Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Re: Εργαλεια Κηπου

Ελα ρε φιλε..! εχουμε χρηστη μαγαζατορα..? ποιος ειναι βρε.. μην ειναι κοντα εδω γυρω.. !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ε καλα νταξ,,,εγω ειμαι κακομαθημενος με το 150 αρακι μου, που οταν επιασα το 192 μου ψιλοκακοφανηκε...οχι βεβαια οτι ειναι βαρυ, απλα εγω ειμαι κακομαθημενος..χο χο χο... Παλι καλα που αφησες το craft.. ΘΑ το σκυλομετανοιωνες φιλε.. να τα βλεπω δε θελω τα κινεζακια αυτα... οπως και να χει καλοδουλευτο!!

οχι απλα καλο..τουμπανο ειναι,... Ακουσε με και καποια στιγμη στο μελον παρε την 25αρα λεπτη λαμιτσα... εστω και για πλακα, να την εχεις καβατζα βρε παιδι μου..θα με θυμηθεις...

Εγω το μηχανακι μου το πηρα απο χρηστη του εδω φορουμ που χει μεγαλο μαγαζι... εξαιρετικο παιδι... αν θελει ας πει ο ιδιος..

ποια λες, την carving..? αυτη σκεφτομαι να βαλω μολις χαλασει αυτη που εχει πανω..

Απάντηση: Re: Εργαλεια Κηπου

ε καλα νταξ,,,εγω ειμαι κακομαθημενος με το 150 αρακι μου, που οταν επιασα το 192 μου ψιλοκακοφανηκε...οχι βεβαια οτι ειναι βαρυ, απλα εγω ειμαι κακομαθημενος..χο χο χο... Παλι καλα που αφησες το craft.. ΘΑ το σκυλομετανοιωνες φιλε.. να τα βλεπω δε θελω τα κινεζακια αυτα... οπως και να χει καλοδουλευτο!!

οχι απλα καλο..τουμπανο ειναι,... Ακουσε με και καποια στιγμη στο μελον παρε την 25αρα λεπτη λαμιτσα... εστω και για πλακα, να την εχεις καβατζα βρε παιδι μου..θα με θυμηθεις...

Εγω το μηχανακι μου το πηρα απο χρηστη του εδω φορουμ που χει μεγαλο μαγαζι... εξαιρετικο παιδι... αν θελει ας πει ο ιδιος..

Καλά εδώ προβάλουμε μέχρι και κινέζικα μαγαζιά,του συνφορουμ-φίλου μας
θα θεωρηθεί "προωθητική ενέργεια " κοινώς διαφήμιση ???
Για...πές μας,για πές μας

Απάντηση: Εργαλεια Κηπου

καλοριζικο !! εγω επαθα αβαρια σημερα με το μικρο einhell χορτοκοπτικο .ηλεκτρονικη μου ειπε ο μαστορας.

καλοριζικο !! εγω επαθα αβαρια σημερα με το μικρο einhell χορτοκοπτικο .ηλεκτρονικη μου ειπε ο μαστορας.

Αχ αυτές οι ηλεκτρονικές στα κινέζικα!.Από ένα κινητήραl LIFAN 110 cc που έβαλα στο παπάκι του τέκνου μου
μέχρι ενός 2χρονου που έχει μια μικρή γεννήτρια που αγόρασα ,μ'έκαναν να βλέπω μαγαζί με... κινέζικα ρούχα
και να αλλάζω πεζοδρόμιο ή γωνία:Banane0:

η φωτο με το stihl μπροστα στον Η/Υ ειναι απο το εργαστηριο σου ?

γιωργο συμφωνω με την αποψη σου για τα κινεζικα το einhell το ειχα για back up ειναι μικρο 1.1 hp και βολευε για την αυλη αλλα τα παιξε με καμμια 40αρια ωρες λειτουργιας .

Ειναι απο το γραφειο φιλε Βασίλη.. :smile: ..ξερω.. ειναι 'λιγο' ακαταστατα..

Απο ραβδιστικα πως πατε ρε παιδια..? εγω βρισκομαι στην εποχη της τεμπλας (πετρας) ακομη οφειλω να ομολογησω.. :AFADF0:

τωρα κοιταγα αυτο εδω το βιντεο..

agrotechnic x.32 παλμικό ελαιοραβδιστικό

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:

αχ και γω τα ιδια βεβαια εδω που μενω τωρα εχω λιγα δεντρα (50) αλλα σιγουρα θα ηθελα ενα ραβδιστικο να κανω την δουλεια μου ξεκουραστα . εχεις τιμη για κανενα πακετακι γεννητρια και βεργα ?

