Ποιος το φτιαχνει το husqy Κωστα;
Επίσης είναι σαν να μου λες ότι το 170 το ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΕΙ η Stihl USA και το δίνει στην Stihl Germany, άρα ποια η διαφορά?
Επίσης οι στροφές τι ρόλο παίζουν δεν κατάλαβα. Αν δεν έχει ροπή το μηχανάκι ας έχει και 30.000 στροφές...
Δεν βγάζω χολή για την Stihl γιατί άλλωστε κατέχω και εργαλεια της και είμαι υπέρ ευχαριστημένος αλλά καλό θα είναι να χρησιμοποιούμε λογικά επιχειρήματα.
Καμία δεν είναι χειρότερη η καλύτερη
Διακρίνω μια ειρωνεία αλλά το αντιπαρερχομαι.
Παρόλα αυτά προκαλώ σε σύγκριση σε κοπή οποιονδήποτε με αντίστοιχο μηχάνημα και ας κερδίσει ο καλύτερος.
Το ίδιο με την ποιότητα δεν ισχύει και για την Stihl ή κάνω λάθος? Βγαίνουν μοντέλα όπως τα αθάνατα 011, 020 κ.λπ ακόμα?
Ωστόσο είμαι πολύ σίγουρος ότι οι εταιρείες πέραν από κάποιες εξαιρέσεις δεν έχουν σημαντικές διαφορές καθώς και οι 2 παράγουν κορυφαία προϊόντα και δεν επιδέχονται συγκρίσεων.
Επίσης χωρίς να σε θέλω να σε προσβάλω, βλέπω γενικά τουλάχιστον στην περιοχή μου ότι οι αντιπρόσωποι της Stihl παραπληροφορούν τον κόσμο σχετικά με τους υπόλοιπους κατασκευαστές (όχι μόνο την Husqvarna) με παραδείγματα όπως αυτά που δίνεις.
Λογικό είναι να υπερασπίζεσαι αυτό που πουλάς και σε καταλαβαίνω αλλά μην μου λες για εργοστάσια κατασκευής κλπ γιατί όλα πλέον έτσι είναι.
Η πολιτική μιας εταιρείας δεν επιτρέπει σε κάποιον υπάλληλο της να μιλάει με καλά λόγια για ένα ανταγωνιστικό προϊόν οπότε λογική είναι η στάση σου και όπως σου είπα την καταλαβαίνω.
Και εγώ όταν πήρα το 535 rx έτυχε 1 στα 100 κομμάτια να είναι σφιγμένο λίγο παραπάνω το καλώδιο της ηλεκτρονικής και να χάνει το ρεύμα.
Το αξιόλογο εργοστάσιο της zenoah komatsu που εξαγοράστηκε εάν θυμάμαι καλά κάπου στο 2006 - 2007 από τους Σουηδούς αλλα ειναι κακο που φτιαχνει τωρα τα πορτοκαλι εργαλεια.
To Ιαπωνικό αρκετά αξιόλογο εργοστάσιο της zenoah komatsu που εξαγοράστηκε εάν θυμάμαι καλά κάπου στο 2006 - 2007 από τους Σουηδούς .
Ο Enduras έχει δύο κορυφαία αλυσοπρίονα και είναι αρκετά ικανοποιημένος (πως θα μπορούσε να μην ήταν άλλωστε) .
Ταχύτητα μέγιστης ισχύος Husqvarna 153 6500 στροφές ανά λεπτό Husqvarna 535 8400 στροφές ανά λεπτό
Και εδω βλεπουμε πως το επειχειρημα για τα 338ΧΡΤ και 192Τ με την συγκριση στροφων ηταν μονο για μια χρηση και μονο υποερ της μιας πλευρας?
Δεν δικαιολογειται η αυξημενη τιμη του 535 για το καλυτερο και ελφρυτερο μοτερ? Για τα καλυτερα και ακριβοτερα υλικα κατσκευης για το μοτερ τεχνολογιας X-Torq?
την δυσαρέσκειά μου για την εμπορική πολιτική της εταιρίας , την έχουν μεταφράσει σε προσπάθεια υποβάθμισης των προϊόντων της .
Οπως θα νοιωσει οποιος αγορασει WURTH αντι να αγορασει κατυεθειαν IRAZOLA.
Φιλαρακιιιι Την εμπορικη πολιτικη της εταιρια κραζει ΟΧΙ τα προιοντα της!! Τα πριονια σου ειναι απτα καλυτερα της αγορας μπρε στο γραψε κ ποιο πριν.. Μη τα ανακατωνεις ολα μανα μου...Οπως θα νοιωσει οποιος αγορασει WURTH αντι να αγορασει κατυεθειαν IRAZOLA.
Τι να κανουμε ομως τωρα?
Να κατηγορησουμε την WURTH?????
Απορια προκαλει ομως οταν λεμε οτι μονο μια εταιρεια εχει προτερηματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.