Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Στην τετράγωνη γλάστρα το γιασεμί αριστερά είναι 4 χρονών ! στο κέντρο αφού απέτυχε το ρυγχόσπερμα είχα για δύο χρόνια καλλιστήμονα ο οποίος ξεράθηκε , στην μακρόστενη η πικροδάφνη στον τρίτο χρόνο (την είχα αγοράσει περίπου 60 εκ και είναι τώρα 90 εκ.) . Αγανάκτησα και έβαλα ψεύτικο αναρριχόμενο σήμερα . Δέκα χρόνια άκαρπες προσπάθειες για φυσικό φράκτη . Δοκίμασα διάφορα χώματα , κομπλεζάλ πιο παλιά και τα τελευταία δύο χρόνια 20-20-20 , τρεις φορές νέα γιασεμιά, το αποτέλεσμα φαίνεται , ούτε πικροδάφνη (την έβαλα θεωρώντας την ανθεκτική) δεν αναπτύσσεται.
Τις γλάστρες τις έκανα ο ίδιος βάφοντας το εσωτερικό με πίσσα διαλυμένη σε βενζίνη , μήπως σκέφτομαι φταίει αυτό ? Ότι φυτέψω τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αναπτύσσεται ραγδαία και μετά ασθενεί . Έκανα την σκέψη μήπως μεγαλώνοντας οι ρίζες ακουμπάνε στην μόνωση της γάστρας και αρρωσταίνουν ?
Αυτό μου λέτε τι είναι;
Το φυτό είναι αβοκάντο, το είχα κάτω απ´ την πέργκολα και φυτοζωούσε. Μόλις το έβγαλα στον ήλιο πέταξε βλαδτάρια που μεγαλώνουν και πολύ γρήγορα.
Αυτές οι τρύπες όμως στα βλασταράκια τι είναι; Τι το τρώει;
Κι αυτή η σκουριά στα φύλλα;
Τι χρειάζεται να του κάνω;
ΟΚ Μήτσο... Ράντισμα με βορδιγάλειο, έ;
Θα πάω να ψωνίσω.
Ά, και κάτι άλλο... Αυτό το φυτό πως επικονιάζετσι; Χρειάζεται και δεύτερη αβακαντιά;
Επίσης παρακαλώ να μου πείτε τι είναι αυτό στα φύλλα και τι πρέπει να κάνω, σας παραθέτω και το οπλοστάσιο... [/IMG]
Εννοείς μαζί με το sharimida ή το mykrofil ?Το μυκλοφιλ είναι μυκλομπουτανιλ. Γενοσημο του συστειν. Δεν κάνει. Είναι για την θειαφασθενεια αλλά μπορείς να το βάλεις μαζί για προστασία από το ωίδιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.