Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Ορισμένα θέματα έχουν ουρές που δεν είναι ορατές.
Αυτό που έχουμε αποφασίσει όλοι μας ,είναι να παρέχουμε όπου μπορούμε, προστασία στα μέλη μας.
Μπορεί κάποια πράγματα να μη γίνονται γνωστά και δεν πρέπει.
Ο καθένας από εσάς μπορεί να διαφωνεί με τις υπερβολές και κάποιους λάθους χειρισμούς. Θεμιτό.

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Τα μηνύματα μπορεί να μην έπρεπε να διαγραφούν. Mπορεί να συμφωνούμε.

Μπορεί ένα λάθος timing να συνέβαλε στο γεγονός.

Να έγινε μία παρεξήγηση που δεν τη ξέρετε και να έπρεπε οι εμπλεκόμενοι να ειδοποιηθούν με P.m

Μπορεί να βρίσκαμε τα ηχεία 2100ευρώ εμείς και η τιμή του PowerBuy να μην ήταν η καλύτερη για τα δικά μας μέλη.

Μπορεί να αποφασίσαμε ότι δεν είναι θεμιτό να αναφέρεις σε powerbuy άλλου site, στοιχεία που θα μπορούσαν να μειώσουν την ένταση του.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τα παιδιά.

Εάν έκαναν κάποιο πιο καλό και ποιοτικό PB , μπορεί ν´αγόραζα και εγώ. Δεν έγινε και τιποτα. Προς θεού.

Θα μπορούσα να γράψω ακόμη περισσότερες υποθέσεις.

Όμως θέλω να γράψω κάτι που αισθάνομαι , θα μου το επιτρέψετε.

Σε τέτοιες περιόδους που μπορεί να κάνουμε μία βλακεία (χοντρή -ψιλή δεν έχει σημασία) ''μετράω'' αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και αγαπούν με ανιδιοτέλεια τη φάση.
Διακρίνει η ταπεινότητα μου τη γόνιμη κριτική και το ωραίο χέσιμο από την κακία και το τρελό κόμπλεξ.
Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που μόνιμα βγάζουν κακία με απίστευτο τρόπο.
Και επειδή είμαστε και εμείς μέλη πάνω απ´όλα (χέστηκα για τη διαχείριση και καλά) , όποιος νομίζει ότι είναι αλάνθαστος, καλύτερος (πιο ωραίος αποκλείεται) του παραχωρώ τη θέση μου με χαρά.
Παρακαλώ και τη διαχειριστική ομάδα να τον δεχτεί.

Υ.Γ. Γράφω σαν Μανωλάκος, μέλος ενεργό (εκτός από τα Σαββατοκύριακα) και μόνο.
Υ.Γ2. Εμένα τον βλάκα που μπορεί να πέσω και να φάω τα μούτρα μου, μπορεί και να με συμπαθήσω ή να με συγχωρήσω. Το κοράκι που περιμένει να πέσω ,ΠΟΤΕ. copyright Δ.Μ 2008

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

να πιουμε ενα καφεδακι πρωτα και να το κουβεντιασουμε?
να χαλαρωσουμε λιγακι και να κανουμε το ταμειο μας? να δωσουμε λιγο χρονο στους πρωταγωνιστες να απαντησουν?

ας χαμηλωσουμε και εγω μαζι την φωτια της πυρας και να περιμενουμε λιγακι

Kαλημέρα.
Καφέδες πίνουμε στην παρέα και μέ όσους επιλεγουμε .
Εχω πλέον τήν εντύπωση ότι μερικοί δεν ενδιαφέρονται κάν γιά το ποιός είναι ποιός.Ουτε κάν έχουν ιδέα για το τί προσφέρει ο καθένας ή το τί εκπροσωπεί.
Πως τόλεγε ο Φλωράκης??Το Μοναστήρι ναν καλά και απο καλογέρους..............Αυτή ήταν η γνωστή μαζοποιημένη αντίληψη
Μονον που όταν ορισμένοι καταλάβουν ότι το επίπεδο τών καλογέρων δημιουργεί και ποιοτικά μοναστήρια θάναι αργά..
Φαίνεται ότι ορισμένοι νοιάζονται στό να κομπάζουν για τό πόσα μέλη υπάρχουν ως αριθμός.

