Έλεγξε τα λάδια , εάν είναι πάνω από τον δείκτη πρέπει να τα αλλάξεις καθώς έχει περάσει καύσιμο μέσα στο Κάρτερ , εάν είναι λιγότερα απλά συμπλήρωσε. Βγάλε το φίλτρο αέρος και βάλε την να δουλέψει δίχως αυτό για λίγα λεπτά (εννοείται δεν κόβεις και σε περιβάλλον δίχως σκόνη) . Αν βγάλει άσπρο καπνό, αυτό θα κρατήσει για 2 λεπτά περίπου και μετά θα καθαρίσει . Τοποθέτησε ξανά το φίλτρο και θα είσαι εντάξει. Εάν είναι χάρτινο και έχει λάδι βάλε καινούργιο.
Η συντήρηση γίνεται με τους μπροστινούς τροχούς προς τα πάνω και το χερούλι που κρατάς να είναι στο έδαφος.
Όντως μύρισα το λάδι και βρωμάει βενζίνη...Δεν θα έχεις σωστή λίπανση.
Αν εχει βενζίνη το λάδι,μυρίζει.
Θαενκς, άμα ακούσετε για έκρηξη γκαζονομηχανής στο Μίντγουεστ, εγώ θα'μαι.Κλασσική περιπτωση εισόδου καυσίμου από το ελατήριο του πιστονιου.
Επειδή η βενζίνη είναι πολυ πιο λεπτορευστη από το λάδι περναει "αέρας".
Άλλαξε τα λάδια και θα είσαι οκ.
Όσο για σκόνες μη φοβάσαι δεν χρειάζεται να το αφήσεις ανοιχτό μετά το βγάλσιμο των λαδιών τα κατάλοιπα θα εξατμιστουν σε λίγα λεπτά.
Θαενκς, άμα ακούσετε για έκρηξη γκαζονομηχανής στο Μίντγουεστ, εγώ θα'μαι.![]()
![]()
Νομίζω οτι κινδυνεύεις, μην τη χρησιμοποιήσεις…
Στείλτη σ’εμένα…![]()
Και με το κοφίνι να κόβεις, αν δεν τον αδειάζεις πρίν τιγκάρει, θα σου πέφτουν τούφες.
Με το blower δεν θα κάνεις πολλά πράγματα σε χλωρό χορτάρι, καλύτερα δοκίμασε με μια τσουγκράνα.
Ράντισμα, ότι άλλο κάνεις πάλι θα βγούνεΆσχετο αλλά τα βάτα πως τα καθαρίζεις;
Μου έχουν πει οτι θέλει δίσκο.
Φίλε έμπλεξες.Άσχετο αλλά τα βάτα πως τα καθαρίζεις;
Μου έχουν πει οτι θέλει δίσκο.
Αυτό δεν πρέπει να το κάνεις, είναι λάθος, το ράντισμα γίνεται στο φύλλωμα και μέσω αυτού περνάει στη ρίζα και την ξεραίνει.Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε κόψιμο και ράντισμα στις ρίζες ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Μέχρι να ξεραθεί εντελώς το γαμ..νο.
Ναι, σωστό αυτό.Αυτό δεν πρέπει να το κάνεις, είναι λάθος, το ράντισμα γίνεται στο φύλλωμα και μέσω αυτού περνάει στη ρίζα και την ξεραίνει.
Όσο το κόβεις τόσο δυναμώνει.
Ριζοπότισμα?Το ράντισμα στα βάτα πρέπει να γίνει αυτή την εποχή περίπου που έχει καρπό. Αν το εφαρμόσουμε στις τομές, αυτό πρέπει να γίνει την ίδια μέρα με το κόψιμο και το ραουντάπ με πινέλο στην τομή ΧΩΡΙΣ αραίωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.