Κινητά vs φωτογραφικές, υπέρ και κατά

Αρνείσαι γιατί δεν έχεις καλό και σύγχρονο κινητό και δεν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά ούτε κατεβάζοντας μια σοβαρή εφαρμογή για να έχεις π.χ. Manual εστίαση στο κινητό που έχεις ήδη.
Ναι αν είχα το 16 Pro, θα πετούσα τη μηχανή μου νομίζεις… Πσο σύγχρονο και να ειναι το κινητο δεν παύει να είναι μια λύση ανάγκης όταν δεν έχεις σοβαρά εργαλεία μαζί σου

Εντάξει, πάω να πουλήσω την DSLR μου με το οπτικό σκόπευτρο που δεν βλέπω καν τι βγαζω και θα πάω να δώσω σχεδόν 2 χιλιάρικα για το τελευταίο iPhone, αντί να τα δώσω για την Ζ6 ή ακόμα και για την Ζ8, γιατί το 12 pro μου είναι αρχαίο πλέον😂 Α και οι οθόνες των μηχανών δεν είναι για να θαυμάζεις τις φωτογραφίες που τράβηξες εκεί, αλλά για να δεις πάνω κάτω αν η φωτογραφία που έβγαλες ήταν καλή ή χρειάζεται και άλλη προσπάθεια, για τον σκοπό τους μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους
Να κάνεις αυτό που σου αρέσει, άλλα να μην σνομπάρετε ή αφορίζετε την άλλη πλευρά που κάνει κάτι άλλο...τόσο απλά....για μένα από τότε που έμαθα, επένδυσα, έψαξα, δούλεψα με καλό κινητό δεν υπάρχει γυρισμός, για μένα πάντα....από εκει και πέρα ότι αρέσει στον καθένα.

Για δες στο παρελθόν πόσες ανακοινώσεις είχαμε;; Κάθε εξάμηνο βγάζανε όλοι νέα σώματα…έλα βρε εσυ οι πωλήσεις των μηχανών έχουν πιάσει πάτο, γιατί έγινε αυτό νομίζεις;; Έχω πελάτη στην δουλειά μου την Nikon, δεν ξέρεις τι θέματα έχουν, φυτοζωούν και οι ίδιοι ακόμα λένε μας κατέστρεψαν τα κινητά. Ενώ ακούγονται και σκέψεις μέχρι και να το κλείσουν το μαγαζί κάποια στιγμή ή να συνεργαστουν με κάποια εταιρία κινητής. Θες να σου πω τι συνέβαινε πριν 10-12 χρόνια;;; Πωλήσεις στον θεό και κέρδος στον θεό.

Είχαμε και κονδύλια παλιότερα από Panasonic Ευρώπης και τρέχαμε digital banners κλπ. Μας τα έκοψαν εντελώς πλέον καθώς οι πωλήσεις έπιασαν πάτο και δεν αξίζει να επενδύουν. Για αυτό και το γύρισε και η Panasonic σε FF μήπως σώσει τίποτα.
Η Nikon αγόρασε πρόσφατα την RED, δεν βλέπω να το κλείνουν σύντομα το μαγαζί, κάθε άλλο…

• Like
Reactions: Kosh
Παλιό σχετικά, αλλά μου είχε ξεφύγει. Τα λέει σύντομα και περιεκτικά, ξεκινώντας με τα "απολύτως βασικά": Αναμενόμενες πωλήσεις 2023, κινητά 1,45 δισεκατομμύρια τεμάχια vs φωτογραφικές 5,8 εκατομμύρια - δηλαδή τα κινητά πουλάνε 250 φορές περισσότερο...

• Like
Reactions: Kosh