Κύριοι αν θέλετε να το συζητήσουμε παραπάνω, λίγο γρήγορα ,πρέπει να πάω στο σπίτι, γιατί μου έχουν αφήσει μία τρύπα στο ταβάνι του σαλονιού και πρέπει να δω πως θα την κλείσω.

Υ.Γ. Για να μην αποπροσανατολίσω την κουβέντα όποιος Κύριος γνωρίζει από τζάμια ,αλουμίνια ,ας στείλει pm. Πέντε τετραγωνικά τρύπα είναι...

βρε Σπυρο αυτο καταλαβες?

δεν ειχαμε ξυπνησει ακομη και ειχαμε ενα σοβαροτατο θεμα ο καφες δεν ηταν για εξω αλλα για μενα να δεω τι εγινε

ομως πρυτανευσε η λογικη του να δω τι εγινε και να τοποθετηθω-τοποθετηθουμε δεν εχει σημασια
αρκει να μην μεινουν μομφες που δυστυχως βλεπω οτι θα μας ταλαιπωρουν γαι πολυ καιρο

Κύριοι αν θέλετε να το συζητήσουμε παραπάνω, λίγο γρήγορα ,πρέπει να πάω στο σπίτι, γιατί μου έχουν αφήσει μία τρύπα στο ταβάνι του σαλονιού και πρέπει να δω πως θα την κλείσω.

Υ.Γ. Για να μην αποπροσανατολίσω την κουβέντα όποιος Κύριος γνωρίζει από τζάμια ,αλουμίνια ,ας στείλει pm. Πέντε τετραγωνικά τρύπα είναι...

Τζίμη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς??
Εάν αναφέρεσαι μεταφορικά σε ´κενά´ψάξε βρές ποιόςή ποιοί αφήνουν μονίμως τρύπες στο ταβάνι τού σαλονιού σου γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει σκεπή.
Δεν κουραστήκατε να λειτουργείτε ως ένα γκρούπ που τα πάντα πρέπει να ´καλύπτονται´??
Και ελπίζω να μην ακούσω τίποτα πιά περί γκρίνιας(παλιά αγαπημένη επωδός)γιατί αυτά επι της ουσιας είχαν σταματησει εδώ και πολυ´καιρό επειδή οι περισσότεροι έδειξαν και ανοχή και υπομονή και εμπιστοσύνη..
Οσον αφορά στούς καλούς ´τζαμάδες´μπορεί και να εμφανιστούν εάν ξεκαθαριστεί η λειτουργία τού ´σπιτιού´

Last edited:

βρε Σπυρο αυτο καταλαβες?

δεν ειχαμε ξυπνησει ακομη και ειχαμε ενα σοβαροτατο θεμα ο καφες δεν ηταν για εξω αλλα για μενα να δεω τι εγινε

ομως πρυτανευσε η λογικη του να δω τι εγινε και να τοποθετηθω-τοποθετηθουμε δεν εχει σημασια
αρκει να μην μεινουν μομφες που δυστυχως βλεπω οτι θα μας ταλαιπωρουν γαι πολυ καιρο

Θα πρέπει να καταλάβεις οτι οι καφέδες δεν ειναι πάντα μιά ´θεραπευτική´συνήθεια.

Με αυτο με "χαλασες".....:ernaehrung004:

βρε Σπυρο μου σηκωθηκα στις 0900 ανοιγω το ΠΙΣΙ με την τσιμπλα και πεφτω πανω στο πανηγυρι

τα περνω και εγω κρανιο οπως και εσεις μετα σκεφτηκα

οτι ελεος οτι και να εγινε σιγουρα θα υπαρχει μια εξηγηση την οποια ειτε θα αποδεχθουμε ειτε οχι

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

.... επειδή οι περισσότεροι έδειξαν και ανοχή και υπομονή και εμπιστοσύνη..

