Νεκτάριε εγώ έχω έναν Kawasaki 27 κυβικών (TJ27E), δεν θυμάμαι αν είναι 1 hp ή 1,3hp αλλά δεν παρατήρησα να ζορίζεται είτε με 2 είτε με 4 απολήξεις. Αυτά βέβαια με μισινέζα 2,4mm.
Δημήτρη για δες και αυτό.. αναλωγικα με αυτό που έβαλες τι λέει...;
https://www.e-shop.gr/xlookoptiko-m...000watt-35cm-platos-kopis-ur3501-p-TLS.080454
Βλέπω ότι έχει μεγαλύτερη διαμέτρο εργασίας αλλά μόνο κεφαλή κοπής...απο αυτά που διαβάζω...
Ναι, ειδικά οι προστατευτικές θήκες των λεπίδων είναι τραγικά φτωχές.................
Μέ το καλό η παραλαβή,ωραίο εργαλείο.Λές καί τό ήξερα καί ανέβασα γιά σένα τό βίντεο σήμερα χάχάχά.
Επειδή θέλουν να σπρώξουν το παλαιό μοντέλο τό κατέβασαν στήν τιμή,πρίν είχε 139 ευρώ τό ΗSA 25
Ναί ουσιαστικά δέν έχουν διαφορές,λίγο το μαχαίρι αλλάζει στό σχήμα τών λεπίδων τό νέο μοντέλο,καί έχει μετρητή στάθμης μπαταρίας,
καθώς καί ποιοτικότερες προστατευτικές θήκες γιά τά δυό μαχαίρια πού διαθέτει.
Η δέ έξτρα μπαταρία τού HSA 25 τώρα τήν έριξαν στά 39 ευρώ.
Επίσης ο φορτιστής τού νέου μοντέλου HSA 26 είναι 2 Αμπέρ καί φορτίζει τήν μπαταρία σέ μιά ώρα σχεδόν,ενώ ο φορτιστής τού HSA 25 είναι 750 mA καί χρειάζεται τόν διπλό καί .... χρόνο φόρτισης.
Πρόσεξα πως τα αυτάκια της μπαταρίας είναι σημαντικά σκληρά για να τα πιέσεις και να ξεκουμπώσεις τη μπαταρία. Έτσι συμβαίνει και στο δικό σου;
Μια και το ‛φερε η κουβέντα για χορτοκοπτικά (αυτά με την μεσινέζα), υπάρχει καμιά πρόταση για βενζινοκίνητο; Η μόνη χρήση του είναι για μια φορά κάθε χρόνο σε ένα οικόπεδο 1 στρέμμα με αγριόχορτα, συνήθως μισό μέτρο αλλά ανάλογα την εποχή (αν αργήσεις να το κόψεις δηλαδή) φτάνουν και 1 μέτρο. Το μπάτζετ είναι κάνα 150άρι, το πολύ 200 αν είναι να κάνει την μεγάλη διαφορά. Έχω καμιά ελπίδα;
Ένας γνωστός μου μίλησε για τα Nakayama αλλά είμαι τελείως άσχετος από βενζινοκίνητα εργαλεία (θα είναι το πρώτο μου). Βλέπω στο σκρουτζ καλές τιμές πχ για αυτό.
Μια και το ‛φερε η κουβέντα για χορτοκοπτικά (αυτά με την μεσινέζα), υπάρχει καμιά πρόταση για βενζινοκίνητο; Η μόνη χρήση του είναι για μια φορά κάθε χρόνο σε ένα οικόπεδο 1 στρέμμα με αγριόχορτα, συνήθως μισό μέτρο αλλά ανάλογα την εποχή (αν αργήσεις να το κόψεις δηλαδή) φτάνουν και 1 μέτρο. Το μπάτζετ είναι κάνα 150άρι, το πολύ 200 αν είναι να κάνει την μεγάλη διαφορά. Έχω καμιά ελπίδα;
Ένας γνωστός μου μίλησε για τα Nakayama αλλά είμαι τελείως άσχετος από βενζινοκίνητα εργαλεία (θα είναι το πρώτο μου). Βλέπω στο σκρουτζ καλές τιμές πχ για αυτό.
