Και γιατι βρε μαστορα το εκοψες το δεντρο, το αλλο το "τοτεμ" αριστερα πρεπει νακοψεις και να καψεις εγκαιρα γιατι οσο το καθυστερεις χειροτερευει η κατασταση.Ενα μετριο πευκο (κουκουναρια), καμια 60-70cm διαμετρο, αλλα αρκετα ψηλο, το εβγαλε ολο ενα μικρουλι stihl βενζινης, με 30αρα λαμα.
Το χαρηκα το θηριακι.![]()
Και γιατι βρε μαστορα το εκοψες το δεντρο, το αλλο το "τοτεμ" αριστερα πρεπει νακοψεις και να καψεις εγκαιρα γιατι οσο το καθυστερεις χειροτερευει η κατασταση.
Μονος σου την εκοψες την κουκουναρια?
Η κοπη που εκανες ειναι επικινδυνη
Καλημέρα παίδες. Είμαι σίγουρος ότι κάπου μέσα στις 260 σελίδες όλο και κάπου θα έχει συζητηθεί, αλλά ψάχνω κουρευτική για γκαζόν. Είναι η πρώτη φορά που μετακομίζω σε σπίτι με τέτοιο κήπο, οπότε είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετος με το σπορ, και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω.
1. Η έκταση που θα πρέπει να κουρεύω κάθε 2 βδομάδες είναι μπόλικη, καμία 200αρια τετραγωνικά ή και παραπάνω.
2. Προφανώς θέλω κάτι που να κάνει τη δουλειά σωστά, δε θέλω να πληρώσω για πράγματα που δε χρειάζομαι, ντιζαϊνιές ή πολυτέλειες.
3. Φαντάζομαι πως οι ηλεκτρικές δεν είναι για τόσο μεγάλες εκτάσεις, σωστά;
4. Δε με ενοχλεί ο θόρυβος, αλλά μην τρομάζει και τη γειτονιά.
Υποθέτω ότι τα μοντέλα που βρίσκω εδώ θα είναι διαφορετικά από τα εκεί, αλλά και πάλι, κάποια πρόταση θα με βοηθούσε να τη μεταφράσω στα εδώ δεδομένα.
Θανεκς προκαταβολικά!
Ας πούμε 400-500 οροφή, αλλά να αξίζει η επένδυση, να γίνεται η δουλειά όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα. Αν η δουλειά γίνεται χωρίς σοβαρές παραχωρήσεις σε κόπο και ταχύτητα με 200-300, καθόλου δε θα με χαλάσει.ενταξει δεν ειναι και καμια τεραστια επιφανεια, με λιγη υπομονη γινεται και ηλεκτρικη αν ειναι καλη ποιοτητα
αλλά καλυτερα να ρωτησεις και κανα μαστορομαγαζο.
δεν μας ειπες ομως ποσα λεφτα θελεις να δωσεις
Θαενκς! Τα 46 τι μονάδα είναι; Εδώ βλέπω να έχουν από 21 -28 ίντσες σε παραδοσιακές, μετά μεγαλύτερες είναι αυτές που τις καβαλάς σα γουρούνα.Πάρε οποία σου αρέσει,βενζινης,με μοτερ B&S και πλάτος κοπής 46.
Βενζινης για να έχεις δύναμη αναρρόφησης, Briggs για να γεράσετε μαζί και 46 πλάτος για να μη περπατάς πολύ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.