Χωρίς την κάρτα γραφικών?Κατάλαβα....Λέω να μην ασχοληθώ καθόλου.
Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τελικα εκανα δοκιμη χωρις την καρτα γραφικων , η εγκατασταση ξεκινησε και εγινε κανονικα στη 4.0.1 με γραφικα και ηχο hdmi on board.Παντως δε το καταλαβαινω αυτο πρεπει να την ... πεταξω την καρτα γραφικων;
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Νομίζω ξεκίνησε από την έκδοση 4 και εξής...
μου κάνει αυτόματο updating ... ενώ δεν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή... (έχω απενεργοποιημένη και τη σχετική εντολή στο Advanced Wake on Lan addon)...
καμιά ιδέα πως να την απενεργοποιήσω τελείως?
αν στο κάνει όταν ξεκινάει,system-video-library-update library on startup
edit: αν εννοείς system update απο το κεντρικό μενού (confluence skin) programs-openelec configuration-system-updates
Και εγώ το ίδιο παθαίνω, και όχι μόνο στην εκκίνηση. Προχθές έβλεπα κάτι στο Youtube, το βιντεο σταμάτησε με μήνυμα λάθους και άρχισε ενημέρωση βιβλιοθήκης!
Γενικά φαίνεται προβληματική η 4.x.x. Κολλήματα σε streaming (ακόμα και απο Youtube) και interlaced, χάνει το είδος του source (ταινίες\σειρές) και μου σβήνει τη μισή βιβλιοθήκη, δεν βλέπει τα SMB shares με την πρώτη, δεν σβήνει μετά απο streaming.
Όχι ακόμα. Με τον εκνευρισμό που μου προκαλεί τελευταία, ξεχνάω να κρατήσω το log.
Με τις Beta δεν είχα πρόβλημα: ξεκίναγε ενημέρωση, έβλεπε οτι ο NAS είναι offline και δεν έκανε τίποτα. Απο την τελική και μετά μου τα έκανε μαντάρα. 3-4 φορές έχω ξαναστήσει βιβλιοθήκη (θα ήταν περισσότερες αν το χρησιμοποιούσα καθημερινά).
Όντως μιλούσα για library update...
Το ,system-video-library-update library on startup το έχω απενεργοποιημένο...
πάρε ένα backup το guisettings.xml από το φάκελο userdata και μετά διέγραψε το,κανε και ένα reboot
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.