Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Αγαπητε maddoctor
ευχαριστω για τη βοηθεια. Κατ αρχας δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ international kai απλης εκδοσης. Εγω θελω να το παρω και να μην κανω τιποτε. Να ειναι ετοιμο για χρηση με τα ελληνικα και τα αγγλικα. Διαβαζω ενα κατεβατο απο ενεργειες που πρεπει να κανω για να περασω τη rom με τα ελληνικα και ... με πιανει πυρετος !!! Μπηκα στο link που μου εστειλες, αλλα και αυτοι λενε κανε αυτο το αλλο ... και προσεχε !!!!
Οποτε ειμαι στα ιδια !!
Ξερεις -μηπως- απο που μπορω να το παρω και να το εχουνε σε πληρη λειτουργικη κατασταση και φυσικα με εγγυηση;
Ξανα ευχαριστω και συγγνωμη που επανερχομαι !!
Σε χρυσό το είχα πάρει κι εγώ της γυναίκας μου.Το τηλέφωνο είναι plug n' play φίλε μου.
Μια χαρά είναι τα Ελληνικά που έρχονται από τα Κινεζομάγαζα και δεν δημιουργούν κανένα μα κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο.
Με αλλαγές rom δεν αξίζει να ασχοληθείς καθόλου αφού τα προβλήματα που δημιουργούν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που διορθώνουν,άσε που εδώ που τα λέμε,μάλλον δεν διορθώνουν τίποτα αφού το τηλέφωνο είναι τέλειο.
Από αυτούς θα το έχεις σε 3-5 ημέρες αλλά λίγο πιο ακριβό.
http://www.vickmall.com/eu-warehouse/xiaomi-redmi-note-3-pro.html
Από Κίνα πιο φθηνά αλλά να το περιμένεις σε 10-30 ημέρες.
http://www.geekbuying.com/item/Xiao...TOUCH-ID---Gold-362396.html?source=ShareAsale

Last edited:
Στα xiaomi είναι λίγο λαχείο το τι λογισμικό θα φοράει αυτό που θα φτάσει στα χέρια κάθε αγοραστή.
Ακόμη και από το ίδιο κατάστημα να έρθει, σε διαφορετική χρονική περίοδο ή από διαφορετική παρτίδα, το λογισμκό μπορεί να έχει διαφορές.
Από μικρές διαφρορές που ίσως περάσουν απαρατήρητες από τον απλό χρήστη, μέχρι να λείπει το Google Play τελείως, ή να χρειάζεται να το κατεβάσει ο χρήστης μέσα από άλλη εφαρμογή κλπ.
Το ότι ο ένας δεν αντιμετωπίζει κάποια έλλειψη ή δεν το θεωρεί πρόβλημα να κάνει δυο κλικ παραπάνω, δε σημαίνει πως τα τηλέφωνα θα είναι 100% απροβλημάτιστα και για τον άλλο αγοραστή.
Υπήρξαν πάντως φίλοι που χωρίς να γνωρίζουν πολλά αγόρασαν, και το κατέβασμα/πέρασμα της σωστής ρομ τους το έκανα εγώ στη καφετέρια, χωρίς υπολογιστή κλπ.
Με τον καιρό διάβασαν, έμαθαν και έγιναν εξπέρ που τώρα που δεν πολυασχολούμαι, τους ρωτάω εγώ αντί να ψάχνω πράγματα.

εγώ της γυναίκας το πήρα από vickmall και είχε να κάνω επιλογή rom.
Το τηλέφωνο είναι στα αγγλικά αλλά γράφεις κανονικά ελληνικά, άψογο σε όλα του.

Θέλω να το πάρω κι εγώ αλλά βγήκε το redmi note 4 που μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά και έχω προβληματιστεί.
Ξέρει κανείς αν το note 4 είναι και καλύτερο στην φωτογραφική του από το 3ρι?

Σας ευχαριστω ολους θερμα για τις συμβουλες και τις οδηγιες σας !!
Καταλαβα οτι πρεπει να συνεχισω το ... διαβασμα γιατι εχω μεινει πισω !!

εγώ της γυναίκας το πήρα από vickmall και είχε να κάνω επιλογή rom.
Το τηλέφωνο είναι στα αγγλικά αλλά γράφεις κανονικά ελληνικά, άψογο σε όλα του.