Αχ βρε Σπύρο ..... τα μηνύματα που έχω διαγράψει πριν τα ποστάρω
στα πλαίσια της ανοχής, υπομονής και εμπιστοσύνης, που πολύ σωστά
ανέφερες, είναι αμέτρητα ........ όλα αυτά με έχουν κάνει να σκέφτομαι
έντονα αν πραγματικά άξιζε .........

Μάλλον θα πρέπει να μην μπαίνω καν στο κόπο να ξεκινήσω να τα γράφω ....
....... μήπως η αδιαφορία είναι μονόδρομος ???? ....

βρε Σπυρο μου σηκωθηκα στις 0900 ανοιγω το ΠΙΣΙ με την τσιμπλα και πεφτω πανω στο πανηγυρι

τα περνω και εγω κρανιο οπως και εσεις μετα σκεφτηκα

οτι ελεος οτι και να εγινε σιγουρα θα υπαρχει μια εξηγηση την οποια ειτε θα αποδεχθουμε ειτε οχι

Εξηγήσεις πάντα βρίσκουμε.
Ακόμα και γιά τον Δουρή.
Πώς γίνεται όμως πάντα οι ´εξηγήσεις´νάναι μονόπλευρες_?
Eάν δέν σάς αρέσουν τά μούτρα μας να μάς πείτε τί είδους ´φάτσες´χωράνε για να το γνωρίζουμε.

Σπύρο, Χρήστο αλήθεια λέω. Βγήκε το σπίτι που φτιάχνω λίγο μεγαλύτερο(και καλά) και ψάχνω λύσεις με τζαμαρίες και αίθρια.
Πλάκα μου κάνετε; Τι δεν καταλάβατε;

Εγώ Σπυράκο μου προσφέρθηκα να την κάνω και όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, θα χαρώ τρελά. Να μάθουμε και για καμμιά νέα κυκλοφορία.

Η γκρίνια πάντα θα υπάρχει, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και το χέσιμο είναι ωραίο. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι ιπτάμενα μαύρα πλάσματα ,μόλις γίνει μία στραβή, τσουπ...
Και δε μιλάω βέβαια για σένα, το γνωρίζεις καλά. Εξάλλου η τοποθέτηση σου ήταν γόνιμη.
Oύτε για τους γκρινιάρηδες που τους έχω αποδεχτεί όπως είναι. Όταν αγαπάς κάτι θα στραβώσεις . Την επιφάνεια και το δηθεν δεν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Αχ βρε Σπύρο ..... τα μηνύματα που έχω διαγράψει πριν τα ποστάρω
στα πλαίσια της ανοχής, υπομονής και εμπιστοσύνης, που πολύ σωστά
ανέφερες, είναι αμέτρητα ........ όλα αυτά με έχουν κάνει να σκέφτομαι
έντονα αν πραγματικά άξιζε .........

Μάλλον θα πρέπει να μην μπαίνω καν στο κόπο να ξεκινήσω να τα γράφω ....
....... μήπως η αδιαφορία είναι μονόδρομος ???? ....

Κάκιστα σκέφτεσαι να σταματήσεις.
Εδώ μέσα έχουμε καταναλώσει και φαιά ουσία και χρόνο για το κέφι μας φυσικά.
Οταν στην μουσική κατηγορία επι παραδείγματι συγκεντρώνεται όλο το υλικό που έχει γραφεί και αποτελεί σχεδόν μοναδική συλλογική δουλειά από ερασιτέχνες εγώ τέτοιες ´χάρες´δεν κάνω σε κανεναν.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

... Ελπίζω να μην είναι καποιος τόσο αφελής ή κακοπροαίρετος

για να θεωρεί ότι οι δύο παραπάνω παραπομπές μου

στα κείμενα μου αποτελούν εύσχημο τρόπο για να στρέψω

εκ του πονηρού μέλη του avclub αλλού !!!!

