mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Μαστορες, ποια κολλα προτεινετε (ΑΝ προτεινετε) για σκευη μαγειρικης;
Εχει η κυρα-μαστροχαλαστινα αυτες τις κουταλες σιλικονης του jumbo, που την βολευουν πολυ.
Αλλα (jumbo), ξεκολλαει το ενδιαμεσο μεταλλο που εχουν. Αλουμινιο πρεπει να ειναι, ενας κουφιος κυλινδρος, στον οποιο μπαινουν μεσα, απο τη μια ξυλο και απο την αλλη πλαστικο.
Καποιες πρωτες δοκιμες ηταν αποτυχημενες (μετα απο λιγο καιρο), μαλλον γιατι ειναι πολυ γυαλιστερο απο μεσα το αλουμινιο.
Σκεφτομαι να το αγριεψω με το dremel, καθως επισης και να δοκιμασω ισχυρες κολλες (π.χ. 2 συστατικων). Αλλα, μηπως δεν κανει για σκευη φαγητου;
Θεωρητικα, αν κολλησει καλα και σφραγγισει, ΔΕΝ θα ερχεται η κολλα σε επαφη με το νερο, αλλα και παλι...
Εχει η κυρα-μαστροχαλαστινα αυτες τις κουταλες σιλικονης του jumbo, που την βολευουν πολυ.
Αλλα (jumbo), ξεκολλαει το ενδιαμεσο μεταλλο που εχουν. Αλουμινιο πρεπει να ειναι, ενας κουφιος κυλινδρος, στον οποιο μπαινουν μεσα, απο τη μια ξυλο και απο την αλλη πλαστικο.
Καποιες πρωτες δοκιμες ηταν αποτυχημενες (μετα απο λιγο καιρο), μαλλον γιατι ειναι πολυ γυαλιστερο απο μεσα το αλουμινιο.
Σκεφτομαι να το αγριεψω με το dremel, καθως επισης και να δοκιμασω ισχυρες κολλες (π.χ. 2 συστατικων). Αλλα, μηπως δεν κανει για σκευη φαγητου;
Θεωρητικα, αν κολλησει καλα και σφραγγισει, ΔΕΝ θα ερχεται η κολλα σε επαφη με το νερο, αλλα και παλι...