Ενα βιντεο θα σου λυσει περισσοτερες αποριες απο οσες μπορω να σου γραψω.
Με ένα ειδικό φορέα από πολυεστέρα που δεν θα κολλήσει κατά το ξετύλιγμα, η Scotch® Λαστιχοταινία Συνδέσεων 23 είναι μια ιδιαίτερα προσαρμόσιμη ταινία βασισμένη στο EPR (Ελαστικό Αιθυλενίου Προπυλενίου) πάχους 0.76 mm, για ηλεκτρικές εφαρμογές.
Χρησιμοποιήστε τη Scotch® Λαστιχοταινία Συνδέσεων 23 για εφαρμογές χαμηλής ή υψηλής τάσης και συνδέσμους έως 69 kV. Αυτή η ταινία βάσης EPR (ελαστικού αιθυλενίου προπυλενίου), πάχους 0,76 mm, υψηλής προσαρμοστικότητας, μπορεί να τεντωθεί μέχρι 100% για μόνωση ανθεκτική στην υγρασία. Είναι μη βουλκανισμένη και παραμένει σταθερή σε αποθήκευση, με εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες.
Διαθέτει ένα ειδικό φορέα πολυεστέρα που δεν κολλά στην ταινία κατά το ξετύλιγμα. Μπορεί να τεντωθεί μέχρι και 100% ώστε να παρέχει μόνωση χωρίς κενά, ανθεκτική στην υγρασία. Μη βουλκανισμένη και σταθερή κατά την αποθήκευση. Υψηλής προσαρμοστικότητας, αυτοβουλκανιζόμενη ταινία EPR (ελαστικού αιθυλενίου προπυλενίου).
Κλαδευεις κλαδακια και με αλυσοπριονο Κυριακο.
Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να επιδιορθωνεις καλωδιακια μικρα με αυτοβουλκανιζομενη.
Ετσι ειναι.Έτσι κάνω τις ενώσεις όπως στο βίντεο.
Και τον τρόπο τον είδα απο τον ηλεκτρολόγο μου
Κοίτα το 99% που έχω χρησιμοποιήσει ήταν κυρίως στα πλοία σε κάθε είδους καλώδια, αλλά αν και αποφεύγω σαν τον διάβολο το λιβάνι τις μονωτικές ταινίες και προσπαθώ να τις αντικαθιστώ με θερμοσυστελόμενα απλά η σιλικονούχα, δεν θα έβαζα αυτοβουλκανιζόμενη στο σπίτι και σε λεπτά καλώδια άσε που δεν μου αρέσει και αισθητικά.Την ηλεκτρική πλεξούδα καλωδίωση στην είδεε στην αρχή του βίντεο ή όχι?
Το ότι αυτά έδειξε μόνο το συγκεκριμένο βίντεο αυτό σημαίνει ότι η περιορίζεται η δυνατότητα της εκεί Μιχάλη?
Είσαι τόσο ευπιστος που ότι σου έδειξα το πίστεψες και μέχρι εκεί?
@SatSea σε παρακαλώ εσυ που τις γνωριζεις και τοποθετηθηκες κανε ενα κοπο να ξανατοποθετηθεις αν δεν μας εχεις βαρεθει ηδη.
Μας δουλευεις μαλλον ε????Κοίτα το 99% που έχω χρησιμοποιήσει ήταν κυρίως στα πλοία σε κάθε είδους καλώδια, αλλά αν και αποφεύγω σαν τον διάβολο το λιβάνι τις μονωτικές ταινίες και προσπαθώ να τις αντικαθιστώ με θερμοσυστελόμενα απλά η σιλικονούχα, δεν θα έβαζα αυτοβουλκανιζόμενη στο σπίτι και σε λεπτά καλώδια άσε που δεν μου αρέσει και αισθητικά.
Εκεί που δεν μπορώ να αποφύγω την μονωτική έχω μία απίστευτη του US Navy απο τα υποβρύχια, 5cm πλάτος και ένα καρούλι τεράστιο. Πρέπει να είναι 50 ετών αλλά είναι φανταστική!
Ξαναλέω πάντως ότι όταν φτιάχτηκε η αυτοβουλκανιζόμενη, η χρήση της ήταν για απομόνωση διαρροής τάσης από χτυπημένα καλώδια γιαυτό και έχει διελεκτρικό υψηλής αντοχής 40-70Kv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.