Παραδίδεται με 3 συνδυασμούς κλειδιών (3 ζωές) και 2 κάρτες ιδιοκτησίας. Ο πρώτος έχει 3 κλειδιά με πράσινη ένδειξη (πρώτη ζωή), ο δεύτερος ένα κλειδί με κίτρινη ένδειξη (δεύτερη ζωή) και ο τρίτος μια κάρτα (όχι κλειδί) με κόκκινη ένδειξη (τρίτη ζωή). Η αλλαγή του συνδυασμού της κλειδαριάς μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη. Λειτουργώντας το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά, ο συνδυασμός αλλάζει και το κλειδί με την πράσινη ένδειξη ακυρώνεται. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το κίτρινο κλειδί δεν μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πράσινο
Μπάμπη, δεν μιλάμε για απλό σύρτη.. τους πύρους με την περιστροφική κίνηση όταν μπαίνει ο πύρος μέσα στην κάσα δεν τους ανοίγεις με μαγνήτη.. Έχω κάνει άπειρα πειράματα και εγώ και ο κλειδαράς μου.
Δεν έχω δοκιμάσει όμως να τον αφήσω απλά να πιάσει το μέταλλο χωρίς να μπει μέσα στην κάσα
Δεν αντέδρασες και το άφησες στον αέρα.
Το τι ειναι καλυτερο για την διαχειριση δεν εισαι σε θεση να το κρινεις. Και αν το ξανακανεις δε θα υπαρξει απλα infraction.Tάσο ήσουν μέσα,όταν απρόκλητα απλά επειδή έγραφα αντίθετη άποψη για μια κλειδαριά,ένας τύπος που δεν έχω ανταλάξει κουβέντα και πόστ,μου την έπεσε ότι γράφω βλακείες ο βλάξ και...παραπλανώ λές κι είμαι εισαγωγέας θωρακισμένων πορτών.
Δεν αντέδρασες και το άφησες στον αέρα.Αντέδρασα εγώ και μάλλον ήπια,χωρίς να αντοποδώσω ύβρεις.
Αντί λοιπόν να ρίχνετε ινφράξιον επι δικαίων κι αδίκων,καλύτερα είναι να αντιδράτε εγκαίρως και να βάζετε στην θέση τους όποιον το ξεκινάει.
Αντώνη γι´αυτούς τους πύρους μιλάω, αλλά χωρίς τρύπα στην κάσα όπως είπα νωρίτερα. Ίσως, για να μπεί στην κάσα, να χρειάζεται μισή περιστροφή παραπάνω κι από εκείνη τη θέση να μην μετακινείται. Δεν ξερω, δεν ήμουν παρών, ότι μου λένε σου λέω.
Tzimisce ο πύρος είναι κάτι τέτοιο
https://www.google.com/search?q=πυρ...ig7AaB8ICoCQ&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1280&bih=893
Ποιό είναι το κόστος?
Ηλεκτρονική εννοείς ξεκλειδώνει με κοντρολάκι/κάρτα?
H ασφαλεια των μπαλκονοπορτων δεν απασχολει κανεναν σας ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.