Αρρωστάκια όλου του κόσμου ενωθείτε!!!! :music-smiley-005:
Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι περισσότεροι, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω, η ανάγκη όμως ήταν μεγάλη.... κι εξηγώ:
Όταν ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30 αντί να πλένω τα πιάτα, να ταϊζω τα παιδιά μου, να διαβάζω βρε αδερφέ ένα βιβλίο, τι έκανα, οέο????? Παρακολουθούσα την παρουσίαση που δεν παρακολούθησα στο σπίτι μου, οέο....:damnyou:
Και συνεχίζω: Προφανώς, έχω μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, στη ζώνη του λυκόφωτος...Επειδή όμως έχουμε ύφεση, σκέφτηκα, αντί να δώσω τα λεφτά μου σε ψυχολόγο, να τα πω σ'εσάς (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου :HTEHEH56

. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα εδώ... να μη χανόμαστε κιόλας...
Αρκετά όμως με το introduction. Σχετικά με την απίθανη παρουσίαση του Δ. Σταματάκου, την οποία είδα στο youtube, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αυτό που πιο πολύ με γοήτευσε ήταν ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της (επιτέλους ακούστηκαν πράγματα που αφορούν και σε άλλα θέματα αυτής της μικρής και ασήμαντης ζωής μας, εκτός από καλώδια..) και πώς τελικά αυτή η παρουσίαση με πήγε πίσω (με την καλή έννοια) 10 χρόνια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια (μανούλα και σύζυγος, μην ξεχνιόμαστε...) και μάθαινα για το hypothesis testing, null hypothesis (H0), alternative hypothesis(H1) - σας θυμίζει κάτι?? - type error I & II, etc...διαβάζοντας Statistical Inference για να δώσω Financial Modelling.
Τελικά, για το blind testing έμαθα λίγα πράγματα, κι επαναληψούλα έκανα, και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω, να κάνω επαναληψούλες και φυσικά, αγαπητοί κκ, να σας υποδέχομαι στην οικία Οικονομίδη (που λέει και ο Καπετάνιος)