Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Ο Βορδιγαλειος πρέπει να εφαρμοστεί στην "πληγή" και αν έχει καθαριστεί καλά. Η εφαρμογή γίνετε σε μορφή " πάστας". Δηλαδή κάνουμε μείγμα βορδ. και νερού αρκετά πηχτό. Και με πινέλο Βαφουμε την πληγή. Αν η εφαρμογή γίνει μετά δύο μέρες από τον καθαρισμό δεν έχει νόημα. Το δέντρο έχει ξυλοποιησει αρκετά την πληγή. Υπάρχει έτοιμος. Θέλει διαδικασία να τον φτιάξεις.
Ράντισμα βορδιγαλειου αυτή τη περίοδο που ξυπνά το δεντρο, δε το βοηθά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τακτοποιηση υπογειου, εκβαθυνση, μπετα, ραφια, βαψιμο, φωτισμος.
Τοποθετησα και τα εργαλεια κηπου σε ενα τοιχο. Το θαμνοκοπτικο μονο οριζοντια χωραει.

Το κοντάρι από το θαμνοκοπτικό δεν βγαίνει ; έτσι αποθηκεύεται πιο εύκολα ειδικά όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος.
Πάντως κι έτσι μια χαρά είναι αν και θα προτιμούσα γυρισμένο ποιο αριστερά ως προς τον οριζόντιο άξονα, έτσι για να είναι σε οριζόντια θέση και το δοχείο καυσίμου. μπορεί και να μην έχει κανένα νόημα βέβαια αυτό, απλά έτσι το σκέφτηκα.

Προκειμένου να κάνει αυτό και να σφίγγει - ξεσφίγγει κάθε φορά το τιμόνι ...καλλίτερα να το βάλει όσο γίνεται πιο διαγώνια το εργαλείο και ας μην είναι εντελώς κάθετα.

Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Νεκ χαλαρωσε το τιμονι απο το μπαστουνι ωστε να στριψει το μοτερ να κάτσει καθετα.

Προκειμένου να κάνει αυτό και να σφίγγει - ξεσφίγγει κάθε φορά το τιμόνι ...καλλίτερα να το βάλει όσο γίνεται πιο διαγώνια το εργαλείο και ας μην είναι εντελώς κάθετα.

Ενα αλλεν ειναι Νικο δεν ειναι καμια διαδικασια δυσκολη.
Υπαρχει σοβαρος λογος? Γιατι δεν μου ειναι οτι καλυτερο να καθομαι να σφιγγω-ξεσφιγγω.

Υπαρχει σοβαρος λογος? Γιατι δεν μου ειναι οτι καλυτερο να καθομαι να σφιγγω-ξεσφιγγω.
Μια χαρά το έχεις Νεκτάριε . Αποφεύγετε να ενοχλείτε βίδες εάν δεν είναι απαραίτητο γιατί ....... πραγματικά ενοχλούνται.

Κωστα που μπορει να ενοχληθουν οι βιδες του τιμονιου?
Δεν το πολυκαταλαβαινω.
Στο δικο μου το κανω 2 φορες το χρονο επι 5 χρονια και δεν εχει παραπονεθει.
Βεβαια δεν ειμαι απο αυτους που χοροπηδανε πανω στην καστανια.

Βεβαια δεν ειμαι απο αυτους που χοροπηδανε πανω στην καστανια.

Αυτό ακριβώς , δε λειτουργούν όλοι έτσι όμως.

Αλλά και στην περίπτωσή σου , δίχως ροπόκλειδο κάθε φορά που σφίγγεις μια βίδα όλο και παίρνει το πάσο.
Δε λέω να πας να αγοράσεις αλλά όσο μπορείς απέφυγέ το .

Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Eνα βιντεάκι από τό μικρό αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 120

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Eνα βιντεάκι από τό μικρό αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 120

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το "οριζόντια" όλα τα λεφτά !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Like και από μένα...!!
Δεν χορταίνεις να τα βλέπεις τέτοια μηχανήματα....!!!

Νά είστε καλά,τήν καλησπέρα μου Κύριοι -bye-

Ρε μη τα χαλάς τετοια κορμουδακια!!!!
Αμαν κάνουμε να πετυχουμε κανενα!!!

Ελα παραπονιάρη !!
Τωρα μέ τόν περιορισμό κυκλοφορίας,μέχρι να σου δώσω κάτι θά έχει σκάσει στά δύο από τήν ζέστη πού έρχετε τόν άλλο μήνα σταδιακά.

Χάχάχά τό πρόσεξες Κώστα. :SFGSFGSF:

Κώστα επ'ευκαιρίας μιά ερώτηση
Τό Stihl MS 261 μέ τούς 4,1 ίππους λάμα 45 cm καί αλυσίδα 0,325,έν συγκρίση μέ τό Stihl ΜS 362 μέ τούς 4,8 ίππους μέ λάμα 50 cm καί αλυσίδα 3/8,στήν πράξη έχουν μεγάλες αισθητές διαφορές,γιατί βλέπω η τιμή είναι κοντά κάπου 70 ευρώ διαφορά έχει παραπάνω τό MS 362.Και γενικά πές μου κάτι παραπάνω σέ 2-3 γραμμές για αυτά τά δύο αλυσοπρίονα όταν έχεις χρόνο.
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

χα χα χα σκέφτηκα να το σχολιάσω κι εγώ αυτό, αλλά επειδή πολλά έχουν αναφερθεί τώρα τελευταία σχετικά την προφορά, δεν ήθελα να τον κάνω να νοιώσει άβολα.