Νισάφι πια με τις ανούσιες αντιπαλότητες και τις "οπαδικές" σχέσεις

με τα avfora....

Προσυπογράφω, μιας και τελικά περί αυτού πρόκειται. Λυπάμαι και ντρέπομαι...

Σπύρο, Χρήστο αλήθεια λέω. Βγήκε το σπίτι που φτιάχνω λίγο μεγαλύτερο(και καλά) και ψάχνω λύσεις με τζαμαρίες και αίθρια.
Πλάκα μου κάνετε; Τι δεν καταλάβατε;

Εγώ Σπυράκο μου προσφέρθηκα να την κάνω και όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, θα χαρώ τρελά. Να μάθουμε και για καμμιά νέα κυκλοφορία.

Η γκρίνια πάντα θα υπάρχει, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και το χέσιμο είναι ωραίο. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι ιπτάμενα μαύρα πλάσματα ,μόλις γίνει μία στραβή, τσουπ...
Και δε μιλάω βέβαια για σένα, το γνωρίζεις καλά. Εξάλλου η τοποθέτηση σου ήταν γόνιμη.
Oύτε για τους γκρινιάρηδες που τους έχω αποδεχτεί όπως είναι. Όταν αγαπάς κάτι θα στραβώσεις . Την επιφάνεια και το δηθεν δεν...

Είδες καμιά αναφορά Τζίμη μου πρός το πρόσωπό σου??
Την εκτιμησή μου την γνωρίζεις.
Τα ´μαύρα πλάσματα´είναι και γνωστά και πολλάκις έχουν απομονωθεί απο το ίδια τά μέλη...
Αλλά επειδή το πρόβλημα δεν είναι πάντα οι ´εξωτερικοί εχθροί´μήπως επιτέλους θάπρεπε να δούμε τί γίνεται με το ´εσωτερικό´.
Γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται συνέχεια να ´περιμένουμε τούς βαρβάρους´ για να νοιώθουμε εμείς ότι όλα πάνε καλά.

Αλέξη όχι μόνο δεν πρέπει να αδιαφορήσεις αλλά να τα λες.
Απλά κάποιες φορές σκέψου πως είμαστε 7500 χιλιάδες νοματαίοι από όλη τη χώρα, με διαφορετικές κουλτούρες ,ανοχές, ιδέες, αρχές κ.τ.λ.
Κόλαση...

αυτααααααα.........

Τι αυτά Βαγέλη???
Θα αρχισεις πάλι τα να αγαπιόμαστε.??
Αμα έχεις να πείς κάτι ουσιαστικό πέστο.
Τα αυτάαααααααα δεν επαρκούν
Ενημερώσου πρώτα και τά αυτάαααααααααααααααα μετά.

Παιδια, μεχρι να ενημερωθουμε και οσοι απο εμας απο την διαχειριστικη ομαδα δεν παρακολουθησαμε το θεμα, παρακαλω λιγη υπομονη και να αποφυγουμε τις ακροτητες και τις υπερβολες..
Να ειστε σιγουροι οτι λαμβανουμε πολυ σοβαρα τις παρατηρησεις και τις διαμαρτυριες σας...
Σε τελικη αναλυση όλοι το ιδιο θελουμε: Να υπαρχει αρμονια και ηρεμια στο "χωριο" μας ωστε να συζητουμε ομορφα και ωραια γυρω απο τα χομπι μας και τα ενδιαφεροντα μας...

Αλέξη όχι μόνο δεν πρέπει να αδιαφορήσεις αλλά να τα λες.
Απλά κάποιες φορές σκέψου πως είμαστε 7500 χιλιάδες νοματαίοι από όλη τη χώρα, με διαφορετικές κουλτούρες ,ανοχές, ιδέες, αρχές κ.τ.λ.
Κόλαση...

Το 7500 μέλη μου θυμίζει τίς λίστες τών κομμάτων πού υπάρχουν και τεθνεώτες...
Πόσοι είναι οι ενεργοί Τζίμη??