@weather, χαίρομαι να βλέπω τις δουλειές σου, τα μηχανήματα σου και τα βίντεο σου, φτου φτου φτου, αν και δε ματιάζω. Μου αρέσει που όλα σου τα εργαλεία είναι σαν καινούρια και τα προσέχεις - καθαρίζεις αναλόγως. Αν και έχω κάποια καλά εργαλεία κήπου, πότε δεν καταφέρνω μετά από δουλειά να κάτσω να τα συντηρήσω. Δυστυχώς -κυρίως- λόγω κούρασης που ακολουθεί τα αφήνω με ρετσίνια, χώματα και χόρτα.
Σε ευχαριστώ Γιώργο
Λένε άν τα προσέχεις τά εργαλεία σέ προσέχουν καί αυτά.!!
Αν είσαι κουρασμένος τήν ίδια μέρα,μπορείς να τα καθαρίσεις τήν επομένη η τήν μεθεπόμενη μέρα.
Ειδικά οι κεφαλές από τα χορτοκοπτικά θέλουν καλό καθάρισμα γιατί πάντα όταν τίς λύνω βρίσκω ίνες μικρές απο χόρτα τυλιγμένες γύρω από τόν άξονα,μέχρι καί μικρό σχοινάκι έχω δεί να έχει τυλιχτεί,κάπου θα ήταν μέσα στά χόρτα,πού να το δώ άν είναι 1 μέτρο ψηλά τά χόρτα.
Ελεγχος γιά γράσσο στήν γωνιακή μετάδοση
Επίσης τα μπορντουροψάλλιδα θέλουν καλό καθάρισμα καί λάδωμα στό μαχαίρι γιά τήν αποφυγή τής οξείδωσης.
Οσο γιά τα βιντεάκια στά περισσότερα κάνω τόν Τιραμόλα,στό ένα χέρι τό κινητό καί στό άλλο το εργαλείο,μόνο στα αλυσοπρίονα καί στό μπορντουροψάλλιδο πού πρέπει γιά λόγους ασφαλείας να τα δουλεύω μέ τά δυό χέρια έχω βάλει τρίποδο.
[/I]
Περιμενω αύριο το Hsa25, ήδη.
Από ό,τι είδα το hsa26 είναι πιο ακριβό κατά 40 ευρώ, όσο και μια 2η μπαταρία χωρίς να έχει κάτι υπολογίσιμο συγκριτικά ώστε να το προτιμήσει κάποιος.
Μέ το καλό η παραλαβή,ωραίο εργαλείο.Λές καί τό ήξερα καί ανέβασα γιά σένα τό βίντεο σήμερα χάχάχά.
Επειδή θέλουν να σπρώξουν το παλαιό μοντέλο τό κατέβασαν στήν τιμή,πρίν είχε 139 ευρώ τό ΗSA 25
Ναί ουσιαστικά δέν έχουν διαφορές,λίγο το μαχαίρι αλλάζει στό σχήμα τών λεπίδων τό νέο μοντέλο,καί έχει μετρητή στάθμης μπαταρίας,
καθώς καί ποιοτικότερες προστατευτικές θήκες γιά τά δυό μαχαίρια πού διαθέτει.
Η δέ έξτρα μπαταρία τού
HSA 25 τώρα τήν έριξαν στά 39 ευρώ.
Επίσης ο φορτιστής τού νέου μοντέλου HSA 26 είναι 2 Αμπέρ καί φορτίζει τήν μπαταρία σέ μιά ώρα σχεδόν,ενώ ο φορτιστής τού HSA 25 είναι 750 mA καί χρειάζεται τόν διπλό καί .... χρόνο φόρτισης.
Πολυ ωραιες αυτες οι πριν και μετα φωτογραφιες. Οπως και τα βιντεακια που ειναι χαλαρωτικα
Ωραια ιδεα επισης Δημητρη αυτη με το σπρευ πριν αρχισεις το κοψιμο. Εμποδιζει αρκετα τις ρητινες να κολλησουν και κανει πιο ευκολο το καθαρισμα μετα.
Το καθαριστικο σπρευ της Stihl για τις ρητινες ειναι πραγματικα μαγικο.
Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,τώρα τό είδα τό post σου,καί δέν πρόλαβα νά κάνω edit στό προηγούμενο μήνυμα.
Ετσι ακριβώς όπως τό περιγράφεις είναι μέ τό spray διαλυτικό ρητίνης :a0210:
Θα σέ παρακαλέσω να κάνεις μιά αβαρία νά βάλεις αυτό καί τά δυό παραπάνω post μου σέ ένα. :worshippy: