Φυσικά κ θα βρει να τα δωσει.Το παλικάρι αυτό βάζει καιρό αυτές τις αγγελίες.Κ ομολογώ ότι το ψιλοσκεφτηκα κ εγώ κάποια στιγμή...Ξεκάθαρα, είναι δεδομένο πως θα βρει κάποιον να το πουλήσει.
Φυσικά κ θα βρει να τα δωσει.Το παλικάρι αυτό βάζει καιρό αυτές τις αγγελίες.Κ ομολογώ ότι το ψιλοσκεφτηκα κ εγώ κάποια στιγμή...Ξεκάθαρα, είναι δεδομένο πως θα βρει κάποιον να το πουλήσει.
Ναι έχει παρα πολλα σπο parkside...Φυσικά κ θα βρει να τα δωσει.Το παλικάρι αυτό βάζει καιρό αυτές τις αγγελίες.Κ ομολογώ ότι το ψιλοσκεφτηκα κ εγώ κάποια στιγμή...
Το θέμα είναι ότι έχει και εργαλεία που βρίσκονται μόνο σε LIDL του εξωτερικού. Οπότε πιθανον συνεργάζεται και με άτομα που πηγαινοέρχονται εξωτερικο.Ναι έχει παρα πολλα σπο parkside...
Είναι από αυτούς τους επιτηδιους που πάνε και περνούν 3-4 από μαγαζια,οι υπόλοιποι δεν βρισκουν και τα πουλάνε σχεδόν διπλασια τιμή...
Που τα βρήκε όλα αυτά.. ;
Έχεις δει τις τιμές του..;
Μην το σκέφτεσαι καθόλου...
Ότι θα βρει κάποιους να τα δώσει είναι συγουρο καθώς δεν ψάχνονται μερικοί η βιάζονται...
Στην πρώτη φωτογραφία μήπως ήθελες να γράψεις 3cm η 30mm? Σα μεγάλο μου φαίνεται το κλαρί για να είναι τρία χιλιοστά....Δεν ξερω αν ειναι η εποχη για κλαδεμα ελιας, αλλα σιγουρα ειναι ωρα για δοκιμη του κλαδευτικου της Ryobi (Ryobi lopper) που δεν μπορει να περιμενει
Τα πιο χοντρα κλαδια ηταν στο οριο κοπης του εργαλειου.
![]()
Kλαδεμα ελιτσας κηπου στα ~2.20 μετρα υψος γιατι ειχε ξεφυγει σε υψος και την θελαμε για καλλωπιστικο φυτο.
Eδω το εργαλειακι το οποιο εχει μηκος περιπου 75 εκατοστα και βαρος με μια 2Αω μπαταρια γυρω στα 2.3 κιλα.
![]()
Aπο οτι τσεκαρα και αναλογα το υψος του καθενος, μπορει να κλαδεψει σε μεγιστο υψος εως 2.30-2.60+
Οτι χωραει στο διακενο, ακομα και σφηνωτα, κοβεται με πραγματικα πολυ μεγαλη ευκολια, ας ειναι και στο οριο οπως η ελια παραπανω.
Μιλαμε βεβαια για χλωρα κλαδια και κορμουδακια.
![]()
Λεει η Ryobi οτι με μια μπαταρια των 2Αh γινονται 200 κοψιματα κλαδιων παχους 25μμ!!
Μου φαινεται απιστευτα μεγαλο το νουμερο για μικρης χωρητικοτητας μπαταρια, αλλα δεν θα κατσω να το επιβεβαιωσω, θα πιστεψω την Ryobi
Αυτος ηταν ο κορμος της νεαρης ελιτσας.
![]()
Έχεις γίνει επίσημος δοκιμαστής ryobi εργαλείων η κάνω λάθος?Σωστα 3 εκατοστα και 3.2 εκατοστα ειναι το παχος των κλαδιων. Απλα απο την χαρα μου μπερδεψα τα χιλιοστα
Μπαμπη σε μια κινηση τα εκοψε το καθενα απο τα τρια κλαδια. Δεν μου φανηκε μασημενο γιατι το ειδα και απο κοντα.
Αν και ειχα ενα κουραστικό σκ κόβοντας χορτα στο χωράφι δεν γινόταν να μην το δοκιμάσω τον μικρο!Ήρθε σήμερα το μικρο αλυσοπρίονο με τα 18€ απο banggood που ειχε προτείνει κάποιος εδω στο φόρουμ πρίν καμιά 10 μέρες.
Δεν το δούλεψα ακόμα στην πραξη αλλα οι πρωτες εντυπώσεις ειναι τουλάχιστον θετικές!
Θα επανέλθω μέσα στο σκ με test drive!
View attachment 215817
Μια και αναφέρες το λάδι εσυ πως λαδωνεις; Ρωταω γιατι δεν ειχα ποτε αλυσοπρίονο με μανουαλ λαδωμα! Βουτάς καπου μεσα την μύτη; Σπρευ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.