Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KnowHow Session: Βlind Tests
Μάλιστα...
Κοροιδεύουμε τον κόσμο και τα μέλη μας, κάνοντας
προσπάθειες και ξοδεύοντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας να οργανώσουμε, να τρέξουμε, ο Αντρέας να αφιερώσει το σπίτι και την
Σαββατιάτικη ξεκουρασή του, για να προβάλουμε τρίτους μη ειδικούς
μη επιστήμονες..
Ημιθεέ μου κανόνισε..Εχεις ένα μήνα καιρό να βρείς επιστήμονες
χώρο και θέμα για το επόμενο knowhow session..Α..Θέλουμε και κάλυψη
με βίντεο για να ανέβει στο Youtube...
Ευχαριστώ τέκνο Βρούτε για τον χαρακτηρισμό...
Ημίθεος όχι,άλλη σχολή είναι αυτή,στην οποία σχολή πανεπιστημόνων ανήκει κι ο φίλος σου.
Το να ξέρω τι σημαίνει επιστημονική έρευνα,όμως το ξέρω.Ο καθένας πάει μέχρι εκεί που καταλαβαίνει ή δεν καταλαβαίνει...
Δεν γεννάται θέμα,εξαιρετική η δουλειά κι η διάθεση προσφοράς του Αντρέα,το έχω γράψει και το ξαναγράφω,δεν φταίει σε κάτι.Ειλικρινά λυπάμαι,που έμπλεξε και πάλι σε αυτή την ιστορία.Συγνώμη Αντρέα. Ειλικρινά...
Επειδή συνεχίζεις να προκαλείς,όπως και πρίν που ζητούσες να κάνω...επιστημονικές ερωτήσεις ,μ' αναγκάζεις να πώ πράγματα που δεν είχα την διάθεση να πώ.
Μπορεί να μην σου αρέσει ο αντίλογος,αλλά για τον φίλο σου,τα είχαμε ξαναπεί και στην τελευταία έκθεση,όπου πάλι ανέλαβε εκδήλωση.Εδώ έγραψες,ότι σκέφτεσαι και για άλλη νέα πάλι μ' αυτόν.
Είναι ένας επαγγελματίας του χώρου,διευθυντής σε περιοδικό,ιδιοκτήτης παρόμοιου σάϊτ κι υπεύθυνος για πολλά στραβά στο χώρο σαν διευθυντής και του ΗΧΟΥ παλιώτερα,επιφανές μέλος του όλου συστήματος στον χώρο.
Το θέμα που προέκυψε,δεν είχε να κάνει τόσο ή μόνο,με τα "τυφλά"(εξάλλου για την πλάκα μας συμμετείχα πρόσφατα σε ένα με dacs),αλλά ότι τέτοια ιβέντ πρέπει να παρουσιάζονται απο μέλη μας. Χομπίστες κι όχι επαγγελματίες. Εχουμε μέλη με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση,που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν οτιδήποτε,πολύ καλύτερα απ' αυτόν.Υπενθυμίζω,την θαυμάσια παρουσίαση απο μέλη μας,στην προπέρσυνη έκθεση Hi End.
Προσωπικά καλώς η κακώς,σε πρότεινα για διαχειριστή και σούπερ μόντ και παρέδωσα σε σένα,έτσι δεν πρόκειται να όργανώσω πλέον άλλες εκδηλώσεις-νομίζω σου παρέδωσα μια υποδειγματική κατηγορία, αλλά την γνώμη μου θα την λέω αρέσει ή όχι...