Koμπλεζάλ στό γκαζόν πρέπει να ρίχνεις μιά φορά στίς 20 μέρες από τά μέσα Μαρτίου μέχρι καί τό πρώτο δεκαήμερο τού Ιουνίου,μετά τό καλοκαίρι δέν κάνει να ρίχνεις γενικά λιπάσματα στό γκαζόν,καί μετά ξανά από τά μέσα Σεπτέμβρη μέχρι καί τό πρώτο δεκαήμερο τού Νοέμβρη.Σε αναλογία 50 gr τό τετραγωνικό.
Παιδιά καλή η αντοχή μιας χοντρής μεσινέζας αλλά πρωταρχικό ρόλο έχει το μηχάνημα , σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δουλεύει μπουκωμένα . Επικαθίσεις στο έμβολο , κύλινδρο , εξάτμιση , με άσχημη κατάληξη πάντα.
Καλημέρα φίλε, σε βολεύει αυτή η κεφαλή; Επειδή είναι στενή σαν όγκος , όταν την ακουμπάς κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να είχε μεγαλύτερη επιφάνεια;Σίγουρα ξυρίζει καλύτερα η cf3.
Αλλά σ αυτό το κτήμα τρώγεται αμεσως. Θα θέλει μεγαλύτερη διάμετρο σίγουρα.
3 σειρές με την στριφτη (3,9μμ τελικά) μια με την cf3 για να έρθουν στην ίδια κατάσταση
Το κράνος αν και πιο βαρύ σε σχέση με τις ασπίδες... Οι ωτοασπιδες είναι τέλειες![]()
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να ρωτήσω τους ειδήμονες, Yara Vera να ρίξω στο γκαζόν για λίπασμα? Το έχει κανείς δοκιμάσει? Σε συνδυασμό με Yara Mila ή μόνο του? Αναμένω γνώμες.
Θέλω να καλωπίσω λίγο τους θάμνους στον κήπο. Από το μπορνουροψάλιδο του lidl είμαι ψιλοαπογοητευμένος, πολλά κλαδιά και όχι χοντρά, τα μασάει αντί να τα κόβει. Να επενδύσω σε κάτι καλύτερο ή να πάρω ένα μικρό αλυσοπρίονο κλαδευτικό και να τα συνδυάσω?
Θέλω να καλωπίσω λίγο τους θάμνους στον κήπο. Από το μπορνουροψάλιδο του lidl είμαι ψιλοαπογοητευμένος, πολλά κλαδιά και όχι χοντρά, τα μασάει αντί να τα κόβει. Να επενδύσω σε κάτι καλύτερο ή να πάρω ένα μικρό αλυσοπρίονο κλαδευτικό και να τα συνδυάσω?
Τώρα ξαναμπήκα! Προκάλεσα αναστάτωση! Ένα florabest είναι στα 600w.
https://exypiretisi-pelaton.lidl-he...oductId=01t1t000001rXe7AAE#q=μπορντουροψάλιδο
Απόκτησα πρόσφατα το hsa25 της Stihl.
Δοκίμασα τη λεπίδα του γκαζόν και έμεινα σημαντικά ευχαριστημένος.
Της μπορντουρας όχι ακόμη.
Θα πρέπει να πάρω ιδανικά και το κοντάρι του καποια στιγμή.
Το spray ρητίνης λιπαίνει και συντηρεί αλλά δε βοηθάει πολύ στον καθαρισμό των λεπίδων από την πρασινάδα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.