suzakias
Banned
καπου ακουσα σημερα το πρωι οτι εχει αλλες 50 εταιριες που πανε για λουκετο,ξερει κανεις για αυτο?και αν ναι ας μου πει εστω και με pm πιες ειναι?
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ασφαλίζεστε σε τέτοιες εταιρείες;
ΑσφαλιστικέςΑσφαλιστικές? ή γενικά?
H Commercial λέει ότι ανήκει στον όμιλο EFG (Eurobank). Είναι το ίδιο?
Ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα το αυτοκίνητο από την Ασπίδα...
Ο αριθμός 50 είναι παραπάνω από υπερβολικός. Προς το παρόν, οι εταιρείες που έκλεισαν ήταν και αυτές που φημολογούνταν εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστο. Συμβουλευείτε τους ασφαλιστές σας και μην διαλέξετε απλά την φθηνότερη.
Ο αριθμός 50 είναι παραπάνω από υπερβολικός. Προς το παρόν, οι εταιρείες που έκλεισαν ήταν και αυτές που φημολογούνταν εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστο. Συμβουλευείτε τους ασφαλιστές σας και μην διαλέξετε απλά την φθηνότερη.
Η πλάκα είναι ότι μία από τις φθηνότερες αυτό το καιρό στο βασικό πακέτο είναι και αυτή που έχει τις λιγότερες ζημιές από όλες !!!!! και είναι και από τις 3 μεγαλύτερες......
Μα..ο ιδιος ο ασφαληστής..μου είπε να παραλάβω την καινούργια ασφάλεια,10 μέρες πριν να βαρέσει κανόνι η εταιρία του....
Αυτόν να συμβουλευτούμε;!!!!!!!:rifle:
Μα..ο ιδιος ο ασφαληστής..μου είπε να παραλάβω την καινούργια ασφάλεια,10 μέρες πριν να βαρέσει κανόνι η εταιρία του....
Αυτόν να συμβουλευτούμε;!!!!!!!:rifle:
Άτοπο το λογοπαίγνιο. Νομίζεις πως αυτός τα τσεπώνει? Σε καμία περίπτωση δεν ήταν "εταιρεία του"... Πάντως, εφ'όσον πήρες την ασφάλεια μόλις πριν 10 μέρες, καλό είναι να απευθυνθείς σε αυτόν. Πιθανό να σε εξυπηρετήσει με άλλη εταιρεία.
αν είναι broker (μεσίτης ασφαλειών) θα έχει και άλλες εταιρείες.... άσε που αυτός ειδικά θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση που γνώριζε ο απλός κοσμάκης εδώ και μήνες.
αν είναι ασφαλιστής της ίδιας της εταιρείας τότε κλάφτον γιατί έχει να πληρωθεί προμήθειες (από αυτά ζει) γύρω στο εξάμηνο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.