![]()
![]()
Όχι δεν είμαι Γερμανός, απλά με βολεύει η παντόφλα με την κάλτσα..
Τελείωσε και το μάζεμα σήμερα. Αύριο θα βγει το λάδι.
Καλά...αμα αρχίσει κανένας για ατομικά μέτρα προστασίας θα φταίει?

Καλοφάγωτα.
![]()
![]()
Όχι δεν είμαι Γερμανός, απλά με βολεύει η παντόφλα με την κάλτσα..
Τελείωσε και το μάζεμα σήμερα. Αύριο θα βγει το λάδι.
Σήμερα έχει ελιές το μενού..![]()
Σε δύο δόσεις έβγαλα Νεκτάριε 6,1 την πρώτη και μετά δύο βδομάδες 5,3 μάλλον λόγω ωριμότητας. Είναι 9 στρ. και το μοιραζόμαστε τρία άτομα.μεγαλο κτημα μοιαζει.
Τι ποσοστο εβγαλες?
Σε τετράχρονη σκαφτικη μηχανή, ενώ το γκάζι δουλεύει σωστά (η ντίζα τουλάχιστον) με το που τη βάζω μπροστά δουλεύει με τέρμα στροφές. Ανταποκρίνεται μόνο στο κλείσιμο του γκαζιού οπου και σταματάει. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση δουλεύει τέρμα. .......
Κρατούσε την πρώτη φορά που την έβαλα μπροστά μετα απο καιρό. Στη συνεχεια την παραίτησα, έγραψα το ποστ εδώ και και γενικά πέρασαν 1-2 ώρες. Τωρα πήγα να την ξαναδώ και έχει γεμίσει βενζίνη ο κινητήρας.Τότε μαλλον κόλλησε το ζιγκλέρ.Αλλα Πώς κρατάει ψηλά στροφές που είπες?
Κατι αντίστοιχο φαντάζομα και η δική μου. Δυστυχώς την έχω απλα σκεπασμένη με νάιλον, δεν έχω χώρο να την προστατέψω καλύτερα. Ελπίζω να καταφέρω να κανω κάτι αύριο λύνοντας την, διαφορετικά πως θα πάω αυτό το γουρούνι για service.Κατάλαβα.
Η δικιά μου παθαίνει τα εξής.Σκουριαζει ο πάτος απ το ποτήρι λόγω ακινησίας και η σκουριά μετα με τη βενζίνη κάνει όλο το καρμπυρατερ μπαχαλο.
Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας.Το ελατήριο αυτό είναι το γκοβέρνο (σταθεροποιεί τις στροφές) , μόλις πάρει μπροστά ο κινητήρας το σύρμα οδηγούμενο από μηχανισμό στο εσωτερικό του κινητήρα τραβάει και κλείνει την πεταλούδα γκαζιού .
Έχοντας το καρμπυρατέρ στο χέρι η πεταλούδα ανοιγοκλείνει εύκολα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.