weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Γιώργο εφόσον είναι καθαρά τά φύλλα,κατά πάσα πιθανότητα πρέπει νά είναι η από έλειψη νερού η από πολύ νερό,αλλά καί από τήν ζέστη,πάντος δέν είναι τίποτα μήν ανησυχείς
Δημήτρη και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα σε δύο λεμονιές μικρές που έχω.
Όλα τα νέα βλαστάρια είναι στην κατάσταση της φωτογραφίας.
Φταίει η ζέστη?
Τα δέντρα τα ποτίζω κανονικά.
Δέν είναι από τήν ζέστη Κυριάκο έντομα είναι κατά πάσα πιθανότητα αφίδες-μελίγκρες (φαίνονται κιόλας κάτω από ένα υγειές φύλλο),θά πάρεις Confidor καί θα ψεκάσεις νωρίς τό πρωί η αργά τό απόγευμα.Ενας ψεκασμός κάθε 15-20 μέρες ,τρείς φορές συνολικά.
ΥΓ: Τί θά γίνει μέ τόν καφέ ?,σού έχω καί τήν κουμαριά,μάλλον θά πάει γιά Σεπτέμβρη![]()
Ναι γμτ!
Εχω και εγω το φρεζοτρυπανο σου!!!
Λοιπον για τις λεμονιτσες μου εδωσαν Sharimida & Tampa να τις ψεκασω.
Εκαναν καλα η να βαλω τις φωνες?
Αργά το βραδάκι θα το ψεκασω!
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Γιώργο εφόσον είναι καθαρά τά φύλλα,κατά πάσα πιθανότητα πρέπει νά είναι η από έλειψη νερού η από πολύ νερό,αλλά καί από τήν ζέστη,πάντος δέν είναι τίποτα μήν ανησυχείς
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα σταματήσει.
Ένα άλλο πρόβλημα είδα ότι έχει η κερασιά μου. Έχει βγάλει παντού ένα πράγμα σαν ρετσίνι. Σε μικρές ποσότητες και κάπως όπως βγάζεις πολύ οδοντόκρεμα από το σωληνάριο, σαν να κάνεις σπείρες δηλαδή.
Το ίδιο εχω κ εγώ σε κάποιες βυσσινιές μου!
Μπορεί να γίνει το Φθινόπωρο;
Κάνε τώρα ένα ψέκασμα γιατί είναι σοβαρή ασθένεια η Κομμίωση.
Δημήτρη πόσο ισχύει η ημερομηνία λήξης στα φυτοφαρμακα?
Και παραπάνω.. Οι ουσίες των φυτοφαρμακων δεν χαλάνε. Απλά σου λέει η εταιρεία ότι εγώ σου εγγυώμαι ότι στα δύο χρόνια η ουσία θα είναι ασφαλής μέσα στο μπουκαλάκι. Μετά δικό σου ρίσκοστα φάρμακα ανθρώπινης χρήσης πάντως μέχρι και 3μηνο εγώ τα θεωρώ απολύτως ασφαλή
https://clinicalpharmacist.gr/2016/03/18/drugs_beyond_expiration/
φυτοφάρμακα θα έβαζα και 6μηνο μή πώ 12μηνο (εγώ ο άσχετος)
ο ειδικός βέβαια θα σου απαντήσει πολύ πιο αξιόπιστα!
Δημήτρη πόσο ισχύει η ημερομηνία λήξης στα φυτοφαρμακα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.