Θέλω να το πάρω κι εγώ αλλά βγήκε το redmi note 4 που μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά και έχω προβληματιστεί.
Ξέρει κανείς αν το note 4 είναι και καλύτερο στην φωτογραφική του από το 3ρι?
Redmi Note 4 vs LG G5 σύγκριση ποιότητας φωτογραφίας!

Η καμερα ειναι η αχίλλειος πτέρνα των κινεζικων τηλεφώνων.
Είναι και ο μοναδικός λόγος που με αποτρέπει στο να είναι η κύρια συσκευή μου.
Αν είναι να διαθέσεις 150 ευρω, τότε ναι, είναι πολύ καλή επιλογή.
Μην το συγκρίνουμε όμως με τις ναυαρχίδες.

Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Η κάμερα είναι χάλια. Δεν λέω πολύ καλά κινητά. Απίστευτο λογισμικό. Αλλά μάπα κάμερα. Αν κάποιος δεν θέλει κάμερα το Redmi 3s και 3 note pro είναι απλά τέλεια.

Σας ευχαριστω ολους θερμα για τις συμβουλες και τις οδηγιες σας !!
Καταλαβα οτι πρεπει να συνεχισω το ... διαβασμα γιατι εχω μεινει πισω !!
Οσο πιο πολύ διαβάσεις,τόσο πιο πολύ πετάς τον ελεύθερο χρόνο σου στα σκουπίδια.
Το τηλέφωνο δεν χρειάζεται το παραμικρό.
Αν πάντως έχεις τόσο χρόνο,μπες στο Ελληνικό φόρουμ να διαβάσεις τι τραβάει ο κόσμος που καταστρέφει το τηλέφωνό του περνώντας διάφορες "πολύ καλές" ρομ.

Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Η κάμερα είναι χάλια. Δεν λέω πολύ καλά κινητά. Απίστευτο λογισμικό. Αλλά μάπα κάμερα. Αν κάποιος δεν θέλει κάμερα το Redmi 3s και 3 note pro είναι απλά τέλεια.

Έχεις το τηλέφωνο και το λες αυτό? όντας κάτοχος του redmi note 3 pro θα έλεγα ότι εχει πολύ αξιοπρεπή κάμερα με πολύ καλή ανάλυση και καλή απεικόνιση χρωμάτων. Δεν εχει φυσικά κορυφαία κάμερα αλλα χάλια δεν την λες με τιποτα. Στα 160 ευρώ που εχει το κινητό με την εμπειρία χρήσης που παίρνεις το κινητό δεν ειναι φτηνό ειναι τζάμπα και καλύπτει όλους τους χρήστες.

Δεν μιλάω τυχαία προφανώς. Απλά στον τομέα κάμερα δεν υπάρχουν τα xiaomi. Κατά τα άλλα προφανώς είναι πολύ vfm για αυτά που προσφέρουν και στα λεφτά τους δεν έχουν αντίπαλο.

Έχεις το τηλέφωνο και το λες αυτό? όντας κάτοχος του redmi note 3 pro θα έλεγα ότι εχει πολύ αξιοπρεπή κάμερα με πολύ καλή ανάλυση και καλή απεικόνιση χρωμάτων. Δεν εχει φυσικά κορυφαία κάμερα αλλα χάλια δεν την λες με τιποτα. Στα 160 ευρώ που εχει το κινητό με την εμπειρία χρήσης που παίρνεις το κινητό δεν ειναι φτηνό ειναι τζάμπα και καλύπτει όλους τους χρήστες.

Συμφωνώ σε όλα.
Το πήρα στη γυναίκα μου και θα πάρω και για εμένα.
Απορώ όταν υπάρχουν τέτοια κινητά σε αυτά τα χρήματα γιατί να δώσεις κάποιος τα διπλά και τριπλά και τετραπλά και πενταπλά χρήματα για κινητό.
Όποιος θέλει σοβαρή φωτογραφία δεν παίρνει κινητό.

Δεν μιλάω τυχαία προφανώς. Απλά στον τομέα κάμερα δεν υπάρχουν τα xiaomi. Κατά τα άλλα προφανώς είναι πολύ vfm για αυτά που προσφέρουν και στα λεφτά τους δεν έχουν αντίπαλο.

