Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε Gardena να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αντοχή σε βάθος χρόνου)...Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το πιστολι νερου που εχει αυτη τη βδομαδα στο lidl. Αν το εχει καποιος ας γραψει μια γνωμη. Εχει 2 μοντελα , πιο προτεινετε;
Parkside® Πιστόλι εκτόξευσης νερού | 346471 - Lidl
Parkside® Πιστόλι εκτόξευσης νερού | 346471 - Πιστόλι εκτόξευσηςwww.lidl-hellas.gr
Πριν 4-5 χρόνια έκανα το λάθος κι αγόρασα από τα Lidl ένα πιστόλι παρόμοιο με το δεύτερο του λινκ (αυτό με το αιχμηρό ακροφύσιο). Ήταν από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει. Εντελώς σαβούρα, όχι τόσο σαν κατασκευή αλλά σαν λειτουργία και σαν πίεση/πίδακας νερού που επιτυγχάνει (εντελώς άθλια). Επειδή έχω δοκιμάσει 2 Gardena κι ένα Hozelock, όλα αυτά παρότι κοστίζουν υπερδιπλάσια χρήματα από το συγκεκριμένο, απέχουν παρασάγγας σαν αποτέλεσμα ψεκασμού από αυτό. Οπότε από μένα καλύτερα που δεν το βρήκες.Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το πιστολι νερου που εχει αυτη τη βδομαδα στο lidl. Αν το εχει καποιος ας γραψει μια γνωμη. Εχει 2 μοντελα , πιο προτεινετε;
Parkside® Πιστόλι εκτόξευσης νερού | 346471 - Lidl
Parkside® Πιστόλι εκτόξευσης νερού | 346471 - Πιστόλι εκτόξευσηςwww.lidl-hellas.gr
Βρε παιδιά , σε αυτές τις τιμές μπορείτε να αγοράσετε παραπλήσια μηχάνηματα , από μικρά καταστήματα που διαθέτουν και service . Αυτή είναι και η λογικότερη κατ εμέ κίνηση .Δες και το χορτοκοπτικο που εχει προσφορα το LEROY με σχεδον διπλασια δυναμη στα 120€
Ακριβώς όπως τα λες είναι!Πιστεύω και εγώ ότι στο φιλτράρισμα δεν θα έχει θέμα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι φιλτρο δίσκων και όχι σίτας;
Η αλήθεια είναι ότι σε αυτου του τύπου φίλτρα δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα τι δείχνει το βέλος, δεν πρέπει να έχει κάποια επίπτωση ούτε στο φιλτράρισμα ούτε στην πίεση. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τοποθετώντας το φίλτρο δισκων με τη φορά που δείχνει, θα μπορείς ευκολότερα να δεις εάν είναι βρώμικο ή όχι με την έννοια ότι στη μία περίπτωση τα σκουπιδάκια εγκλωβιζονται στην μέσα μεριά του φίλτρου (δισκων ή σίτας) ενώ με ανάποδη φορά στην εξωτερική μεριά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.