Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

χα χα χα σκέφτηκα να το σχολιάσω κι εγώ αυτό, αλλά επειδή πολλά έχουν αναφερθεί τώρα τελευταία σχετικά την προφορά, δεν ήθελα να τον κάνω να νοιώσει άβολα.

Σχολίασε άφοβα γείτονα :flipout:
Μέσα στήν μαυρίλα πού ζούμε τήν σήμερον,άν δέν κάνουμε κανα καλαμπούρι δέν λέει,εφόσον τά ανεβάζω δημόσια,γνωστόν ότι θα υπάρχει καί η πλακίτσα η καλοπροαίρετη,αλλά αυτό δείχνει καί ότι το βιντεάκι παρακολουθείτε ανελλιπώς όλο,καί όχι μόνο το κομμάτι τής κοπής :grinning-smiley-043

Τον αδικείτε το Μήτσο πάντως. :grandpa:
Δεν είπε "οριζόντια"... "Οριζόντιαλ" είπε. :grinning-smiley-043

Μπάμπη εκείνη τήν στιγμή μού ερχότανε στό μυαλό καί τό οριεντάλ καί κάπου μπερδεύτηκα αλλά τό ψιλοέσωσα νομίζω :flipout:

Πού να δείς σέ ένα άλλο βίντεο πού δέν τό έχω ανεβάσει ακόμα..... πού λέω "battery Α-Κ είκοσι twenty" τί λές νά τό αφήσω έτσι γιά χαβαλέ η νά κάνω κανα cut ? :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Πού να δείς σέ ένα άλλο βίντεο πού δέν τό έχω ανεβάσει ακόμα..... πού λέω "battery Α-Κ είκοσι twenty" τί λές νά τό αφήσω έτσι γιά χαβαλέ η νά κάνω κανα cut ? :flipout:

Κάνε cut... Κόψε το twenty. :flipout:

Μα γτ δε τα λες στα ελληνικα??????

Και εχεις επιλογη να βαλεις υπότιτλους με την ανεση σου

Δέν θέλω νά κουράζω τό διεθνές jet-set μέ τά Ελληνικά,μιάς πού τά περισσότερα views είναι από τό εξωτερικό Κυριάκο.Καί τά Αγγλικά είναι η διεθνής γλώσσα.

Θά το παλέψω νά βελτιώσω τά Αγγλικά μου βέβαια (οι μέρες είναι πολύ κατάλληλες) !!,ίσως τά γράφω σέ ένα χαρτί πού δέν θά φαίνεται στούς τηλεθεατές καί θα τά διαβάζω,παπαγαλία δηλαδή !,καί ειδικά μέ τήν προφορά,εκεί είναι πού έχω ένα θέμα καί θέλω πολύ εξάσκηση !!,πιστεύω βιντεάκι στό βιντεάκι να βελτιώνομαι σταδιακά.Hollywood-Bollywood σού έρχομαιιιιιι:flipout:

Τι εννοείς; Στα Ελληνικά τα λέει. :flipout:

E ρε γέλωτα πού έχω ρίξει σήμερα,σέ καλό να μας βγεί :flipout:

Σε πληροφορω οτι η προφορα ειναι το τελευταιο που θα προσεξουν οι αγγλοφωνοι.

Η σημασια βρισκεται στο ενδιαφερον θεμα και φυσικα στον καθαρο λογο / καθαρη προφορα την οποια παραδοξως διαθετεις στα αγγλικα:) Λιγο λεξιλογιο να χτισεις και θα εισαι ενας ξενογλωσσος αρχοντας του youtube!

Παρεμπιπτοντως μου αρεσουν ιδιαιτερα τα βιντεακια που ανεβασεις και μοιραζεις απλοχερα αρτο και θεαμα στο λαο :grinning-smiley-043

Σε πληροφορω οτι η προφορα ειναι το τελευταιο που θα προσεξουν οι αγγλοφωνοι.

Η σημασια βρισκεται στο ενδιαφερον θεμα και φυσικα στον καθαρο λογο / καθαρη προφορα την οποια παραδοξως διαθετεις στα αγγλικα:) Λιγο λεξιλογιο να χτισεις και θα εισαι ενας ξενογλωσσος αρχοντας του youtube!

Παρεμπιπτοντως μου αρεσουν ιδιαιτερα τα βιντεακια που ανεβασεις και μοιραζεις απλοχερα αρτο και θεαμα στο λαο :grinning-smiley-043

Nά σαι καλά Μιχάλη,σέ ευχαριστώ
Στά επόμενα βιντεάκια σκέφτομαι νά κάνω καί τόν μεταφραστή ταυτόχρονα,δηλαδή να τα λέω κουτσά-στραβά στά Αγγλικά,καί μετά να τα λέω καί στά Ελληνικά.
Π.χ "Lown mower diameter knife cut 46 cm" μετά Ελληνικά "Χλοοκοπτικό διάμετρος μαχαιριού κοπής 46 cm"
"Now i will start the engine,i will pull the rope to start the machine" Mετά Ελληνικά "Τώρα θά ξεκινήσω τήν μηχανή,θα τραβήξω τό σχοινί γιά να ξεκινήσει τό μηχάνημα." Αν δέν ξεκινάει τό μηχάνημα θά λέω αυτά πού βλέπω στά έργα Damm κάτι τέτοια λένε,μετά θά πέφτει τό κατάλληλο "στόλισμα" στά Ελληνικά κ.ο.κ
Kαί έτσι πιστεύω κάτι στά καλά Αγγλικά μου,κάτι στήν τύχη !!,να μέ καταλαβαίνουν όλοι καί να μήν χρειάζετε κάν νά κουράζω τούς τηλεθεατές νά βάζουν υπότιτλους.Θά τα κάνω εγώ 3 σέ 1. (Αγγλικά-Ελληνικά καί επίδειξη)

Καλά Δημήτρη, όλοι εμείς που γελάμε νομίζεις θα τα λέγαμε καλύτερα ; πολύ το αμφιβάλω φίλε μου και βάζω τον εαυτό μου πρώτα απ όλους !!

