Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Δεν νομιζω οτι τις αρνηθηκε κανεις Αλεξη.

Και δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας απο την διαχειρηση να ειναι επανω απο ενα πισι λογοδοτωντας.

Ας δωσουμε λιγο χρονο.
Καποιοι οικοιοθελως προσπαθουν αλλες φορες με επιτυχια αλλες φορες οχι να κανουν μια δουλεια ( ας πουμε δουλεια )

Η απαιτηση για εξηγησεις παραμενει.Ας μην ειμαστε πιεστικοι ομως......
Αν θελουμε να πιστευουμε οτι η διαχειρηση προσπαθει για το καλυτερο.

Προσωπικα παρότι υπηρξαν πολλες ατυχες στιγμες το πιστευω.
Αν δεν το πιστευα δεν θα εκανα κριτικη σε κανεναν.Απλα θα την εκανα για αλλο περιβαλλον πιο υγιες.

Περαν των στρογγυλεματων και των σχολιων, εχεις πουθενα να στηριξεις το αισιοδοξο των περιγραφων σου Ναθ, η τσαμπα γραφουμε ?

Μπορω να σου δειξω πολλα "υπομονη" με ημερομηνιες πανω απο ενα χρονο !

Ελα ρε πως κάνετε έτσι ;
Είμαστε σε ένα audio video club ( που ασχολείται δηλαδή με την εικόνα και τον ηχο και τα μηχανήματα που μας επιτρέπουν την απόλαυση τους ) και διαγράφηκε ένα θέμα σχετικό με ηχεία . Πάλι καλά . Θα μπορούσε να διαγραφεί το θέμα με τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά , ας πούμε ....

τι θα ήταν πιο ορθό άραγε?

η διαγραφή ενός θέματος άσχετου με το forum ή η διαγραφή ενός θέματος σχετικού με αυτό?

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Ελα ρε πως κάνετε έτσι ;
Είμαστε σε ένα audio video club ( που ασχολείται δηλαδή με την εικόνα και τον ηχο και τα μηχανήματα που μας επιτρέπουν την απόλαυση τους ) και διαγράφηκε ένα θέμα σχετικό με ηχεία . Πάλι καλά . Θα μπορούσε να διαγραφεί το θέμα με τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά , ας πούμε ....
Σιγουρα θα επρεπε να διαγραφει power buy παιδιων, για να υιοθετηθουν απο ομοφυλοφιλα ζευγαρια.

Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Περαν των στρογγυλεματων και των σχολιων, εχεις πουθενα να στηριξεις το αισιοδοξο των περιγραφων σου Ναθ, η τσαμπα γραφουμε ?

Μπορω να σου δειξω πολλα "υπομονη" με ημερομηνιες πανω απο ενα χρονο !

Φιλε Χρηστο θελω να ελπιζω οτι οι διαδικασιες ειναι υγιη δρομο.
Το θεμα του συλλογου και οι κανονισμοι του ειναι κατι που πιστευω οτι συντομα θα μας απασχολησει.

Και ενα χρονοδιαγραμμα αν ειναι εφικτο επισης θα αποκλιμακωνε τις αμφιβολιες

ΥΓ
για τα στρογγυλεματα μην ανησυχεις , ειναι χουι μου :ADFADF1:

Λυπάμαι πολύ αλλά επανέρχομαι:

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί διαγράφηκε το νήμα που άνοιξα αμέσως μετά το περιβόητο κλείδωμα?

Υπενθυμίζω οτι ρωτούσα να μάθω το λόγο κλειδώματος.

Γινομαι κουραστικός, ε?????

Για να δούμε

Μέχρι τώρα, 12 ώρες μετά και βάλε, ο κύριος Dipie παραμένει ανώνυμος, εξακολουθεί να μην παίρνει θέση παίζοντας κρυφτούλι και δεν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην - χωρίς καμία προειδοποίηση - διαγραφή των thread.

Χρειάζεται υποδείξεις από ψηλά για να τοποθετηθεί; Δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του;

Χθες, όταν είδε ότι ανοίξαμε το ίδιο θέμα σε άλλες κατηγορίες που δεν μπορούσε να επέμβει, δεν απάντησε, ούτε εξήγησε τίποτα. Απ' ότι φαίνεται ο άνθρωπος επικοινωνεί μόνο με λουκέτα και γόμες.

Και μην μου πείτε ότι ρίχνω λάδι στη φωτιά..

Γιώργο σε παρακαλώ....Θεωρώ ότι εσύ γνωρίζεις αρκετά πράγματα γιά το πως λειτουργεί το avclub.
Ανώνυμος δεν είναι.
Τοποθετήθηκε.
Άμεσα θα τοποθετηθεί και η ΔΟ του avclub.

Δεν υπάρχουν γόμες, λουκέτα.

Αν αυτό δεν είναι λάδι τι είναι.. ?

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Μέχρι τώρα, 12 ώρες μετά και βάλε, ο κύριος Dipie παραμένει ανώνυμος, εξακολουθεί να μην παίρνει θέση παίζοντας κρυφτούλι και δεν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην - χωρίς καμία προειδοποίηση - διαγραφή των thread.

