχυμεταφορα μια θήκη(για πέταμα)και ενα tempered glass.Είχε προσφορά το κατάστημα για λίγες ώρες στα 220$ (+20$ έκπτωση για αγορες απο το κουπούνι της εγγραφης στο σάιτ) και το χτύπησα άμεσα χωρίς να έχω διαβάσει πολλα πολλά για το κινητό.

Εκανε συνολικα 8 μερες να ερθει, χρόνος ρεκόρ για οτιδηποτε έχω φέρει απο την Ασία. 2 μέρες ήταν το proccessing και 6 μερες η μεταφορά(EMS απο Singapure Post). Είχα λίγο αγχος μήπως μου κολλήσει λόγο ταχυμεταφορών αλλα διαψεύτηκα. Μεσανυχτα ηταν στο Ελ.Βενιζελ την επομενη το μεσημερι χτύπησε το κουδουνι ο κουριερ.

Το ξέρω ότι το κινητό έχει κλείσει χρόνο πλέον από την ημερομηνία που κυκλοφόρησε αλλά πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι τίμια πρόταση. 1080p οθόνη στις 5 ιντσες, 3giga ram, 4G, σφαιράτος επεξεργαστής και οχι κινεζοMediatek, επεκτασιμο με SD, και 3100ΜAh μπαταρία πολύ δύσκολα βρίσκεις σε κινητο σε αυτή τη τιμή.

Το δε MUI της Huawei ταχυτατο, εντελώς παραμετροποιήσιμο με άπειρες επιλογες και λειτουργιες διαχείρισης πόρων και των προγραμμάτων του κινητού. Δεν υπάρχει κάνενας λόγο να ψάχνεσαι για ROM και τα λοιπά.

Υ.Γ. Κυκλοφορούν πολλές ευκαίριες για δυνατά κινητά σε χαμηλές τιμές στην Κίνα αλλα όπως όλες οι εταιρίες (Κινέζικες και μη) επίμενουν στις πολλές ίντσες. Δυστυχώς είμαι απο αυτούς που ακόμα και τις 5 ίντσες τις βρίσκω οριακες από άποψη φορητότητας. Το ξέρω ότι θα τις συνηθήσω αλλα πιστεύω ότι ο προηγουμενος κινέζος μου στις 4,7 ίντσες ήταν ο ιδανικός από άποψη μεγέθους και αν δεν χάλαγε το touch του ξαφνικα δεν θα τον άλλαζα.

Last edited:

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Huawei HONOR 6 (από merimobiles). Τελική τιμή 230ευρω συμπεριλαμβάνοντας 20$ ταχυμεταφορα μια θήκη(για πέταμα)και ενα tempered glass.Είχε προσφορά το κατάστημα για λίγες ώρες στα 220$ (+20$ έκπτωση για αγορες απο το κουπούνι της εγγραφης στο σάιτ) και το χτύπησα άμεσα χωρίς να έχω διαβάσει πολλα πολλά για το κινητό.

Εκανε συνολικα 8 μερες να ερθει, χρόνος ρεκόρ για οτιδηποτε έχω φέρει απο την Ασία. 2 μέρες ήταν το proccessing και 6 μερες η μεταφορά(EMS απο Singapure Post). Είχα λίγο αγχος μήπως μου κολλήσει λόγο ταχυμεταφορών αλλα διαψεύτηκα. Μεσανυχτα ηταν στο Ελ.Βενιζελ την επομενη το μεσημερι χτύπησε το κουδουνι ο κουριερ.

Το ξέρω ότι το κινητό έχει κλείσει χρόνο πλέον από την ημερομηνία που κυκλοφόρησε αλλά πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι τίμια πρόταση. 1080p οθόνη στις 5 ιντσες, 3giga ram, 4G, σφαιράτος επεξεργαστής και οχι κινεζοMediatek, επεκτασιμο με SD, και 3100ΜAh μπαταρία πολύ δύσκολα βρίσκεις σε κινητο σε αυτή τη τιμή.

Το δε MUI της Huawei ταχυτατο, εντελώς παραμετροποιήσιμο με άπειρες επιλογες και λειτουργιες διαχείρισης πόρων και των προγραμμάτων του κινητού. Δεν υπάρχει κάνενας λόγο να ψάχνεσαι για ROM και τα λοιπά.

Υ.Γ. Κυκλοφορούν πολλές ευκαίριες για δυνατά κινητά σε χαμηλές τιμές στην Κίνα αλλα όπως όλες οι εταιρίες (Κινέζικες και μη) επίμενουν στις πολλές ίντσες. Δυστυχώς είμαι απο αυτούς που ακόμα και τις 5 ίντσες τις βρίσκω οριακες από άποψη φορητότητας. Το ξέρω ότι θα τις συνηθήσω αλλα πιστεύω ότι ο προηγουμενος κινέζος μου στις 4,7 ίντσες ήταν ο ιδανικός από άποψη μεγέθους και αν δεν χάλαγε το touch του ξαφνικα δεν θα τον άλλαζα.

Συμφωνώ σε ολα...
Το εχω εξι μηνες περιπου ( το ευρωπαικο μονοκαρτο L04) και δεν βλεπω να το αλλαζω συντομα

Παλικάρια μια πρόταση για αγορά από Κινα (ή ευρωπαικές αποθήκες των Κινέζων) για μια συσκευούλα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

1. Οθονη 1080p με πολύ καλή απεικονιση και κατά προτιμηση μεταξύ 5-5.5 ιντσών
2. Να είναι γρήγορο
3. Αν γινεται μεχρι 200 Ευρώ.

Εχουμε τίποτα υπόψιν ;

Παλικάρια μια πρόταση για αγορά από Κινα (ή ευρωπαικές αποθήκες των Κινέζων) για μια συσκευούλα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

1. Οθονη 1080p με πολύ καλή απεικονιση και κατά προτιμηση μεταξύ 5-5.5 ιντσών
2. Να είναι γρήγορο
3. Αν γινεται μεχρι 200 Ευρώ.

Εχουμε τίποτα υπόψιν ;
Http://www.coolicool.com/stock-in-e...hz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-g-41780
Xiaomi Redmi Note 2 Prime από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool. Θα σε καλύψει πλήρως το κινητό.

Αυτό που λέτε ( Xiaomi Redmi Note 2 ) το έχει και η ελληνική αποθήκη του minideal αρκετά φθηνότερα (έκδοση 2.0 ghz, 16 gb) ...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για Xiaomi redmi note 2 και Lenovo k3 note προτιμώντας το πρώτο. Μέχρι τα 200 ευρω κατα την άποψη μου είναι μονόδρομος γιατί εξασφαλίζουν και κορυφαία ποιότητα κατασκευής και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Γενικά θεωρούνται πολύ αξιόπιστες εταιρίες .

Απ το παρακατω link φαινεται οτι εχει dual sim ωστοσο αναφερει οτι sd παιρνει μονο η κινεζικη version http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-6992.php
Ότι θέλεις θα κοιτάξει εδώ στο φόρουμ της miui ->

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-τα-πάντα-για-το-νέο-smartphone-Δεν-διαβάζεται-από-Tapa/?pageNo=1