Μα γτ δε τα λες στα ελληνικα??????

Και εχεις επιλογη να βαλεις υπότιτλους με την ανεση σου

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Θα μιλάς και ανετα στο βίντεο και θα υπάρχουν και οι ανάλογοι υπότιτλοι...
Άσε δε που θα δείχνεις και θα προβαλεται οτι και οι Έλληνες κηπουροί ειναι γνωστές πολλών πραγμάτων...

Δεν βλέπεις τι παλιάθρωποι υπάρχουν εδώ μέσα...Δεν αφήνουν μίγα και κουνούπια αχτυπητα....!!!!χαχαχα...

Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Δημήτρη προορίζονται για διαφορετική χρήση. Το 261 κυρίως για ξεκλάρισμα συνοδευόμενο από ένα 462-661 για ρίξη. Το 362 για χαμηλού υψομέτρου δάση με δέντρα έως 30 εκατοστά διάμετρο ρίξη και ξεκλάρισμα.
Φυσικά στην Ελλάδα όπου η υλοτομία πληρώνεται με την ποσότητα ξυλείας το 261 δεν προτιμάται καθώς δεν βγάζει παραγωγή.
Για απαιτητικούς ερασιτέχνες είναι κορυφαίο.
Το 362 χρειάζεται εμπειρία καθώς με καλοτροχισμένη αλυσίδα τραβάει (και κλωτσάει σε απροσεξία) αρκετά.

P.s. Σχετικά με το "οριζόντια" , μακάρι να μπορούσα να μιλήσω Αγγλικά όπως εσύ !

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλά Δημήτρη, όλοι εμείς που γελάμε νομίζεις θα τα λέγαμε καλύτερα ; πολύ το αμφιβάλω φίλε μου και βάζω τον εαυτό μου πρώτα απ όλους !!

καλημέρα Γιώργο
Κανένα πρόβλημα,ίσα-ίσα το καλαμπουρίζουμε,πρώτος εγώ αυτοσαρκάζομαι χάχά -bye-

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Θα μιλάς και ανετα στο βίντεο και θα υπάρχουν και οι ανάλογοι υπότιτλοι...
Άσε δε που θα δείχνεις και θα προβαλεται οτι και οι Έλληνες κηπουροί ειναι γνωστές πολλών πραγμάτων...

Δεν βλέπεις τι παλιάθρωποι υπάρχουν εδώ μέσα...Δεν αφήνουν μίγα και κουνούπια αχτυπητα....!!!!χαχαχα...

Καλημέρα Κωστή
Αστα έχω μπλέξει μέ "παλιοχαρακτήρες" καί μέ χτυπάνε κάτω από τήν ζώνη χάχαχα -bye-

Δημήτρη προορίζονται για διαφορετική χρήση. Το 261 κυρίως για ξεκλάρισμα συνοδευόμενο από ένα 462-661 για ρίξη. Το 362 για χαμηλού υψομέτρου δάση με δέντρα έως 30 εκατοστά διάμετρο ρίξη και ξεκλάρισμα.
Φυσικά στην Ελλάδα όπου η υλοτομία πληρώνεται με την ποσότητα ξυλείας το 261 δεν προτιμάται καθώς δεν βγάζει παραγωγή.
Για απαιτητικούς ερασιτέχνες είναι κορυφαίο.
Το 362 χρειάζεται εμπειρία καθώς με καλοτροχισμένη αλυσίδα τραβάει (και κλωτσάει σε απροσεξία) αρκετά.

P.s. Σχετικά με το "οριζόντια" , μακάρι να μπορούσα να μιλήσω Αγγλικά όπως εσύ !

Καλημέρα Κώστα
Απόλυτα κατανοητός σέ όλα καί σέ ευχαριστώ -bye-

Παντως, ο Μιχαλης εχει δικιο. Περισσοτερο απο την "καλη", οξφορδιανη προφορα, για να σε καταλαβουν οι αγγλοφωνοι, αλλα -πολυ σημαντικο- και οσοι εχουν τα αγγλικα δευτερη γλωσσα, ειναι να μιλας καθαρα. Δλδ, να μην τα μασας, εστω προσπαθωντας να μιλησεις με προφορα, αλλα να τα αρθρωνεις καλα, ακομα κι αν ετσι κανει μπαμ η "ξενικη" προφορα.
Γενικα μιλαω, οχι για εσενα Δημητρη, αλλα και εκ πειρας 4 χρονων στην Αγγλια.

Χαίρεται κύριοι, κάποιος δε θα κάνει δουλειά σήμερα...
47cc2d32c359556cb1018ff410077088.jpg
1c03c219736b370e01306f3863669958.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχες κάποιο θέμα με το σωληνάκι που πάει από το ντεπόζιτο στη φούσκα ή από τη φούσκα στο καρμπυρατέρ;

Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Είχε μείνει με βενζίνη μέσα κάνα χρόνο...το έβαλα μπροστά, πήρε σχετικά αμέσως αλλά μετά απο λίγο έσβησε..παρατήρησα ότι δεν τρομπαρε βενζίνη. Κατάλαβα τι είχε γίνει και το άνοιξα.

Τα σωληνάκια είχαν γίνει πέτρα και με που τα ακούμπαγα διέλυαν...θέλει όλο το κύκλωμα βενζίνης αλλαγή....

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk