Ωραία... και στο τετραγωνικό πόσα λίτρα όμως?
Δεν το έχω με τα μαθηματικά κ σας παιδεύω κ εσάς πρωι-πρωι.
Μου λέει 40lt στο στρέμμα άρα 40.000 ml στα 1.000 m2 σωστά? Με αυτή την λογική μου βγαίνει 40ml/m2 νομίζω.
Σας ευχαριστώ όλους παίδες για τον χρόνο σας.
Εγώ πάντως που ψεκασα 5ml σε 6lt νερό δεν έγινε τπτ.
κοιτα, τα χαλκουχα ειναι καλα για προληψη... Οποτε αν πχ εχει υγρασιες και θελει 4-5 ψεκασματα, τοτε πχ μπορεις να μη τα κανεις ολα με φαρμακο. Εμεις σαν φαρμακο συνηθως βαζουμε το Ridomil κ αλλο ενα που δε το θυμαμαι τωρα. Εναλαξ.. Τα φαρμακευτικα ειναι ποιο δυνατα, οποτε προλαβαινεις περονοσπορους κτλ... Το θειαφι νομιζω ειναι αναντικαταστατο... Φαντασου οτι οι περισσοτεροι εδω Σαμο, δεν βαζουν καν βρεξιμο θειαφι. Προτιμουν το κλασικο, σκονη δηλαδη.
![]()
Νότια Χίος σε χωράφι με νεογέννητα μαστιχοδεντρακια!!!
Θα βάλουμε πότισμα να θραφουν με το καλό!
Αυτες τις μερες εβρεξε και βρεχει. Εριξε και ενα ψιλοχαλαζακι.
Τα φυτα ντοματιες πιπεριες κλπ να τα ψεκασω κανα αντρακολ για προστασια?
Ο Ιωάννης τά είπε πολύ σωστά,άν καί πολύ γενικά η αναλογία ορίζεται σέ 1ml ανά 1 λίτρο νερό,όπως σου ανέφερε καί ο γεωπόνος πού αγόρασες τό ζιζανιοκτόνο.
Μήν περιμένεις νά ξεραθούν σέ μιά μέρα τα ζιζάνια,μετά από 5-7 μέρες θά αρχίζουν νά φαίνονται τά ζιζάνια αχνά κιτρινωπά,και μετα απο 2 βδομάδες θά ξεραθούν εντελώς,εκτός καί άν γιά τά ζιζάνια πού θέλεις εσύ νά ξεράνεις δέν κάνει αυτό τό ζιζανιοκτόνο και χρειάζεται άλλο πιό δραστικό.
χωρίς ήλιο, χωρίς αέρα, μάσκα και γυαλιά και καπέλο, τούλι από μπουμπουνιέρα με το θειάφι μέσα, δεμένο σε ένα ξύλο και το τινάζω στα κλήματα...Σκεφτομαι να παρω ενα θειωτηρα γιατι δεν εχω τροπο να ριχνω θειαφι. Εχει κατι χειρος τρομπαριστους. Κανουν δουλεια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.