Δεν εχουν αναγκη με το καθετο κρεμασμα.Χρονια τα εχω ετσι.
Ο μονος γρασος που εχουν είναι στη γωνιακη μεταδοση,η οποια είναι κλειστη.Αν εφευγε από εκει σε ακινησια,τοτε θα εφευγε αμεσα στη χρηση.
Στο μονο που χρειαζεται προσοχη,είναι να μην εχει βενζινα το καρπυρατερ και κολλησουν οι μεμβράνες.
Το πωμα του ρεζερβουάρ εχει μεβρανη για να μπαινει αερας αλα να μην βγανει βενζνη.Αν στραβοπατησει στο βιδωμα...χανει από εκει.
Να ρωτήσω μια και λέμε για το γράσο της γωνιακής.
Μια-δυο φορές το χρόνο ανοίγω τη βίδα και ψεκάζω με γράσο σε μορφή σπρέυ.
Λέτε είναι καλύτερα να βάζω το "κλασικό" γράσο με γρασαδόρο;
Νίκο τα βρίσκεις σε νούμερο 8?
Από lidl έχω πάρει τα μαύρα που το υλικό τους είναι (σαν) ύφασμα. Με έχουν εξυπηρετήσει σε μαστορέματα αλλά θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο. Diabolic θα περάσω από την εδώ αντιπροσωπεία μιας και είναι αρκετά εξυπηρετικοί και αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ
Όχι Νίκο έχουν νούμερα φίλε.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τα έχω σε νούμερο 8 και θέλω ακόμα ένα ζευγάρι.
Αν δεις στο σαιτ τα έχει σε δεκαρι.
Είναι τεράστιο λάθος να φοράς μεγαλύτερο γάντι από ότι πρέπει.
Το γάντι πρέπει να σου έρχεται γάντι.
Μια χαρά Νίκο, πολύ καλό φαίνεται το σκαπτικό !
Είναι και το χωράφι καθαρό από ότι είδα χωρίς πέτρες, εάν σε άλλη χρήση του συναντήσεις πέτρες πές μας την συμπεριφορά του σε παρακαλώ.
Νικο πιο βαθια μπορεις να παει ομως σωστα?
15 ποντους θα σκαβει ανετα ετσι?

Αυτήν την περίοδο το χώμα ήταν σχετικά στεγνό οπότε δεν ήταν εύκολο να οργωθεί, ωστόσο με μερικά περάσματα φτάνει αρκετά βαθιά.
Το καλοκαίρι που έχει υψηλότερες θερμοκρασίες και το χώμα είναι πιο μαλακό το πολύ με 2 περάσματα φτάνει στο μέγιστο βάθος εκσκαφής.
Nίκο τό καλοκαίρι το χώμα είναι πιό μαλακό από οτι τώρα ? Περίεργο ακούγεται
Το καλοκαίρι δέν μπορείς να φρεζάρεις άν δέν έχει κάνει πρώτα ρόγο πού λέμε τό χώμα,πού σημαίνει ότι θέλει καλά νά ποτιστεί καί μετά από 2 μέρες φρεζάρισμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.