Lyngas
AVClub Addicted Member
Re: Εργαλεία Κήπου
Α ναι.. το ζωνεσαι και τελος.. στις ελιες το εχεις δουλεψει Κυρ..? ειναι ματζιβελο..;
Α ναι.. το ζωνεσαι και τελος.. στις ελιες το εχεις δουλεψει Κυρ..? ειναι ματζιβελο..;

να ξεκουραζεται το εργαλειο στην αλλαγη...
εγω παντως εχω βολευτει με τις αυτοτροφοδοτουμενες εν ωρα εργασιας. γιατι η μεσινεζα δεν κοβεται μονο αλλα και φθειρεται, οποτε η μια ωρα ειναι παρα πολυ μεχρι την αντικατασταση της. ασε που στην αυτοτροφοδοτουμενη προστιθεται στο προηγουμενο κομματι λιγοι ποντοι μεσινεζας και δεν πετας ολο το κομματι.
Οι κεφαλές έχουν όλες ίδια διάμετρο βίδας άξονα ??
L= Χαμηλές στροφες και Η = ψηλες, εκ του low high. Λιγο-πολυ ετσι ρυθμιζουν ολα τα καρμπυρατερ.Ξεκινάς από την βίδα "L" με ξεβιδωμένη εντελώς την βίδα του ρελαντί μέχρι του σημείου που η μηχανή δουλεύει και δεν σβήνει έχοντας όσο γίνεται περισσότερες στροφές.
Κατόπιν βιδώνεις την βίδα του ρελαντί στις στροφές που πρέπει (περίπου 3000 λέει.... άντε να τις μετρήσεις)
Και τελευταία με τέρμα γκάζι ρυθμίζεις την βίδα "H" στις περισσότερες στροφές που δίνει ο κινητήρας.
Όταν τελείωσα το μηχανάκι "πέταγε".
.
Δημήτρη τότε αν έχεις τόσες πολλές θα πρέπει να καταφύγεις αναγκαστικά σε μπαταριοψάλιδο ή αεροψάλιδο εκτός και αν έχεις κανά 2-3 καματερούς σαν και μένα!!!![]()
Μπα, το κλαδεμα ευκολακι το εχουμε .. το ραβδισμα ειναι το λουκι.. όντας ολντφασιονερς τις ριχνουμε με τεμπλα.. :smash:
Ακαδημαϊκά ρωτάωΕγώ βολεύομαι με δύό ίδιες αρχαίες που έχω (Έχω κάνει περιγραφή πιο πίσω)
Χθες έβαλα να κόψω κάτι χόρτα και το μηχανάκι μου δεν ανάσαινε σωστά... γονάτιζε λόγω ρύθμισης. Ένα blue bird έχω σχετικά μικρό... 30,5cc.
Κάθισα λοιπόν και ξαναδιάβασα το manual για την ρύθμιση του καρμπιρατέρ.
Ξεκινάς από την βίδα "L" με ξεβιδωμένη εντελώς την βίδα του ρελαντί μέχρι του σημείου που η μηχανή δουλεύει και δεν σβήνει έχοντας όσο γίνεται περισσότερες στροφές.
Κατόπιν βιδώνεις την βίδα του ρελαντί στις στροφές που πρέπει (περίπου 3000 λέει.... άντε να τις μετρήσεις)
Και τελευταία με τέρμα γκάζι ρυθμίζεις την βίδα "H" στις περισσότερες στροφές που δίνει ο κινητήρας.
Όταν τελείωσα το μηχανάκι "πέταγε".
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φανεί χρήσιμο το σχόλιο ....αλλά εγώ έκανα πάντα το ίδιο λάθος σε προηγούμενες ρυθμίσεις.
Ξεκινούσα χωρίς να έχω ξεβιδώσει την βίδα του ρελαντί και η ρύθμιση δεν πετύχαινε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.