ποιο υπάρχει λοιπόν στα 150 ευρώ αφου το xiaomi δεν υπάρχει?

Υπερβάλεις ότι δεν υπάρχουν στο τομέα κάμερα. Και τα Meizu έχουν καλύτερη κάμερα πράγματι αλλα το συνολικό πακέτο των Xiaomi δεν το έχουν.

Δεν ξέρω ποια κριτήρια βάζεις και η κάμερα δεν είναι καλή.
Στην ταχύτητα εστίασης για παράδειγμα,είναι μακράν καλύτερη από αυτή του Galaxy Note 3 που έχω.

Υπερβάλεις ότι δεν υπάρχουν στο τομέα κάμερα. Και τα Meizu έχουν καλύτερη κάμερα πράγματι αλλα το συνολικό πακέτο των Xiaomi δεν το έχουν.
Προφανώς για αυτό θα συνεχίζω να προτιμώ και να προτείνω xiaomi. Επίσης θέλω την ελευθερία του ξεκλειδωτου bootloader και των ρομ.
Δεν ξέρω ποια κριτήρια βάζεις και η κάμερα δεν είναι καλή.
Στην ταχύτητα εστίασης για παράδειγμα,είναι μακράν καλύτερη από αυτή του Galaxy Note 3 που έχω.
Η εστίαση δεν μου λέει κάτι εμένα.
αυτό απο που το συμπερανες?
Επειδή τα έχω δουλέψει προφανώς. Πώς αλλιώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτό απο που το συμπερανες?
Εσύ έχεις δουλέψει τα κινητά αυτά; Από που συμπερανες ότι έχουν τόσο καλή κάμερα τα Xiaomi;

Προφανώς για αυτό θα συνεχίζω να προτιμώ και να προτείνω xiaomi. Επίσης θέλω την ελευθερία του ξεκλειδωτου bootloader και των ρομ.

Η εστίαση δεν μου λέει κάτι εμένα.

Επειδή τα έχω δουλέψει προφανώς. Πώς αλλιώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εσύ έχεις δουλέψει τα κινητά αυτά; Από που συμπερανες ότι έχουν τόσο καλή κάμερα τα Xiaomi;

ποιος είπε οτι έχουν τόσο καλή? απλά δεν έχουν τόσο κακή όσο αναφέρεις

Τελευταια επειδη έχω κάνει αρκετες παραγγελίες από vickmall, gearbest & banggood μπορω να πω με σιγουρια οτι το vickmall ειναι με διαφορα το γρηγορότερο!
Ειναι το μονο μαγαζι που οταν σου δινει tracking number αυτο εμφανιζεται κανονικα στις μηχανες αναζητησης! που σημαινει ότι όταν στο στελνουν σε εσενα το στελνουν και στον μεταφορεα. Τα αλλα δυο παιρνεις αριθμους που μπορει να κανουν ως και 7 μερες να εμφανιστουν στις αναζητησεις ή μπορει να κάνουν αρκετες μερες και να βρισκονται ακομα στην προετοιμασια της παραγγελιας και να μην φεύγει από το μαγαζι λόγω φόρτου είτε κυριως διαθεσιμότητας παρόλο που το δήλωναν στην παραγγελια διαθέσιμο.

Πχ παρηγγειλα tablet απο banggood που το ειχαν διαθέσιμο από τις 9/9 και μετα μου το έβγαζαν οτι δεν είχαν στοκ και τελικά μετα από αλληλογραφιες μου το "εστειλαν" στις 19/9 στελνοντας μου tracking number αλλά ακόμα δεν εχει εμφανιστει πουθενα το στατους του...

οποτε το συμπερασμα στα κινητα το vickmall ειναι σχεδον μονοδρομος τόσο σε ταχυτητα όσο και αξιοπιστια. Κι ας είναι 10 $ ακριβοτερο απο τα περισσότερα. Ειναι μικρο ακόμα μαγαζί και εξυπηρετεί άμεσα.

...στελνοντας μου tracking number αλλά ακόμα δεν εχει εμφανιστει πουθενα το στατους του...
Δοκίμασε να βάλεις το tracking εδώ. Θα σου δείξει σίγουρα :smile:

(Sent from LG G5)