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, μια χαρά νομίζω είμαστε. Θα ψάξω να δω που θα το βρω και θα επανέλθω.
Ναί τα αυτάκια τής μπαταρίας είναι σκληρά καί στό HSA 25,αλλά καί στό νέο σύστημα AS μπαταρίας πού έχω τό GTA 26,πού είναι η ίδια μπαταρία πού θα έχει καί τό νέο μοντέλο HSA 26.
ΥΓ:
Αν τό παρέλαβες σήμερα βγάλε καμμιά φωτό καί ανέβασε τό στό νήμα μέ τίς παραλαβές,νά δούμε ασπρο-πορτοκαλί θέαμα !!!![]()
Μήτσε, ευχαριστώ και πάλι. Μίλησα με τον άνθρωπο και αύριο θα πάω μια βόλτα από 'κει να το παραγγείλω. Μου είπε και για το Stihl FS 40 (καμπυλωτό) που είναι στα 165 , αλλά εντωμεταξύ από το πρωί χαζεύω υλικό (βίντεο, manual) για το FS 55R και έχω ψηθεί.Παρακαλώ συνονόματε Δημήτρη
Ο πιό κοντινός σου αντιπρόσωπος είναι ο παρακάτω
Μισσακιάν Ιωάννης
Μήτσε, ευχαριστώ και πάλι. Μίλησα με τον άνθρωπο και αύριο θα πάω μια βόλτα από 'κει να το παραγγείλω. Μου είπε και για το Stihl FS 40 (καμπυλωτό) που είναι στα 165 , αλλά εντωμεταξύ από το πρωί χαζεύω υλικό (βίντεο, manual) για το FS 55R και έχω ψηθεί.
Να σου πω τους προβληματισμούς μου...
-Είπαμε είναι 50 πάνω από το όριο
-Είδα στα βίντεο με το FS 55 R ότι κάνεις κάθετα τριμαρίσματα σε παρτέρια κλπ και μου άρεσε σαν ιδέα παρόλο ότι η κύρια χρήση θα είναι ορίζοντια σε ανοιχτό χώρο (χωρίς στενά περάσματα και ψηλούς θάμνους)
-Μου αρέσει που θα αποθηκεύεται πιο εύκολα - το μεγάλο τιμόνι φαίνεται δύσκολο να χωρέσει κάπου χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.
-Είπαμε η βασική του δουλειά θα είναι μία μέρα τον χρόνο (το 1 στρεμμα που θέλει ξεχορτάριασμα), οπότε αν είναι για λίγο παραπάνω ταλαιπωρία αλλά να παλεύεται, δεν πειράζει.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου όντας άσχετος όπως είπα στην αρχή. Αν θεωρείς ότι το τιμόνι ποδηλάτου είναι must για 1 στρέμμα δουλειά, θα σε ακούσω και θα πάω στο FS 55. Αν καταλαβαίνω σωστά η διαφορά με το τιμόνι ποδηλάτου είναι ότι σε κάθε πέρασμα καλύπτεις μεγαλύτερη γωνία, οπότε με το απλό τιμόνι πρέπει να κάνεις την διπλάσια διαδρομή έτσι;
Εντάξει παιδιά, αφού θα γίνει η δουλειά έστω και πιο αργά πάω για το φτηνότερο-ευέλικτο-ευκολαποθήκευτο. Δημήτρη περιλαμβάνει και αορτήρα, μου είπαν ότι χρειάζομαι μόνο λάδι (έχω διαβάσει στα προηγούμενα ποστ περί καλού λαδιού) και εξτρά μεσινέζα γιατί η λίγη που περιλαμβάνεται δεν είναι αρκετή για πολλά. Παραλαβή Πέμπτη μου είπε οπότε λογικά Σ/Κ θα το έχω να σας πω εντυπώσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.