Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Re: Εργαλεία Κήπου

και μπράβο που τα χρησιμοποιούν (κάποιοι τουλάχιστον) με τις δέουσες προφυλάξεις (γυαλιά, ακουστικά)!!

Όχι σαν το καγκουρα στο προηγούμενο βίντεο που δουλεύει τα μηχανήματα με σορτσάκι κοντό καλτσάκι και σαγιονάρα !!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είσαι μέσα στο μυαλό μου...

Έχω τις λακουβίτσες, άρα θα κοιτάξω να έχω μεγάλους πίσω τροχούς.
Έχω θέμα αποθήκευσης, άρα θα πρέπει να είναι αναδιπλούμενο.

Το ότι είμαι κοντά στη θάλασσα μήπως θα πρέπει να με κάνει να κοιτάξω σκελετό από αλουμίνιο;

Κόψε κάτι ...πολλά ζητάς και θα κοστίσουν....
Το βασικό είναι να έχεις μεγάλη επιφάνεια στο κόψιμο.
Οι ρόδες καλά είναι να είναι απλώς σχετικά μεγάλες.
Ο σπαστός σκελετός καθιστά το σύνολο πιο ευαίσθητο λόγο του ότι όλο το βάρος και οι μανούβρες θα στηρίζονται σε δύο βίδες που θα σφίγγουν την πατημένη σωλήνα του επάνω μέρους στην κάτω σωλήνα που στηρίζεται στην μηχανή.
Εμένα η κάτω σωλήνα τα έπαιξε κάποια στιγμή και έτσι έφτιαξα άλλο κομμάτι από πιο παχιά και γερή σωλήνα.(Πήγα το αγορασμένο κομμάτι σε βιοτεχνία που φτιάχνει μεταλλικά έπιπλα να την στρατζάρουν.)
Αλουμίνιο δεν αντέχει ούτε στην βιτρίνα να την έχεις.
Και βέβαια απαραιτήτως αυτοπροωθούμενη για τέτοιες εκτάσεις.

Κι εγώ κοντά στη θάλασσα είμαι και δεν έχω αλουμινίου. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά εννοείται ότι την αποθηκεύω σε κλειστό χώρο.
Οι αλουμινίου είναι συνήθως πιο ακριβές και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο.

Η αναδιπλούμενη λαβή δεν χρειάζεται ντε και καλά είναι σπαστή στη μέση - αρκεί να μπορεί να διπλώσει εύκολα στο σημείο που οι σωλήνες στηρίζονται στη μηχανή, κι ας είναι μονοκόμματη.

Εγώ έχω την Husqvarna R152SV την οποία μου την έδωσε φίλος γιατί την είχε να κάθεται.
Δυστυχώς δεν την πολυχρησιμοποιώ γιατί το γκαζόν που έχω είναι μετα βίας πλέον 25 τετραγωνικά και σκέφτομαι να την δώσω.
Είναι σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα μόνο χτυπηματάκια λόγω χρήσης.
Ο Κινητήρας ζήτημα να έχει δουλέψει 100 ώρες και είναι και αυτός ολοκάθαρος από πρόσφατο service.

http://www.ergaliomihaniki.gr/index.php?route=product/product&product_id=1232&ref=bestprice.gr

Αν σε ενδιαφέρει μου λες και τα βρίσκουμε...

Νέα παραλαβή από τον Αη Βασίλη των αγρών

IMG_20160113_180315-2.jpg

Felco 231 κλαδευτικό με μοχλικό και αμόνι για τις βάρβαρες καταστάσεις.
Ελπίζω η μακροζωία του να ειναι ανάλογη του ονόματός του, γιατί το κόστος σίγουρα ήταν...

Μαζί με ένα Gardena 680B (ByPass) για τα normal κλαδέματα κλείνει το θέμα :)

Εργαλεία Κήπου

Καλησπερα! Ψαχνω θρυμματιστη κλαδιων 17 ιππους! Μεταχειριμενο!!! Γνωριζεφε κατι;;

ειπα να βγαλω μια ''οικογενειακη'' φωτογραφια μιας και τα μαζεψα ολα μαζι
για δουλεια στο χωριο το σ/κ που μας περασε

20160214_103055.jpg

20160214_103002.jpg

μιχαλη υπακουα δεν θα πει τιποτα!! σκυλια!
νικο μολις πυρωσει το ενα παιρνω αλλο και συνεχιζω τη δουλεια:violent-smiley-030:
κυριακο και αν τσακωθουν τι θα κανουμε;;;

χαχα κοντρα ε;;
κυριακο κατεβα να κανουμε τα δανεικα μια στα δικα σου μια στα δικα μου!!

ε ρε φιλε στολος αλυσοπριονων,και δεν μου λες ποιο ειναι το αγαπημενο παιδι της οικογενειας; δεν μπορει σε καποιο θα εχεις περισσοτερη αγαπη.