vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Κώστα πριν κάνα μήνα κόλλησα τα m frame μου στο ίδιο ακριβώς σημείο με κόλλα στιγμής και έγινε πολύ καλό!!!
Ευχαριστώ φίλε.Το δοκίμασα αλλά δεν είχε αποτέλεσμα...Η κόλλα δε έφυγε...Οτιδήποτε έχει σχέση με κολλα,ρετσινι η και χρώμα το βγάζω με ελαφρύ διαλυτικό νιτρου ανακατεμένο με λίγο νερό...10+ χρόνια αυτό κάνω και θα εξακολουθώ να κάνω..
Δοκίμασε το...
Και εγω δεν βλεπω πως μπορει να βοηθησει αυτο το υλικο σε αυτη την περιπτωση. Αυτου του τυπου το υγρο τεφλον ειναι για το σπειρωμα.
Στη θεση σου θα δοκιμαζα ταινια στεγανοποιησης σωληνων που κανουν ακριβως για την δουλεια που θες. Κατι τετοιο δηλαδη https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/product.jsp?orgid=26711&productid=001-01023
Μικροδιαρροες και τρυπιες σωληνες εχω κλεισει και με εποξικη κολλα, παντοντε με επιτυχια. Εαν η ρωγμη ειναι μεγαλουτσικη να μπαινει και υαλοϋφασμα.
Το υγρό τεφλον υπάρχει καμία 30 αρια χρόνια,μπαίνει και μόνο του στα σπειρωματα για στεγανοποίηση αλλά θέλει να περιμένεις κάνα 20ωρο.Ιδανικο είναι πάνω στο τεφλον.Δεν κάνει για σταθεροποίηση βιδών.
Στο video πάντως, δείχνει και βάζει μόνο το υγρό. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα το εμπιστευομουν, δεν έχω δει ποτέ επαγγελματία υδραυλικό να το χρησιμοποιεί, καννάβη ή νήμα βάζουν συνήθως αυτοί που έχω δει.
Νομίζω πάντως, ότι δε θα είναι ότι καλύτερο να μπαίνει πάνω σε τεφλον κανονικό, καθώς "παραβιάζεται" ο παράγοντας No2 που γράφω παραπάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.