Κλειδαριές (και καλά) ασφαλείας

Αν μιλάμε για αυτό φυσικά...
Στο πρώτο λεπτό δείχνει πως ανοίγει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι στην Omega έχεις ζωές/χρώματα , το κίτρινο κλειδί όταν χρησιμοποιηθεί αλλάζει των κωδικό και τα πράσινα κλειδιά αχρηστεύονται, αυτό για τυχόν χαμένο κλειδί., το ίδιο γίνεται και με το κόκκινο για τα κίτρινα αλλα πρέπει να έχεις ήδη βγάλει αντίγραφο.

Παραδίδεται με 3 συνδυασμούς κλειδιών (3 ζωές) και 2 κάρτες ιδιοκτησίας. Ο πρώτος έχει 3 κλειδιά με πράσινη ένδειξη (πρώτη ζωή), ο δεύτερος ένα κλειδί με κίτρινη ένδειξη (δεύτερη ζωή) και ο τρίτος μια κάρτα (όχι κλειδί) με κόκκινη ένδειξη (τρίτη ζωή). Η αλλαγή του συνδυασμού της κλειδαριάς μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη. Λειτουργώντας το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά, ο συνδυασμός αλλάζει και το κλειδί με την πράσινη ένδειξη ακυρώνεται. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το κίτρινο κλειδί δεν μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πράσινο

Tzimisce ο πύρος είναι κάτι τέτοιο
https://www.google.com/search?q=πυρ...ig7AaB8ICoCQ&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1280&bih=893

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλειδαριές (και καλά) ασφαλείας

Μπάμπη, δεν μιλάμε για απλό σύρτη.. τους πύρους με την περιστροφική κίνηση όταν μπαίνει ο πύρος μέσα στην κάσα δεν τους ανοίγεις με μαγνήτη.. Έχω κάνει άπειρα πειράματα και εγώ και ο κλειδαράς μου.

Δεν έχω δοκιμάσει όμως να τον αφήσω απλά να πιάσει το μέταλλο χωρίς να μπει μέσα στην κάσα

Αντώνη γι´αυτούς τους πύρους μιλάω, αλλά χωρίς τρύπα στην κάσα όπως είπα νωρίτερα. Ίσως, για να μπεί στην κάσα, να χρειάζεται μισή περιστροφή παραπάνω κι από εκείνη τη θέση να μην μετακινείται. Δεν ξερω, δεν ήμουν παρών, ότι μου λένε σου λέω.

Re: Απάντηση: Κλειδαριές (και καλά) ασφαλείας

Tάσο ήσουν μέσα,όταν απρόκλητα απλά επειδή έγραφα αντίθετη άποψη για μια κλειδαριά,ένας τύπος που δεν έχω ανταλάξει κουβέντα και πόστ,μου την έπεσε ότι γράφω βλακείες ο βλάξ και...παραπλανώ λές κι είμαι εισαγωγέας θωρακισμένων πορτών.

Δεν αντέδρασες και το άφησες στον αέρα.Αντέδρασα εγώ και μάλλον ήπια,χωρίς να αντοποδώσω ύβρεις.

Αντί λοιπόν να ρίχνετε ινφράξιον επι δικαίων κι αδίκων,καλύτερα είναι να αντιδράτε εγκαίρως και να βάζετε στην θέση τους όποιον το ξεκινάει.
Το τι ειναι καλυτερο για την διαχειριση δεν εισαι σε θεση να το κρινεις. Και αν το ξανακανεις δε θα υπαρξει απλα infraction.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Κλειδαριές (και καλά) ασφαλείας

Αντώνη γι´αυτούς τους πύρους μιλάω, αλλά χωρίς τρύπα στην κάσα όπως είπα νωρίτερα. Ίσως, για να μπεί στην κάσα, να χρειάζεται μισή περιστροφή παραπάνω κι από εκείνη τη θέση να μην μετακινείται. Δεν ξερω, δεν ήμουν παρών, ότι μου λένε σου λέω.

Λόγω της τρύπας που έκανα από την αρχή στην κάσα δεν το δοκίμασα ποτέ.

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ το σύστημα αυτό για να τσεκάρω ποιος είναι έξω από την πόρτα γιατί και το ματάκι να μου κλείσει δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει κρυφή κάμερα για να τσεκάρω τους επισκέπτες... :D

Θα το δοκιμάσω όμως και θα αναφέρω, στα υπόψη ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές από πύρο σε πύρο καθώς κάποιοι λειτουργούν απλά σαν σύρτες και άλλοι (όπως στη δική μου πόρτα) με περιστροφή ενός μικρού πόμολου. Είναι ο γυριστός που έγραψε πιο πάνω ο Λάκης..

Ποιό είναι το κόστος?
Ηλεκτρονική εννοείς ξεκλειδώνει με κοντρολάκι/κάρτα?

Είναι της εταιρείας safeliving.
Για την εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας ξεκίνησα (σύστημα iLock) αλλα επειδή είμαστε λίγα διαμερίσματα ήρθε κάπως ακριβά (περίπου 500 ευρώ + 20€ ανα κλειδί)
Τελικά δεν αποφάσισαν ακόμα 2 ιδιοκτήτες και σκεφτόμαστε με έναν ακόμα να προχωρήσουμε με το navelon που συνίσταται για την πόρτα διαμερίσματος, πάνω απο 400€ και αυτό αν αλλάξει και μηχανισμό στη πόρτα).

(περισσότερα στοιχεία στο λινκ safeliving.gr, είναι ευγενικοί και τυπικοί και έρχονται με ραντεβού για τσάμπα επίδειξη)

όποιος έχει βάλει ή έχει άποψη, ας γράψει δυο λόγια, μιας και είμαι στη βράση...

Ναι μιλάς για το iLock το είχα δει και αυτό αλλά βγαίνει πολύ ακριβό για το σπίτι, γύρω στα 900 νομίζω, γα είσοδο πολυκατοικιας φαίνεται εξαιρετικό πάντως καθώς κλειδώνει μόνο του.

Ξερεις ποσες πορτες/παραθυρα εχω ???
Δεν υπαρχει η λυση για εμενα εδω :p

Νομίζεις.... και ξεχνάς ότι ξέρω γιατί έχω έρθει...

@gPaska

είναι οικονομικότερο το navalon, κάτω απο 500 με τα κλειδιά.
Το ilock πάει σε αυτά α χρήματα που λες, γιατί έχει και κεντρική μονάδα - εγκέφαλο.

Αν θες να πάω να τσεκάρω τη προσφορά.

Μοιάζει ασφαλές αλλα ξέρω ότι μου είπαν οι ίδιοι.

Last edited:
H ασφαλεια των μπαλκονοπορτων δεν απασχολει κανεναν σας ?

Υπάρχουν ασφάλειες παραθύρων(βιδώνουν στο κούφωμα) που δεν είναι ορατές απ'έξω και κάνουν πολυ καλή δουλειά.
Ετσι είναι οι περισσότερες

Last edited:

H ασφαλεια των μπαλκονοπορτων δεν απασχολει κανεναν σας ?

υπαρχουν ''φρενα'' που μπορεις να βιδωσεις σε καθε μπαλκονοπορτα.
Δεν ειναι ακριβα.
Υπαρχει και η λυση του πυρου.
Κανεις μια τρυπα στο κουφωμα και περνας πυρο,αλλα τραυματιζεις το μεταλλο.