Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το τηλέφωνο δεν παίζετε φίλος και η miui είναι έρωτας όταν την μάθεις, τι καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμα είναι πέρασμα τις ελληνικής Ρομ από την κοινότητα μας, τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστούμε..... :D

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Στο Geekbuying ξεκινάει promotion λόγω των 4ων γενεθλίων που έχουν σε UMI (8-17 ιούνη), Chuwi και Elephone (από 14/06). Εάν κοιτάτε για κάτι από αυτές τις μάρκες...

προσωπικά θα πάρω το chuwi Hi8

XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB ROM 4G Phablet 163

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html?wid=1 (το οποιο θεωρω ενα απο τα πιο αξιοπιστα καλα και φτήνα ιντερνετομαγαζα)

τίμιο για την τιμή του, το περιμένω από Κίνα

φτηνο νεο , αξιοπιστο οχι και τοσο...αν και προσωπικα μια φορα που παρήγγειλα ηρθε εστω και καθυστερημενα με 25 μερες, γενικα καθυστερουν πολυ τις αποστολες, γραφουν εικονικα προιοντα οτι ειναι σε στοκ τα παραγγελνεις και μετα απο 15 μερες και αφου τους ρωτησεις απαντουν οτι λυπουμαστε αλλα δεν ειναι τελικα σε στοκ και αλλα διαφορα. Δες στο myphone οι μισοι ειναι δυσαρεστημενοι που ψωνισαν από εκει. Δεν ειναι απατεωνες αλλα λειτουργουν με δικους τους κανονες.

Η τιμη φυσικα που το πηρες απλα δεν υπαρχει $185 εγω το πηρα παραγγελια βέβαια 25/5 215$ τοτε δεν υπηρχε αυτη η προσφορα τωρα το vick το εχει 199. Μεταξυ 185 gear & 199 vick εννοειται θα διαλεγα το vick. Με το gear δεν ξερεις ουτε με τι rom θα το παραλαβεις. Οτι και να πεις μπορει να ερθει με ότι κατσει...

Το κινητο ειναι κανονι θα παθεις πλακα με το ποσο καλα δουλευει!!!

Εξυπηρετικό κατάστημα είναι αλλά μπροστά στο Vickmall δεν πιάνει μία.
Χώρια που η μετατροπή του Vickmall είναι πάντα προς όφελος του Χρήστη (το λιγότερο -10% στην τιμή στην μετατροπή συναλλάγματος), σου δίνει έξτρα δώρα αν το ζητήσεις και έρχονται και πολύ γρήγορα όπως τα θες.

Εξυπηρετικό κατάστημα είναι αλλά μπροστά στο Vickmall δεν πιάνει μία.
Χώρια που η μετατροπή του Vickmall είναι πάντα προς όφελος του Χρήστη (το λιγότερο -10% στην τιμή στην μετατροπή συναλλάγματος), σου δίνει έξτρα δώρα αν το ζητήσεις και έρχονται και πολύ γρήγορα όπως τα θες.

επ, τι κανεις εσυ εδώ ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Επίσης στο gearbest για τα xiaomi τουλάχιστον λέει ότι δεν μπορείς να τα ρουτάρεις, αναβαθμίσεις, βάλεις άλλη ρομ, αλλιώς χάνεις την εγγύηση!

Μόλις βγάλανε στην ελληνική σελίδα του Coolicool στο Facebook, giveaway με δώρο ένα Apollo Lite (5.5 Inch 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Sharp IGZO Screen, Helio X20 MTK6797 2.3GHz Deca Core, 4GB RAM + 32GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion, 16 MP PDAF Back Camera + 5 MP Front Camera, Android 6.0 System, 3180mAh Battery). Στα χαρτιά πάντως φαίνεται πολύ καλό.

Last edited:
Μόλις βγάλανε στην ελληνική σελίδα του Coolicool στο Facebook, giveaway με δώρο ένα Apollo Lite (5.5 Inch 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Sharp IGZO Screen, Helio X20 MTK6797 2.3GHz Deca Core, 4GB RAM + 32GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion, 16 MP PDAF Back Camera + 5 MP Front Camera, Android 6.0 System, 3180mAh Battery). Στα χαρτιά πάντως φαίνεται πολύ καλό.

Το κέρδισε τελικά ελληνίδα είδα...
Καινούργιο Giveaway έχει το Coolicool απ' ότι βλέπω στη ελληνική σελίδα τους στο Facebook, με θέμα το UEFA και δώρο ένα Blackview R7, αξίας 200$

Η Nubia βγάζει και νέο κινητό, με 5000mAh μπαταρία και καλά σχετικά χαρακτηριστικά. Πήρε φόρα τελευταία μου φαίνεται....
s_d1d31e5fee4b485a9e7fb6881aa7df86.jpg

Εγώ μόλις παρήγγειλα για μένα από Vickmall το Letv Le2 pro σε χρυσό χρώμα.

Η συσκευή μαζί με 2 τζάμια για την οθόνη, δερμάτινη θήκη MOFI και Cuoco ROM βγήκε στα 226 ευρώ περίπου.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Η συσκευή μαζί με 2 τζάμια για την οθόνη, δερμάτινη θήκη MOFI και Cuoco ROM βγήκε στα 226 ευρώ περίπου.
Το έχω βάλει στο μάτι αυτό.Πολύ ωραίο

Καλορίζικο περιμένουμε εντυπώσεις. Στο xiaomi redmi note 3 pro η mofi θήκη είχε κάποια κομπλαρισματα στο τηλέφωνο. Αρκετές φορές οταν με καλούσαν και άνοιγα το πορτακι δεν άναβε η οθόνη με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις.

Ειχες πόντους? γιατί το βλέπω πιο ακριβό στο σάιτ?

Last edited:
Καλορίζικο περιμένουμε εντυπώσεις. Στο xiaomi redmi note 3 pro η mofi θήκη είχε κάποια κομπλαρισματα στο τηλέφωνο. Αρκετές φορές οταν με καλούσαν και άνοιγα το πορτακι δεν άναβε η οθόνη με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις.

Ειχες πόντους? γιατί το βλέπω πιο ακριβό στο σάιτ?

Πάντα είναι πιο ακριβό αλλά οταν το αγοράζεις η τιμή κατεβαίνει. Είχα κάπου στο 1.5 δολλάριο πόντους, οπότε γύρω στα 225 να υπολογίζεις.

Παρέλαβα το Leeco X620 σήμερα για έναν φίλο που οπτικά είναι το ίδιο με το Pro.

DSC_0646.jpg

DSC_0647.jpg

DSC_0648.jpg

DSC_0649.jpg

DSC_0650.jpg

Πάντα είναι πιο ακριβό αλλά οταν το αγοράζεις η τιμή κατεβαίνει. Είχα κάπου στο 1.5 δολλάριο πόντους, οπότε γύρω στα 225 να υπολογίζεις.

Τι εννοείς η τιμή κατεβαίνει?

Aν σου λέει ότι κοστίζει 235 ευρώ, εσύ θα δώσεις 225.
Πάντα η ισοτιμία τους είναι προς τα πάνω.