teodor_ch
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.
αυτό
ούτε καν αν είναι φρέσκια
προτιμώ ακόμα και παλιάς σοδιάς μερικές φορές αφού είναι απο συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ποικιλία
προχτές κάναμε bbq με τον κολλητό και τις ψήσαμε σε τηγάνι σιδερένιο απο τα παλιά που ζυγίζει 2 κιλά στο υγραέριο δίπλα στα κάρβουνα
με ελαιόλαδο βιολογικό δικό μας
ολόφρεσκιες βιολογικές δικής του παραγωγής (σπιτικής) που εκτός απο σκόνη βάκιλλο είχε βάλει και βότανα να διώχνουν τους εχθρούς
ε...προτιμούσα τις πατάτες απο συκώτι, παιδάκια, πασέτες στα κάρβουνα!
τις φάγαμε με τη φλούδα φυσικά!
και εγώ τηγανίζω 1-2 φορές το χρόνο για να φάω πατάτα τηγανιτή!
Πιστεύω ότι η γεύση της πατάτας και ιδιαιτέρως της τηγανιτής βρίσκεται στην ποικιλία κατά πρώτον, και στο λάδι που τις τηγανίζεις.
αυτό
ούτε καν αν είναι φρέσκια
προτιμώ ακόμα και παλιάς σοδιάς μερικές φορές αφού είναι απο συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ποικιλία
προχτές κάναμε bbq με τον κολλητό και τις ψήσαμε σε τηγάνι σιδερένιο απο τα παλιά που ζυγίζει 2 κιλά στο υγραέριο δίπλα στα κάρβουνα
με ελαιόλαδο βιολογικό δικό μας
ολόφρεσκιες βιολογικές δικής του παραγωγής (σπιτικής) που εκτός απο σκόνη βάκιλλο είχε βάλει και βότανα να διώχνουν τους εχθρούς
ε...προτιμούσα τις πατάτες απο συκώτι, παιδάκια, πασέτες στα κάρβουνα!
τις φάγαμε με τη φλούδα φυσικά!
και εγώ τηγανίζω 1-2 φορές το χρόνο για να φάω πατάτα τηγανιτή!