Δεν εχω κατι φιλε Bil.. και δεν εχω καθολου γνωση απο το αντικείμενο.. απ οτι βλεπω για ενα αξιοπρεπες σετ (γεννήτρια + 2 βεργες ) θες κανα 600αρι περιπου.. που εγω δεν διαθετω αυτη τη στιγμη για ναμαστε ειλικρινείς..

Δημητρη εχεις δικιο ασε μολις ειδα οτι στο taxis αναρτηθηκαν και τα τελη κυκλοφοριας .

α καλα.. ε.. μεχρι τις 31-12 εχουμε καιρο.. :flipout:

παλι καλα που δεν εχουμε τις ουρες δε λες..? να πας να τα χωσεις και να περιμενεις και στην ουρα.. !!

Τα δικα μου τα εργαλεια!!!!

Husqvarna 334T & 338XPT απλα κορυφαια εργαλεια. Ελαφρια και κοβουν οτι και αν τους ζητησεις.

Αυτο το 10ημερο στην Χιο κλαδεψα ελιες, μαστιχοδεντρα και μια ελια με κορμο 50 εκ!!!

334.jpg

image.jpg

Χεχε καλημερα ! τωρα το θυμηθηκα το 334t ειναι το husqvarna..

Εισαι ωραιος παντος φιλε εντουρα. Με τις προφυλαξεις, σου κλπ.. αρχοντας. :a0210:

Κυριάκο, σύντομα θα χρειαστώ βοήθεια για ν´αγοράσω ένα αλυσσοπρίονο.
Το προηγούμενο (Ηusqvarna αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο) τά'παιξε.
Δεν κρατάει ρελαντί, γκαζώνει και μετά από λίγο σβύνει, σαν να έχει ελάχιστη βενζίνη και να την καίει. Το πήγα στο μάστορα και μου είπε οτι χρειάζεται αλλαγή καρμπυρατέρ, κόστος 75-80 .
Επειδή είχε κι άλλα μικροπροβλήματα (αντλία λαδιού κλπ) δεν πρόκειτα να ασχοληθώ άλλο μαζί του, θα πάω για καινούριο. Ο μάστορας μου είπε να πάρω ECHO που είναι made in Japan κι όχι Ηusqvarna ή Stihl γιατί τα καρμπυρατέρ τους είναι Κινέζικα και είναι προβληματικά. Μου έβγαλε και μου έδειξε κι ένα κουβά γεμάτο καρμπυρατέρ χαλασμένα από Ηusqvarna και Stihl.
Ισχύει κάτι τέτοιο ή μου έλεγε σαχλαμάρες;

Μπαμπη να παρεις ενα κιτ επισκευης καρμπυρατερ να το κανεις καινουργιο!!!!!
Εγω φιλε εχω δυο Husqy και ειμαι υπερυχαριστημενος και ξερω καμια ντουζινα ακομη φιλους που τους πινουν το αιμα και δε κανουν κιχ.
Απλα θα σου προτεινα να παρεις την προηγουμενη απο την τρεχουσα σειρα κλαδευτικων! Σαν τα δικα μου δλδ οσο μ,πορεις να τα βρεις ακομη στην αγορα.
http://khpos.gr/shops/nursery/produ...25802&osCsid=7c8d6e82f8343681dbadccde032c0c27

Απάντηση: Re: Εργαλεια Κηπου

Μπαμπη να παρεις ενα κιτ επισκευης καρμπυρατερ να το κανεις καινουργιο!!!!!
Εγω φιλε εχω δυο Husqy και ειμαι υπερυχαριστημενος και ξερω καμια ντουζινα ακομη φιλους που τους πινουν το αιμα και δε κανουν κιχ.
Απλα θα σου προτεινα να παρεις την προηγουμενη απο την τρεχουσα σειρα κλαδευτικων! Σαν τα δικα μου δλδ οσο μ,πορεις να τα βρεις ακομη στην αγορα.
http://khpos.gr/shops/nursery/produ...25802&osCsid=7c8d6e82f8343681dbadccde032c0c27

Δεν θα το πάρω τώρα, μόλις γύρισα απ´το χωριό και πριν τα Χριστούγεννα δεν προβλέπω να ξαναπηγαίνω.. Όταν έρθει η ώρα θα σου τηλεφωνήσω.
Τι είναι το κιτ επισκευής καρμπυρατέρ, και που το παίρνω; Στην αντιπροσωπεία;