Re: Εργαλεία Κήπου
Αυτό το μηχάνημα που επέλεξες είναι το πιο κατάλληλο για την χρήση που θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης του. Θα μπορούσες βέβαια να επιλέξεις κάποιο με ίσιο άξονα αλλά και πάλι δεν είναι σημαντικό θέμα αυτό μιας και που μιλάμε για τόσο μικρή έκταση.
Τα Mcculloch είναι Husqvarna πλέον οπότε υπάρχει μια αξιοπιστία (οικονομική σειρά βέβαια). Τώρα για την φρέζα που δείχνεις, για ελαφριά χρήση είναι καλή αλλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα θα κουράζεται πολύ με αυτήν. Επειδή και εγώ σκοπεύω να πάρω μία παρόμοια φρέζα (σε λίγο καιρό θα έχω πολυεργαλείο), να ξέρεις ότι δεν είναι για να φρεζάρεις ολόκληρο χωράφι παρα μόνο για να κάνεις κάποια αυλάκια και για τα χόρτα που βγαίνουν ανάμεσα στα φυτά (την χρησιμοποιείς σε ήδη φρεζαρισμένο έδαφος για να καταλάβεις).
Ξαναέγραψα σε άλλο νήμα αλλά μάλλον εδώ είναι το σωστό να ρωτήσω.
Αγόρασα (λίγο βιαστικά) χορτοκοπτικό για να κόβει αγριόχορτα σε ούτε μισό στρέμμα όπου έχει μπαχτσε και δεντράκια. Πολύ σοφτ χρήση με πρώτο μέλημα να είναι ελαφρή (max τα 5κιλά), βενζίνης και να κάνει την δουλειά για χορταράκια και να περνά την ώρα του ο 75αρης ιδιοκτήτης. Για να καταλάβετε περιμετρικά του τα κάνουνε φρέζα.
Πήρα σε προσφορά από το LEROY το MCCULLOCH T26 CS
http://www.productsleroymerlin.gr/g...ptiko-venzinokinito-t26cs-mcculloch-61908700/
στα 129ευρώ (οχι 149).
Δεν το άνοιξα ακόμα οπότε θα μπορούσα να το πάω πίσω.
Τα ξέρει κανείς τα MCCULLOCH , Θα κάνει δουλειά; Κάτι άλλο ποιο δυνατό αλλά σε αυτά το κιλά και όχι πάνω από 170ευρώ;
Επίσης μου άρεσε αυτό το σύστημα της MCCULLOCH με τα επιπλέον εξαρτήματα
Πχ http://www.mcculloch.com/gr/accessories/trimmer-and-brushcutter-accessories/493393/577616202/
Αξίζουν;
Αυτό το μηχάνημα που επέλεξες είναι το πιο κατάλληλο για την χρήση που θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης του. Θα μπορούσες βέβαια να επιλέξεις κάποιο με ίσιο άξονα αλλά και πάλι δεν είναι σημαντικό θέμα αυτό μιας και που μιλάμε για τόσο μικρή έκταση.
Τα Mcculloch είναι Husqvarna πλέον οπότε υπάρχει μια αξιοπιστία (οικονομική σειρά βέβαια). Τώρα για την φρέζα που δείχνεις, για ελαφριά χρήση είναι καλή αλλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα θα κουράζεται πολύ με αυτήν. Επειδή και εγώ σκοπεύω να πάρω μία παρόμοια φρέζα (σε λίγο καιρό θα έχω πολυεργαλείο), να ξέρεις ότι δεν είναι για να φρεζάρεις ολόκληρο χωράφι παρα μόνο για να κάνεις κάποια αυλάκια και για τα χόρτα που βγαίνουν ανάμεσα στα φυτά (την χρησιμοποιείς σε ήδη φρεζαρισμένο έδαφος για να καταλάβεις).