Κλείνουν -κατά πάσα πιθανότητα- Ασφαλιστικές Εταιρείες

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ασφαλίζεστε σε τέτοιες εταιρείες;

Mιλαμε για παλαια συμβολαια χρονων......και υπηρχε στο συμβολαιο καλυψη τοκετου ολικη κατι που πια δεν δινουν στα προγραμματα νοσηλειας οποτε η μεταφορα θαταν κουταμαρα.

Δεν λες που προλαβαμε στο τσακ....

Στο μικρό αυτοκίνητο έληξε πριν 4 μέρες και ειδοποιήθηκα να παραλάβω την νέα ασφάλεια.(καλά που άργησα να πάω δηλ)
Στο μεγάλο λήγει τον Φεβρουάριο του 2010.
Και οι 2 ασφάλειες στη GENERAL UNION.
Αντε τρέξε τώρα ξανά......

Κανένα νέο βρε παιδιά απο τις επόμενες 50 που ετοιμάζονται να βαρέσουν κανόνι ξέρουμε;
Μη πάμε για καινούργια ασφάλεια και σε κανα 3μηνο ψάχνουμε πάλι.....

Ο αριθμός 50 είναι παραπάνω από υπερβολικός. Προς το παρόν, οι εταιρείες που έκλεισαν ήταν και αυτές που φημολογούνταν εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστο. Συμβουλευείτε τους ασφαλιστές σας και μην διαλέξετε απλά την φθηνότερη.

Re: Απάντηση: Κλείνουν -κατά πάσα πιθανότητα- Ασφαλιστικές Εταιρείες

Ο αριθμός 50 είναι παραπάνω από υπερβολικός. Προς το παρόν, οι εταιρείες που έκλεισαν ήταν και αυτές που φημολογούνταν εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστο. Συμβουλευείτε τους ασφαλιστές σας και μην διαλέξετε απλά την φθηνότερη.

Η πλάκα είναι ότι μία από τις φθηνότερες αυτό το καιρό στο βασικό πακέτο είναι και αυτή που έχει τις λιγότερες ζημιές από όλες !!!!! και είναι και από τις 3 μεγαλύτερες......

Μα..ο ιδιος ο ασφαληστής..μου είπε να παραλάβω την καινούργια ασφάλεια,10 μέρες πριν να βαρέσει κανόνι η εταιρία του....
Αυτόν να συμβουλευτούμε;!!!!!!!:rifle:

www.asfalistra.gr

38 εταιρείες, παιδάκια δεν είμαστε, όλοι γνωρίζουμε έστω και κάποιες από αυτές για να ασφαλιστούμε.

Με προσοχή μπορούμε να βρούμε αυτή που θα μας καλύψει......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνουν -κατά πάσα πιθανότητα- Ασφαλιστικές Εταιρείες

Η πλάκα είναι ότι μία από τις φθηνότερες αυτό το καιρό στο βασικό πακέτο είναι και αυτή που έχει τις λιγότερες ζημιές από όλες !!!!! και είναι και από τις 3 μεγαλύτερες......

Σωστό :a0210:. Απλώς, εννοούσα να μην είναι κριτήριο μόνο το φθηνό ασφάλιστρο.

Μα..ο ιδιος ο ασφαληστής..μου είπε να παραλάβω την καινούργια ασφάλεια,10 μέρες πριν να βαρέσει κανόνι η εταιρία του....

Άτοπο το λογοπαίγνιο. Νομίζεις πως αυτός τα τσεπώνει? Σε καμία περίπτωση δεν ήταν "εταιρεία του"... Πάντως, εφ'όσον πήρες την ασφάλεια μόλις πριν 10 μέρες, καλό είναι να απευθυνθείς σε αυτόν. Πιθανό να σε εξυπηρετήσει με άλλη εταιρεία.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κλείνουν -κατά πάσα πιθανότητα- Ασφαλιστικές Εταιρείες

αν είναι broker (μεσίτης ασφαλειών) θα έχει και άλλες εταιρείες.... άσε που αυτός ειδικά θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση που γνώριζε ο απλός κοσμάκης εδώ και μήνες.

αν είναι ασφαλιστής της ίδιας της εταιρείας τότε κλάφτον γιατί έχει να πληρωθεί προμήθειες (από αυτά ζει) γύρω στο εξάμηνο....

Άτοπο το λογοπαίγνιο. Νομίζεις πως αυτός τα τσεπώνει? Σε καμία περίπτωση δεν ήταν "εταιρεία του"... Πάντως, εφ'όσον πήρες την ασφάλεια μόλις πριν 10 μέρες, καλό είναι να απευθυνθείς σε αυτόν. Πιθανό να σε εξυπηρετήσει με άλλη εταιρεία.

Ευτυχώς καθυστέρησα να την παραλάβω...ήμουν τυχερός!

αν είναι broker (μεσίτης ασφαλειών) θα έχει και άλλες εταιρείες.... άσε που αυτός ειδικά θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση που γνώριζε ο απλός κοσμάκης εδώ και μήνες.

αν είναι ασφαλιστής της ίδιας της εταιρείας τότε κλάφτον γιατί έχει να πληρωθεί προμήθειες (από αυτά ζει) γύρω στο εξάμηνο....

Και βέβαια θα γνώριζε..αλλοίμονο αν δεν θα ήξερε.
Απλά θα είχε να πληρωθεί οπως λέει κι ο Αντώνης..ποιος ξέρει πόσο καιρό..