Σήμερα ημέρα ξεκούρασης και δοκιμής. Εκτός από τον πάγκο που λέω (Πρώτα ο Θεός) να συναρμολογησω λέω να φτιάξω και το κονταροπριονο black and decker. διάβασα στις οδηγίες πως θέλει μια ώρα η Αλυσίδα μέσα σε λάδι Black and decker, μπορώ να βάλω κάτι άλλο ή είναι μονόδρομος;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ! Αν θες πες μου και ποιο να προτιμήσω σαν ποιότητα. Δεν θα το θεωρήσω διαφιμηση άλλωστε δεν έχω ιδέα. Θέλω να πάρω και προστατεύτικο για το κεφάλι κυρίως. Μην γεμίσει ο σύζυγος καρούμπαλα.... Και να μην πέφτει και πριονίδι στα μάτια.Σαφώς και μπορείς να βάλεις άλλη μάρκα,αλλά να είναι λάδι για αλυσίδα αλυσοπρίονου,υπάρχουν 3 είδη λάδια για αλυσίδες αλυσοπρίονου,το απλο από ορυκτέλαια,τό συνθετικό,καί τό βιοδιασπώμενο.
Σήμερα έκοψα μιά Δάφνη Απόλλωνα (Βάγια) Χρησιμοποίησα τό κινητήρα Stihl Κombi μέ προσάρτημα τό αλυσοπρίονο,έγινε ένα κονταροαλυσοπρίονο δηλαδή,γιά να δώ τίς δυνατότητες του σέ μεγαλύτερες διατομές,δέν μασάει πουθενά τελικά.
Τομές καί χωρίς κραδασμούς κάνουν οι αλυσίδες 1/4 pico,σέ συνδιασμό μέ τήν λεπτή λάμα 1,1 mm.
![]()
![]()
![]()
Καταπληκτικό εργαλειο.....!!!!
Παρατηρώ μεγάλη άνεση στο κόψιμο...που είναι και το ζητούμενο...Πολύ καλή αγορά...Τα 150 ευρώ δεν θεωρούνται πολλά για αυτά που δίνει...
Φαντάζομαι ο Μιχάλης μπήκε στο τρυπακι...ποιος δεν θα έμπαινε...
Καλοδουλευτο Δημητρη!
Πραγματικα πολυ ωραιο εργαλειο.
Δεν ξερω αν ο Μιχαλης κραταγε τη σκανδαλη και μετα την κοπη αλλα ποσο γρηγορα σταματαει στο αφημα της?
Λογικα αμεσως σωστα?
Δημητρη καλοριζικο και παλι! Το μινι αλυσοπριονακι της Stihl ειναι αστερι πραγματικο!
...μεγαλη εντυπωση μου εκανε επισης η δοκιμη του 36βολτου φυσητηρα κηπου για το μικρο του βαρος, για την δυναμη του -που ειναι λογικο λογω βολταζ- αλλα και για το ιδιαιτερα ησυχο μοτερ που ειναι μεγαλο προσον για τους επαγγελματιες.
Σε ευχαριστώ! Αν θες πες μου και ποιο να προτιμήσω σαν ποιότητα. Δεν θα το θεωρήσω διαφιμηση άλλωστε δεν έχω ιδέα. Θέλω να πάρω και προστατεύτικο για το κεφάλι κυρίως. Μην γεμίσει ο σύζυγος καρούμπαλα.... Και να μην πέφτει και πριονίδι στα μάτια.
Οκ έχω κ με λάστιχο τα δικά μου της 3m. Θα παραγγείλω κ τα άλλα κ θα το βάλουμε μπρος επιτέλους!!!Γιά λάδι αλυσίδας τά κορυφαία είναι Stihl - Husqvarna - Oregon
Κράνος κεφαλής υπάρχουν διάφορα ανάλογα τό βαλάντιο,υπάρχουν σκέτα κράνη μέ 5 ευρώ,κράνος μέ διχτυωτή προσωπίδα-ωτοασπίδες,ΑΛΛΑ από μέσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φορας προστατευτικά γυαλιά γιατί μπορεί να περάσουν μικρά ροκανίδια η σκόνη
Πάλι τά κορυφαία είναι Stihl-Husqvarna-Oregon αλλά υπάρχουν καί φτηνότερα π.χ Εinhell
Μέ όλα τα αλυσοπρίονα πρέπει να φοράμε γυαλιά,πόσο δέ μάλλον μέ τά κονταροαλυσοπρίονα πού πρέπει να κοιτάμε ψηλά,εκεί εγώ φοράω γυαλια κλειστού τύπου με λάστιχο
Οκ έχω κ με λάστιχο τα δικά μου της 3m. Θα παραγγείλω κ τα άλλα κ θα το βάλουμε μπρος επιτέλους!!!
Καλα θα μας τρελανει το 10,8volt αλυσοπριονακι...!!!
Ποσο xrono σου πηρε για το κοψιμο...;..με μια φορτηση δηλαδη βγηκε...;
Ξεχασα να σου πω να μου φερεις 2-3 τετοια μικρα κορμουδακια. Ειναι ιδανικη αυτη η διαμετρος κορμου απο 5 εως 10εκ. για να τα κοβω φετες για εργακια.
Απιθανο το αλυσοπριονακι πραγματι. Ακριβυναν και τα μεταφορικα του απο το αμαζον στα 22 ευρω!
Θα το περιμενω να βγαλει καμμια προσφορα, αλλιως θα μου το παρεις απο τους φιλους σου απο Ελλαδα οταν ερθει, το φθινοπωρο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.