χα χα χα σκέφτηκα να το σχολιάσω κι εγώ αυτό, αλλά επειδή πολλά έχουν αναφερθεί τώρα τελευταία σχετικά την προφορά, δεν ήθελα να τον κάνω να νοιώσει άβολα.
Τον αδικείτε το Μήτσο πάντως. :grandpa:
Δεν είπε "οριζόντια"... "Οριζόντιαλ" είπε.![]()
Πού να δείς σέ ένα άλλο βίντεο πού δέν τό έχω ανεβάσει ακόμα..... πού λέω "battery Α-Κ είκοσι twenty" τί λές νά τό αφήσω έτσι γιά χαβαλέ η νά κάνω κανα cut ?![]()
Κάνε cut... Κόψε το twenty.![]()
Κάνε cut... Κόψε το twenty.![]()
Μα γτ δε τα λες στα ελληνικα??????
Τι εννοείς; Στα Ελληνικά τα λέει.![]()
Και εχεις επιλογη να βαλεις υπότιτλους με την ανεση σου
Τι εννοείς; Στα Ελληνικά τα λέει.![]()
Σε πληροφορω οτι η προφορα ειναι το τελευταιο που θα προσεξουν οι αγγλοφωνοι.
Η σημασια βρισκεται στο ενδιαφερον θεμα και φυσικα στον καθαρο λογο / καθαρη προφορα την οποια παραδοξως διαθετεις στα αγγλικαΛιγο λεξιλογιο να χτισεις και θα εισαι ενας ξενογλωσσος αρχοντας του youtube!
Παρεμπιπτοντως μου αρεσουν ιδιαιτερα τα βιντεακια που ανεβασεις και μοιραζεις απλοχερα αρτο και θεαμα στο λαο![]()
Και εχεις επιλογη να βαλεις υπότιτλους με την ανεση σου
Καλά Δημήτρη, όλοι εμείς που γελάμε νομίζεις θα τα λέγαμε καλύτερα ; πολύ το αμφιβάλω φίλε μου και βάζω τον εαυτό μου πρώτα απ όλους !!
Συμφωνώ και επαυξάνω...
Θα μιλάς και ανετα στο βίντεο και θα υπάρχουν και οι ανάλογοι υπότιτλοι...
Άσε δε που θα δείχνεις και θα προβαλεται οτι και οι Έλληνες κηπουροί ειναι γνωστές πολλών πραγμάτων...
Δεν βλέπεις τι παλιάθρωποι υπάρχουν εδώ μέσα...Δεν αφήνουν μίγα και κουνούπια αχτυπητα....!!!!χαχαχα...
Δημήτρη προορίζονται για διαφορετική χρήση. Το 261 κυρίως για ξεκλάρισμα συνοδευόμενο από ένα 462-661 για ρίξη. Το 362 για χαμηλού υψομέτρου δάση με δέντρα έως 30 εκατοστά διάμετρο ρίξη και ξεκλάρισμα.
Φυσικά στην Ελλάδα όπου η υλοτομία πληρώνεται με την ποσότητα ξυλείας το 261 δεν προτιμάται καθώς δεν βγάζει παραγωγή.
Για απαιτητικούς ερασιτέχνες είναι κορυφαίο.
Το 362 χρειάζεται εμπειρία καθώς με καλοτροχισμένη αλυσίδα τραβάει (και κλωτσάει σε απροσεξία) αρκετά.
P.s. Σχετικά με το "οριζόντια" , μακάρι να μπορούσα να μιλήσω Αγγλικά όπως εσύ !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.