KnowHow Session: Βlind Tests

μετά από το πρώτο part που είδα ...
ΥΠΕΡΟΧΟ.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΟΥΙΖ:
...θυμάται κανένας να συμμετείχε σε blind "test", να έπαιξε η ίδια συσκευή 2 φορές διαδοχικά και οι μισοί να άκουσαν καλύτερα την "πρώτη" και οι άλλοι μισοί τη "δεύτερη" ? -bye-

συνεχίζω στα υπόλοιπα parts.....

Y.Γ πολύ πετυχημένη η αναφορά στο ΠΕΙΡΑΜΑ - ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ

Last edited:
Πολύ καλή προσπάθεια παιδια.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ΚΑΙ ΠΑΛΙ

(τώρα, είμαι στο τελος του 3ου part)

Παραλίγο να χειροκροτήσω και εγώ τη κονσέρβα...:D

Προς το παρόν, επειδή μου έτυχε και αυτό στη ζωή μου, να κάνω δεκάδες επαγγελματικές παρουσιάσεις (φυσικά σε άλλο αντικείμενο), πρέπει να πω ότι ήσασταν πολύ τυχεροί που ο ομιλητής "το είχε"... σε άλλη περίπτωση θα μετράγατε χασμουρητά... όσο ενδιαφέρον και αν ήταν το θέμα... όσο καλό κι αν ήταν το πρότυπο της παρουσίασης...

Πολλά συγχαρητήρια στο κο Σταματάκο λοιπόν...

Ως έχων στα "αυτιά" μου, την εμπειρία μιας προσπάθειας για "blind test" καταλαβαίνω ότι έχει πολύ δρόμο για να γίνει με τις ελάχιστες αποδεκτές συνθήκες... και είναι πλέον σαφές αυτό...

Όμως... δεν είναι αδύνατο... και μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα... θέλει χρόνο και κόπο βέβαια... όλα τα άλλα μπορούν να βρεθούν...
...ακόμα και μη κουφοί hi endάδες... :flipout:

Και εις ανώτερα παιδιά... ήταν το κορυφαίο γεγονός του AVClub, κατά τη γνώμη μου... (απ' όσα έχω παρευρεθεί ή παρακολουθήσει)

:grinning-smiley-043

Μόλις τελείωσα και τα 5 αποσπάσματα. ΜΠΡΑΒΟ στον Kosh και σε όσους μόχθησαν για να ανέβουν τα βίντεο! Πολύ καλή δουλειά και πολύ καλή ομιλία του Κ. Σταματάκου για το θέμα!!

πάλι μπράβο σε όλους σας, νομίζω ότι όσες φορές και αν το πω δεν είναι αρκετό.
Συμφωνώ με τον Νίκο, αυτό ήταν ΤΟ γεγονός που έχει διοργανωθεί στο AvClub.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ (και ειδικά από εμάς που το είδαμε εδώ στον kosh)
(εντάξει, δεν το ξαναγράφω - θα με πάρετε με τις πέτρες στο τέλος)

-bye-

Last edited:
Όσες φορές και να το γράψουμε Ηλία λίγο θα είναι...

Μπράβο παιδιά!

ps. Aν είχατε και λίγο καλύτερη λήψη θα ήταν όλα τέλεια... το Ντάρθ βρήκατε να φωνάξετε? Τσπ... το έσωσε η γυναίκα του... :flipout::flipout:

Να είστε καλά παλληκάρια!

Σύντομα θα σας έχουμε νεώτερα..Μίλαγα σήμερα το πρωί με τον
Δ.Σταματάκο για μια ιδέα που μου κατέβηκε και τον βρήκα απόλυτα σύμφωνο!

Μόνο ο Αντρέας το ξέρει, γι αυτό...
...μείνετε συντονισμένοι!

Να είστε καλά παλληκάρια!

Σύντομα θα σας έχουμε νεώτερα..Μίλαγα σήμερα το πρωί με τον
Δ.Σταματάκο για μια ιδέα που μου κατέβηκε και τον βρήκα απόλυτα σύμφωνο!

Μόνο ο Αντρέας το ξέρει, γι αυτό...
...μείνετε συντονισμένοι!
Ωχ!! Μας βλέπω για Μέγαρο! Πόσο να αντέξει πιά ο Αντρέας:grinning-smiley-043

Μολις ειδα τα video...

Πολυ ωραια κινηση!

Συγχαρητηρια στους ακουραστους διοργανωτες και στη υπομονη του Αντρεα (και κυριως της γυναικας του) που φιλοξενει τοσο κοσμο. Παντα τετοια παιδια!

Εξαιρετική υλοποίηση απο όλους μιας εξαιρετικής ιδέας-θέματος!!!
Συγχαρητήρια σε όλους απο τον Κο Σταματάκο μέχρι την Μαρία... ή μηπως απο την Μαρία μέχρι τον Κο Σταματάκο;; -bye-

:grinning-smiley-043:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

συγχαρητήρια σε όλους,

αν και δεν έχω δει ακόμα το υλικό και μόνο η προσπάθεια και η οργάνωση αξίζουν πολλά μπράβο ....

