Να σε βλεπει κανεις απο διπλα και να λεει « τρελος ειναι αυτος» :firstprize:Τελειωσε στο αψε σβησε η δουλεια συναδελφοι χωρις λειζερ και εκσκαφεις, μονο με το αλυσοπριονο για τα χοντρα και μια 12βολτη σπαθοσεγα (με μεγαλη λαμα για να λυγιζει) για το κοντρα ξυρισμα.
![]()
Το υπολοιπο, τον μεγαλουτσικο τελευταιο κορμο, θα τον κανω αφου αγορασω μια μεγαλη λαμα bosch. Η υπαρχουσα ειναι parkside που δεν κοβει (εκ γενετης) απλα ζοριζει και ζεσταινει το εργαλειο και την μπαταρια του. Η λαμες για σπαθοσεγα parkside ειναι μονο για να κοβεις λεπτο και μαλακο ξυλο. Και για να λες οτι εχεις λαμες, οπως εγω καλη ωρα.
Μπορει 2 εργαλεια να ηταν αρκετα για να γινει ταχιστα η δουλεια αλλα σε αυτο το παιχνιδι χρησιμοποιηθηκαν 7 εργαλεια μπαταριας bosch και Ryobi, ετσι για την χαρα φυσικα.
-2 αλυσοπριονα (ενα 18βολτο και ενα 12βολτο),
-3 σπαθοσεγες (μια 18βολτη, δυο 12βολτες) και
...δυο 4βολτα κλαδευτηρια)
Eδω καποια απο τα εργαλεια που κρεμονται σαν ωριμα και λαχταριστα φρουτα στα λιγουστρα
![]()
Οι εντυπωσεις γενικοτερα με φωτο και ιστοριες συντομα στα εργαλεια μπαταριας!
Αν μιλας για κοπη ετησιως, σιγουρα θα θες δυνατο μηχανημα για να κοβει μεγαλα και ισως χονδρα χορτα.Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να πάρω ένα χορτοκοπτικό να κόβω τα χόρτα που και που σε ένα οικόπεδο διότι βγαίνουν συνέχεια και είναι πολλά. Δεν έχω ιδέα τι παίζει στην αγορά, ούτε από ποιότητες, ούτε μάρκες, ούτε τίποτα.
Αυτό που έχω όμως στην τσέπη μου είναι 100+ ευρώ. Είτε ηλεκτρικό, είτε με βενζίνη, το ηλεκτρικό μου ακούγεται πιο εύκολο καθώς έχω μπαλαντέζα μεγάλη, βάζω στην πρίζα άμεσα και κάνω τη δουλειά μου (έχω και αντίστοιχο αλυσοπρίονο). Το βενζινοκίνητο ίσως να είναι καλύτερο, περιμένω τη γνώμη σας σε αυτές τις τιμές πάνω-κάτω.
Υπάρχει βέβαια και η λύση να φέρω έναν άνθρωπο με τέτοιο μηχάνημα (προφανώς ακριβότερο) να μου τα κόβει κάθε χρόνο και τέλος. Στην άλλη περίπτωση θα μου μείνει το μηχάνημα.
Έχω αναφέρει τι έκανα στο δικό μου αντίστοιχο δίλημμα. Πήρα και μια κεφαλή αλουμινίου διότι δεν με βόλευε η αυτόματη που είχε (μάλλον λόγω δικιάς μου αμπαλοσύνης).Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να πάρω ένα χορτοκοπτικό να κόβω τα χόρτα που και που σε ένα οικόπεδο διότι βγαίνουν συνέχεια και είναι πολλά. Δεν έχω ιδέα τι παίζει στην αγορά, ούτε από ποιότητες, ούτε μάρκες, ούτε τίποτα.
Αυτό που έχω όμως στην τσέπη μου είναι 100+ ευρώ. Είτε ηλεκτρικό, είτε με βενζίνη, το ηλεκτρικό μου ακούγεται πιο εύκολο καθώς έχω μπαλαντέζα μεγάλη, βάζω στην πρίζα άμεσα και κάνω τη δουλειά μου (έχω και αντίστοιχο αλυσοπρίονο). Το βενζινοκίνητο ίσως να είναι καλύτερο, περιμένω τη γνώμη σας σε αυτές τις τιμές πάνω-κάτω.
Υπάρχει βέβαια και η λύση να φέρω έναν άνθρωπο με τέτοιο μηχάνημα (προφανώς ακριβότερο) να μου τα κόβει κάθε χρόνο και τέλος. Στην άλλη περίπτωση θα μου μείνει το μηχάνημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.