Σε δύο εβδομάδες, τρεις ή και τέσσερις που θα φορεθεί ξανά δεν θα υπάρχει φάρμακο, φαντάσου ραντίζουμε πχ ροδάκινα και σε δύο εβδομάδες τα τρώμε
Καλημέρα στην παρέα, θέλω να πάρω ένα μπορντουροψάλιδο μπαταρίας για να συμμαζεύω ένα αναρριχώμενο που έχω (το οποίο δεν ξέρω πως λέγεται, θα βάλω κάποια στιγμή φωτό να μου πείτε οι γνώστες).
Προσανατολίζομαι στο Bosch Hedgecut με μπαταρία 12V, το ερώτημα είναι μου αρκεί η 35 εκατοστών λάμα ή να πάω σε 40; Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα.
Το φυτό έχει ας πούμε "μήκος" γύρω στα 12-15 τρέχοντα μέτρα και ύψος 2,5 μέτρα, θέλω να το συμμαζεύω ώστε να μην "παχαίνει" πολύ πάνω στον τοίχο που έχει αγκαλιάσει.
Η πράσινη DUPONT είναι αυτή που χρησιμοποιώ και είναι πιο ανθεκτική από την άσπρη. Όταν ψεκάζουμε με τρακτέρ και χωρίς αέρα μπορούμε να την βάλουμε παραπάνω φορές από την μια χρήση. Οι ολόσωμες δεν κάνουν για ψεκασμό με το χέρι. Ιδρώνεις απ'ο τον απρίλη και μετά.
Για περισσότερη δροσιά περνάμε το πλαστικό του κράνους (όσοι χρησιμοποιούν κράνος) μέσα από την φόρμα και έτσι με το μοτέρ του κράνους πετυχαίνουμε αερισμό του σώματος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.