Το εχω δει αυτο ... Μου ειπε ο έμπορος να μην το προτιμήσω γιατι εχει ντιζα μεσα που κόβετε ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αυτα που εχουν καμπούρα στο κοντάρι εχουν ντιζα ...
![]()
![]()
Για καποιο απο τα παρακατω σκεφτομαι ...
Εγω εχω το Efco Stark 2500 T (T= χερουλι τιμονι ποδηλατου, TR = χερουλι κρικος + κουρμπαριστο κονταρι, S = χερουλι κρικος + ισιο κονταρι).
http://www.myefco.com/en/efco/stark-25--stark-2500-t
Ειναι μικρο, ευχρηστο, δεν καιει τιποτα, και ειναι ιδανικο για μικρους κηπους με αγριοχορτα.
Εγω βεβαια του εχω "γανωσει" το κερατο σε πραγματα που προεκυψαν μετα την αγορα του, οπως καλαμιωνες, χωραφια ανω του 1 στρεματος, κηποι "αναξιοπαθουντων συνανθρωπων" που οι ριζες αγριαδας ηταν 10 ποντους πανω απο το εδαφος, κλαδια απο βατα με "τριφτερο" (που παρεχεται στην συσκευασια) και δουλεμμα εκτος οριων με 4αρα echo.
Το αρνητικο του σε τετοια ζορια ειναι οτι καθυστερει πολυ και σε κουραζει, σε σχεση με ενα echo SRM 5000 (που εχω δουλεψει και πεταει δουλεια πολυ πιο γρηγορα (το echo). Βεβαια 1 γεμισμα βενζινη το δικο μου = με 2 γεμισματα βενζινη το echo και με μεγαλυτερο ρεζερβουαρ.
Βεβαια εμενα με καθυστερει και με ζοριζει, διοτι "συνομιλω" με τον κινητηρα, ακουω και συμμεριζομαι τον καυμο του, και τον προστατευω ( ειναι προσωπικο "βιτσιο" να συνομιλω με τους κινητηρες, γι' αυτο και δεν βαζω ποτε μουσικη οταν οδηγω). Τωρα αν πας να "ξεφτυλισεις" ολη την χλωριδα "χωρις αυριο" θα το "παρεις στο χερι".
Η μονη ας πουμε ζημια που εχει βγαλει απο τον 3/2010 που το εχω, ειναι οτι κολησε το φυγοκεντρικο της σκοινομιζας και δεν ανοιγε στο τραβηγμα, αλλα με ενα λυσιμο-καθαρισμα-λιπανση εγινε καινουργιο.
Και τωρα ερωτηση............εχετε βρει πουθενα "ποδια" απο λαιμο μεχρι και παπουτσια για χρηση με χορτοκοπτικο; Γιατι εχω βαρεθει τις αυτοσχεδιες με χοντρα ναυλον και ζωνες, αλλα δεν θελω κιολας να γινονται τα ρουχα τελειως χαλια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.