Παιδες ειμαι σε φαση νεας αγορας εργαλειου κηπου μπαταριας της Total...
Ειμαι αναμεσα σε 2 αλυσοπριονα..
Το μικρο με 15αρα λαμα και το μεγαλο με 30αρα λαμα....
Ο λογως της διχογνωμιας μου ειναι οτι δεν ξερω τι να διαλεξω και τι πραγματικα θα με βολεψει περισσοτερο...
Το μικρο,οντας πιο ελαφρυ, θα βολεψει παρα πολυ σε χρηση και θα μπορει να κινηθει πολυ πιο ανετα σε πυκνωδες απο κλαδια τοπιο...
Το μεγαλο,οντας πιο βαρυ,δειχνει οτι ειναι για ακομη πιο δυσκολες καταστασεις οπου το μικρο θα κουρασει σε χρονο η δεν μπορει να ανταπεξελθει...αλλα φυσικα δεν μπορει να μπει στις καταστασεις που προανεφερα...
Η χρηση σπαθοσεγας για να κοψω μικρα κλαδια εως 7-8 ποντους εχει αποδεικτει,κατε με, πολυ χρησιμη και με εχει βολεψει καθως ο χρονος κοπης μπορει να υστερει σε σχεση με ενα μικρο αλυσοπριονο αλλα δεν ειναι το ζητημα αυτο αφου μιλαμε για μικρη χρηση και για μια στο τοσο...οποτε τα 5 λεπτα παραπανω δεν ειναι προβλημα...οποτε το μικρο θεωρω οτι ειναι κοντα σε χρηση αρα δεν θα πρεπει να ειναι στην επιλογη μου...
Προκειμενου ομως να καταληξω και να εχω μια πιο πληρες αποψη για την επιλογη θα ηθελα τους δικους σας λογους επιλογης του ενος εκ των 2....γιατι και τα 2 δεν παιζει...