SR-71
AVClub Fanatic
NAI ... εφευρεθηκαν ! Απο το μυαλο ενος εμβιου ειδους που λεγεται homo sapiens.Και? αυτό σημαίνει ότι εφευρέθηκαν? και πόσο δε μάλλον εφευρέθηκαν για να αποδειχτεί η ύπαρξη του Θεού?
Εκτος αν μου αποδειξεις οτι οταν πεφτει ενα σωμα μετραει "9.78, 9.79, 9.80, 9.81 ... στοπ, μας παρακολουθουν" !
Αν ειναι να συμφωνησω σε κατι ... σιγουρα δεν εφευρεθηκαν για να αποδειχτει (εμμεσα η αμεσα) η υπαρξη ενος θεου.
Nαι γνωριζουμε ! Η σταθερα (στην Φυσικη) ειναι αλγεβρικη εκφραση που αντιστοιχει σε εναν αριθμο που μετραει ιδιοτητες.Μα καταλαβαίνετε τι λέτε? γνωρίζετε τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείτε? ή τις χρησιμοποιείτε κατά προσέγγιση?
Η φυση ουτε συγκεκριμενες ιδιοτητες ταμπελωνει, ουτε μετραει με ακεραιους, δεκαδικους, μιγαδικους, κλπ.
Η φυση δρα και ενεργει ως ΕΝΑ. Εμεις ειμαστε που βλεπουμε αναριθμητες πτυχες της, ΟΧΙ ΑΥΤΗ !!!
Το ιδιο ισως ελεγε (για σενα) ο Νανοπουλος η ο Hawking αν σε ακουγε να μιλας για ενα θεμα που γνωριζεις τα λιγοτερα.Το να μη γνωρίζει κάποιος φυσική ή μαθηματικά το καταλαβαίνω. Το να μην κάνει τον κόπο να χρησιμοποιεί τις σωστές λέξεις για τη σωστή χρήση ή ακόμη χειρότερα να μη γνωρίζει την ακριβή τους σημασία και να κάνει "κουβέντα" το θεωρώ απαράδεκτο.
Τα υπόλοιπα, δεν θα κάνω κόπο να τα σχολιασω ..
Κάτι σαν λευκό θόρυβο.
Ελα, ομως, που μπηκαμε στον κοπο να σε διαβασουμε ...
Μπορω να παρω πισω τον κοπο μου και να μην σου απαντησω ?
Να αποφυγεις και εσυ τον λευκο θορυβο, και εγω τον κοπο !
Last edited: