Βγαζετε εντελος τη βεζινη απο τα μηχανακια? εγω προσπαθω αδειαζοντας τεποζιτο και μαρσαροντσς μεχρι να τη καψει αλλα δεν νομιζω να αδειαζει εντελος.
Σημερα εβαλα μπρος το 235ε μου, που εδωσα στο πεθερο μου και δουλευε σαν γερος με βηχα. Του ειχε βαλει βενζινη και 10 αρακι λαδι σε αγνωστη αναλογια... Συνηθισμενος απο ενα γηραιο ιταλικης κατασκευης στη δεκαετια του 80 που δεν καταλαβαινει τιποτα. Εδωσα τις οδηγιες μου καινελπιζω να τονπροσεξει για να αντεξει.
Παντως καπου διαβασα οτι επισης αν χρησιμοποιουμε βιολογικο λαδι στην αλυσιδα θα πρεπει να το αδειαζουμε και αυτο ή να το αφηνουμε εντελος γεματο.
Εγώ την αδειάζω τελείως και μετά το αφήνω στο ρελαντί μέχρι να σβήσει. Πάντως και γω παρατήρησα ότι τα husqvarna θέλουν προσοχή στην αναλογία λαδιού στη βενζίνη. Χρησιμοποιώ μόνο το λάδι της husqvarna για μίξη, και προσέχοντας την αναλογία το μηχανάκι δουλεύει 3 χρονια τώρα χωρίς παρατράγουδα
Η χρήματικη διαφορά δεν είναι μεγάλη.
Το ΧΡ είναι πλήρως συνθετικό. Το LP ημισυνθετικο.
μοτομιχ...θελω να το δοκιμασω γιατι νομιζω το να πεταω τη βενζινη ποιο ακριβα μου βγαινει.
ΥΣ αν και εχω παρει κατι προσθετα που τη διατηρουν, αλαλ και 5 λιτρα βενζινη παλι πολλα μου ειναι ετησια για τα 2χρονα μηχανηματα μου.
Λαδι με συριγγα για το μειγμα και εο αναλογιες βγαινουν ακριβως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.