Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:...γουστάρω πάντως που ενώ σαρανταρίζουμε σε λίγο, μας μετράτε για νεολαία! :ernaehrung004:
Αυτό πρέπει να προβληματίζει εσάς όχι εμάς.
:ernaehrung004: :ernaehrung004:
MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:...γουστάρω πάντως που ενώ σαρανταρίζουμε σε λίγο, μας μετράτε για νεολαία! :ernaehrung004:
Σπύρος Σούρλας said:Chief sorry,παρεξήγηση.Το αρχηγέ πήγαινε στον Ντόκ και ήταν συνέχεια τού Ολε που έγραψε αυτοσαρκαζόμενος μετά το κείμενο για την αποδόμηση.
:ernaehrung004: Εσύ εισαι Αρχηγός διαρκείας ο ντοκ ηταν Αρχηγός για την χτεσινή νύκτα.![]()
![]()
Σπύρος Σούρλας said:δεν είχα ούτε έχω τίποτα απ´αυτόν ή τούς DoorsΚρίμα, εγώ τα έχω σχεδόν όλα :damnyou:
Σπύρος Σούρλας said:Eχω όμως όλους τους Velvet,ολο τον Reed αργότερα,όλους τους Roxy ,όλο τον Bowie..
Συμφωνούμε σε κάποια απο αυτά???Γιατί και εγώ τής νοσταλγίας είμαι...
Δ. Παναγιωτίδης said:πήγες στους Camel ε? εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει.... (είναι να κανονίσουμε και μιά συνάντηση...):ernaehrung004:
...:grandpa:
Τσάκωνας Βασίλης said:Οι camel στην Υδρόγειο το 2000, έχουν αποτυπωθεί και σε διπλό cd (ηχογράφηση από stereo δημοσιογραφικό κασετόφωνο), για όποιον ενδιαφέρεται. (και λίγες φωτό). Σαν κοινό (μικρό δυστυχώς, τριακόσια άτομα περίπου), τους είχαμε πουσάρει και τα έδωσαν όλα. Δυστυχώς στο ντοκουμέντο αυτό δεν δια φαίνεται το πλήκτρο από το όργανο που έσπασε και πετάχτηκε ανάμεσά μας, τα λίτρα ιδρώτα που κατέβασαν και οι κιθαριές του Latimer στο ένα πόδι αλά Pete Townshend. Τα εικοσιπέντε χρόνια που περιμέναμε, σίγουρα άξιζαν.
ήταν πίκρα. Ήξερα ότι παίζανε, δεν ήξερα που. Αφού έψαξα γιά μιά μέρα με λυτούς και δεμένους, έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν παίζανε.
Το έμαθα δυό μήνες μετά (το που).....:violent-smiley-008:
Φίλτατε τα λέμε το συντομότερο. Παίρνεις τηλ. και κανονίστηκε. Οι αναρτήσεις των Audax μαλάκωσαν? Ξεκαπνίζεις καθόλου?
Σπύρος Σούρλας said:Αυτό πρέπει να προβληματίζει εσάς όχι εμάς.![]()
:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Δημοκηδής said:Επίσης θεωρώ ότι ο αρριβίστας Λάτιμερ ... έχει να συνθέσει κάτι της προκοπής τα τελευταία 25 χρόνια........
Δημήτριος Ντοκατζής said:Για τον Kenny Wheeler δεν έχω άποψη , κυρίως διότι αντιπαθώ τον ήχο του flugelhorn που παίζει.
Η ΠΑΤΑΤΑΔαμιανός Δημητριάδης said:Ντοκ, ή στραβός ειν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Φλούγκελχορν γιοκ, σοπράνος γιοκ... Μήπως φταίει το σύστημα και όχι οι μουσικοί; :chinscratch:
Και να φανταστείς ότι ένας από τους πιο αγαπημένους δίσκους που μου 'χει δώσει ο Νίκος, είναι το feels so good του Chuck Mangione με φλούγκελχορν!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.