Re: Εργαλεία Κήπου
Όχι σαν το καγκουρα στο προηγούμενο βίντεο που δουλεύει τα μηχανήματα με σορτσάκι κοντό καλτσάκι και σαγιονάρα !!!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κόψε κάτι ...πολλά ζητάς και θα κοστίσουν....
Το βασικό είναι να έχεις μεγάλη επιφάνεια στο κόψιμο.
Οι ρόδες καλά είναι να είναι απλώς σχετικά μεγάλες.
Ο σπαστός σκελετός καθιστά το σύνολο πιο ευαίσθητο λόγο του ότι όλο το βάρος και οι μανούβρες θα στηρίζονται σε δύο βίδες που θα σφίγγουν την πατημένη σωλήνα του επάνω μέρους στην κάτω σωλήνα που στηρίζεται στην μηχανή.
Εμένα η κάτω σωλήνα τα έπαιξε κάποια στιγμή και έτσι έφτιαξα άλλο κομμάτι από πιο παχιά και γερή σωλήνα.(Πήγα το αγορασμένο κομμάτι σε βιοτεχνία που φτιάχνει μεταλλικά έπιπλα να την στρατζάρουν.)
Αλουμίνιο δεν αντέχει ούτε στην βιτρίνα να την έχεις.
Και βέβαια απαραιτήτως αυτοπροωθούμενη για τέτοιες εκτάσεις.
και μπράβο που τα χρησιμοποιούν (κάποιοι τουλάχιστον) με τις δέουσες προφυλάξεις (γυαλιά, ακουστικά)!!
Όχι σαν το καγκουρα στο προηγούμενο βίντεο που δουλεύει τα μηχανήματα με σορτσάκι κοντό καλτσάκι και σαγιονάρα !!!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Είσαι μέσα στο μυαλό μου...
Έχω τις λακουβίτσες, άρα θα κοιτάξω να έχω μεγάλους πίσω τροχούς.
Έχω θέμα αποθήκευσης, άρα θα πρέπει να είναι αναδιπλούμενο.
Το ότι είμαι κοντά στη θάλασσα μήπως θα πρέπει να με κάνει να κοιτάξω σκελετό από αλουμίνιο;
Κόψε κάτι ...πολλά ζητάς και θα κοστίσουν....
Το βασικό είναι να έχεις μεγάλη επιφάνεια στο κόψιμο.
Οι ρόδες καλά είναι να είναι απλώς σχετικά μεγάλες.
Ο σπαστός σκελετός καθιστά το σύνολο πιο ευαίσθητο λόγο του ότι όλο το βάρος και οι μανούβρες θα στηρίζονται σε δύο βίδες που θα σφίγγουν την πατημένη σωλήνα του επάνω μέρους στην κάτω σωλήνα που στηρίζεται στην μηχανή.
Εμένα η κάτω σωλήνα τα έπαιξε κάποια στιγμή και έτσι έφτιαξα άλλο κομμάτι από πιο παχιά και γερή σωλήνα.(Πήγα το αγορασμένο κομμάτι σε βιοτεχνία που φτιάχνει μεταλλικά έπιπλα να την στρατζάρουν.)
Αλουμίνιο δεν αντέχει ούτε στην βιτρίνα να την έχεις.
Και βέβαια απαραιτήτως αυτοπροωθούμενη για τέτοιες εκτάσεις.