Χρειάζεται υποδείξεις από ψηλά για να τοποθετηθεί; Δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του;

Χθες, όταν είδε ότι ανοίξαμε το ίδιο θέμα σε άλλες κατηγορίες που δεν μπορούσε να επέμβει, δεν απάντησε, ούτε εξήγησε τίποτα. Απ' ότι φαίνεται ο άνθρωπος επικοινωνεί μόνο με λουκέτα και γόμες.

Και μην μου πείτε ότι ρίχνω λάδι στη φωτιά..

Γιώργο, μάλλον χρειάζεται να ρίξεις λάδι στη φωτιά, δυστυχώς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Φιλε Χρηστο θελω να ελπιζω οτι οι διαδικασιες ειναι υγιη δρομο.
Το θεμα του συλλογου και οι κανονισμοι του ειναι κατι που πιστευω οτι συντομα θα μας απασχολησει.

Και ενα χρονοδιαγραμμα αν ειναι εφικτο επισης θα αποκλιμακωνε τις αμφιβολιες

ΥΓ
για τα στρογγυλεματα μην ανησυχεις , ειναι χουι μου :ADFADF1:

Εγω αλλα βλεπω.
Πλακιτσες κι εξυπναδουλες ....
Ισως τα βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα , που ειναι λογικο, αλλα οχι κι ετσι.
Αγγιζει τα ορια της υπεροπτικης ειρωνιας πολλες φορες. ( Ασε που δινει κι ευκολες λαβες σε τυχον επιτηδιους "εραστες" ...)

Anyway....ειπαμε, υπομονη!

Για το σωματείο:

Στις 19/11 έγινε επίσημη ανακοίνωση από την γενική διαχείρηση για την ίδρυση του σωματείου.

Το καταστατικό ουδέποτε αναρτήθηκε, μόνο γενικές γραμμές.

Το αναμένουμε από τότε. Μήπως δεν πρέπει να διαβάσουν τα μέλη το καταστατικό;

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Γιώργο σε παρακαλώ....Θεωρώ ότι εσύ γνωρίζεις αρκετά πράγματα γιά το πως λειτουργεί το avclub.
Ανώνυμος δεν είναι.
Τοποθετήθηκε.
Άμεσα θα τοποθετηθεί και η ΔΟ του avclub.

Δεν υπάρχουν γόμες, λουκέτα.

Αν αυτό δεν είναι λάδι τι είναι.. ?

Ναι Δημήτρη γνωρίζω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι συμφωνώ κιόλας. Νομίζω ότι το ξέρεις αυτό. Σου θυμίζω το "Μικρό Καράβι".

Ο Dipie παραμένει άγνωστος σε μένα. Άρα είναι άγνωστος.

Και σε παρακαλώ να μου πεις που και πότε τοποθετήθηκε και την αναίτια διαγραφή των threads.

Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Ναι Δημήτρη γνωρίζω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι συμφωνώ κιόλας. Νομίζω ότι το ξέρεις αυτό. Σου θυμίζω το "Μικρό Καράβι".

Ο Dipie παραμένει άγνωστος σε μένα. Άρα είναι άγνωστος.

Και σε παρακαλώ να μου πεις που και πότε τοποθετήθηκε και την αναίτια διαγραφή των threads.

και γνωρίζεις και το τηλέφωνό μου....:ernaehrung004:

Για το σωματείο:

Στις 19/11 έγινε επίσημη ανακοίνωση από την γενική διαχείρηση για την ίδρυση του σωματείου.

Το καταστατικό ουδέποτε αναρτήθηκε, μόνο γενικές γραμμές.

Το αναμένουμε από τότε. Μήπως δεν πρέπει να διαβάσουν τα μέλη το καταστατικό;

Γιωργο εχουμε οντως καθυστερησει, αλλα αυτο οφειλεται σε γραφειοκρατικες διαδικασιες και στο γεγονος του οτι για να υπογραφει ενα εγγραφο απο τα μελη του σωματειου, πρεπει να κανει τον γυρο της Ελλαδας.
Υπομονη λοιπον, διοτι περαν του Avclub εχουμε και πραγματικες δουλειες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

( Ασε που δινει κι ευκολες λαβες σε τυχον επιτηδιους "εραστες" ...)
Αν κατάλαβα καλά...το θέμα είναι σοβαρό για οποιον γνωρίζει προσώπα και καταστάσεις..

Και ναι, θέλω πολύ να μάθω ποιος είναι αυτός που σβήνει χωρίς προειδοποίηση τα thread που ανοίγω.

Γιωργο , αμα ηξερες ποιος ειναι θα αλλαζε κατι?

Ξερεις ποσα εχουν σβηστει απο γνωστους χωρις προειδοποιηση ?

Last edited:
Γιωργο εχουμε οντως καθυστερησει, αλλα αυτο οφειλεται σε γραφειοκρατικες διαδικασιες και στο γεγονος του οτι για να υπογραφει ενα εγγραφο απο τα μελη του σωματειου, πρεπει να κανει τον γυρο της Ελλαδας.
Υπομονη λοιπον, διοτι περαν του Avclub εχουμε και πραγματικες δουλειες...

Τάκη sorry, αλλά το καταστατικό δεν χρειάζεται να υπογραφεί από όλους για να αναρτηθεί. Έχει προσυμφωνηθεί από σας εφόσον κατατέθηκε στο πρωτοδικείο. Άρα θα έπρεπε να έχει αναρτηθεί.

Η μήπως πρέπει να συμφωνήσετε όλοι για το αν πρέπει να αναρτηθεί;