tiniakos
AVClub Fanatic
Δεν ξέρω πόσο μπορούν να σταθούν τέτοιες πατέντες.
Εδώ και ένα έξτρα φακό αντάπτορα να βάλεις στο κινητό σε κουράζει.
Εδώ και ένα έξτρα φακό αντάπτορα να βάλεις στο κινητό σε κουράζει.
κατι για 50 λιρες ειδα αλλα δεν το πιστευω. Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει μηχανη με 5-6 ιντες οθονη αυτη τη στιγμή στην αγορά ανεξαρτήτως αισθητήρα, με εξαιρεση την ΒΜ , ουτε με την αμεση διασυνδεση που θα υπαρχει για αποστολη στα δικτυα, αυτα τα δυο σημεία καλύπτει το project. Δεν προκειται για αξεσουάρ κινητού αλλά το ανάποδο για αξεσουάρ μηχανής.
Εδώ το gimbal που έχει και αυτόματο καλιμπράρισμα και βαριέμαι να το συνδέσω.
Εγώ σκέφτομαι να δώσω ακόμα και τη μηχανή γι αυτό....και να έχω μια πιο μικρή για τα πολύ δύσκολα.
Sent from my SM-T860 using Tapatalk
Προσωπικα αυτή την στιγμή δεν έχω καν μηχανή...χαχα τα έχω δώσει όλα και είμαι μόνο με το κινητό....περιμένω απλά μια compact τσέπης Fuji xf10, και δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω μηχανή στο άμεσο μέλλον...
Για το iPhone τι να πούμε, τρομερές κάμερες ειδικά στο 12 pro max....στο βίντεο ειδικά θα σπέρνει τρόμο.
Σου λείπει η μηχανή;
Αν όχι μην κοιτάξεις πίσω.
15 του Οκτώβρη νομίζω ότι η fuji θα σε κάνει να ερωτευτείς ξανά.
Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου, αλλα δεν νομιζω να το μετανιώσεις αν το κανεις....Εγώ σκέφτομαι να δώσω ακόμα και τη μηχανή γι αυτό....και να έχω μια πιο μικρή για τα πολύ δύσκολα.
Sent from my SM-T860 using Tapatalk
Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου, αλλα δεν νομιζω να το μετανιώσεις αν το κανεις....
Αναλογως παντα για ποια μηχανη μιλαμε βεβαια, τι απαιτήσεις εχεις, και για τι χρηση πχ αλλο ερασιτεχνική αλλο επαγγελματική.
Το εκανα κι εγω τελικα, την εδωσα την rx100m6 (παρολο που το εκανα με μιση καρδια), εκανα ενα περασμα απο samsung note 10 plus κ κατέληξα στο note 20 ultra, και δεν το εχω μετανιώσει στιγμή.
Αλλα παρόλα αυτά, την rx1r δεν προκειται να την δώσω, μου αρεσει που κ που να τη χρησιμοποιω, ασε που δεν συγκρινεται με κανενα κινητό, αλλα μιλαμε για μηχανη ff με καλο φακό.
Νομιζω πως ειδικα οι μηχανες με μικροτερους αισθητηρες ή ακομα και κροπ με κιτ φακους δεν θα εχουν λογο υπαρξης εκτος απο εξεζητημενες χρήσεις κ περιπτώσεις.
Στάλθηκε από το Samsung Note 20 Ultra
ειχα την a7 iii και τωρα την α6400.
Προφανως και δεν συγκρινονται, ειδικα σε βραδυνα βιντεο - bokeh με κινητο .
Γι αυτο λεω οτι ισως κρατησω καποια παρομοια με εναν φωτεινο φακο γι αυτη τη δουλεια.
Για καθε μερα , εκδρομες, διακοπες κλπ εχω ηδη αντικαταστησει τη μηχανη με κινητο και δεν μου λειπει κατι .
Για καποιες ομως δυσκολες καταστασεις , θελω παντα μια καλη μηχανη με φωτεινο φακο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.