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μπράβο !!!!!!!

ωραία πράματα !

( ενάς χριστιανός δε σκέφτηκε ενα μικρόφωνο να φέρει :stupido3: να το βάλετε κοντά στον ομιλητή ,, τώρα θα μου πείτε ,,, ας το φερνες εσυ ρε !! ):jester:

Αρρωστάκια όλου του κόσμου ενωθείτε!!!! :music-smiley-005:

Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι περισσότεροι, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω, η ανάγκη όμως ήταν μεγάλη.... κι εξηγώ:

Όταν ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30 αντί να πλένω τα πιάτα, να ταϊζω τα παιδιά μου, να διαβάζω βρε αδερφέ ένα βιβλίο, τι έκανα, οέο????? Παρακολουθούσα την παρουσίαση που δεν παρακολούθησα στο σπίτι μου, οέο....:damnyou:

Και συνεχίζω: Προφανώς, έχω μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, στη ζώνη του λυκόφωτος...Επειδή όμως έχουμε ύφεση, σκέφτηκα, αντί να δώσω τα λεφτά μου σε ψυχολόγο, να τα πω σ'εσάς (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου :HTEHEH56:). Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα εδώ... να μη χανόμαστε κιόλας...

Αρκετά όμως με το introduction. Σχετικά με την απίθανη παρουσίαση του Δ. Σταματάκου, την οποία είδα στο youtube, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αυτό που πιο πολύ με γοήτευσε ήταν ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της (επιτέλους ακούστηκαν πράγματα που αφορούν και σε άλλα θέματα αυτής της μικρής και ασήμαντης ζωής μας, εκτός από καλώδια..) και πώς τελικά αυτή η παρουσίαση με πήγε πίσω (με την καλή έννοια) 10 χρόνια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια (μανούλα και σύζυγος, μην ξεχνιόμαστε...) και μάθαινα για το hypothesis testing, null hypothesis (H0), alternative hypothesis(H1) - σας θυμίζει κάτι?? - type error I & II, etc...διαβάζοντας Statistical Inference για να δώσω Financial Modelling.

Τελικά, για το blind testing έμαθα λίγα πράγματα, κι επαναληψούλα έκανα, και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω, να κάνω επαναληψούλες και φυσικά, αγαπητοί κκ, να σας υποδέχομαι στην οικία Οικονομίδη (που λέει και ο Καπετάνιος) -bye-

Αρρωστάκια όλου του κόσμου ενωθείτε!!!! :music-smiley-005:

Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι περισσότεροι, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω, η ανάγκη όμως ήταν μεγάλη.... κι εξηγώ:

Όταν ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30 αντί να πλένω τα πιάτα, να ταϊζω τα παιδιά μου, να διαβάζω βρε αδερφέ ένα βιβλίο, τι έκανα, οέο????? Παρακολουθούσα την παρουσίαση που δεν παρακολούθησα στο σπίτι μου, οέο....:damnyou:

Και συνεχίζω: Προφανώς, έχω μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, στη ζώνη του λυκόφωτος...Επειδή όμως έχουμε ύφεση, σκέφτηκα, αντί να δώσω τα λεφτά μου σε ψυχολόγο, να τα πω σ'εσάς (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου :HTEHEH56:). Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα εδώ... να μη χανόμαστε κιόλας...

Αρκετά όμως με το introduction. Σχετικά με την απίθανη παρουσίαση του Δ. Σταματάκου, την οποία είδα στο youtube, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αυτό που πιο πολύ με γοήτευσε ήταν ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της (επιτέλους ακούστηκαν πράγματα που αφορούν και σε άλλα θέματα αυτής της μικρής και ασήμαντης ζωής μας, εκτός από καλώδια..) και πώς τελικά αυτή η παρουσίαση με πήγε πίσω (με την καλή έννοια) 10 χρόνια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια (μανούλα και σύζυγος, μην ξεχνιόμαστε...) και μάθαινα για το hypothesis testing, null hypothesis (H0), alternative hypothesis(H1) - σας θυμίζει κάτι?? - type error I & II, etc...διαβάζοντας Statistical Inference για να δώσω Financial Modelling.

Τελικά, για το blind testing έμαθα λίγα πράγματα, κι επαναληψούλα έκανα, και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω, να κάνω επαναληψούλες και φυσικά, αγαπητοί κκ, να σας υποδέχομαι στην οικία Οικονομίδη (που λέει και ο Καπετάνιος) -bye-

Kαλώς την αγαπημένη μας οικοδέσποινα!!!

Σε βλέπω να κάνεις μάθημα στον Αντρέ σε λίγο καιρό!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανοχή σου στην παρέα των μαντραχαλάδων που κάθε λίγο και λιγάκι μαζεύονται και σας αναστατώνουν
με την παλαβωμάρα τους!