Και εάν δεν έχουμε κάποιο σύστημα και ξεκινάμε το στήσιμο ενός καινούργιου από το μηδέν τί κάνουμε; Όποιοι δεν έχουν μάθει να ακούν σωστά ή δεν έχουν την μουσική παιδεία ορισμένων ή δεν έχουν τις γνώσεις να κρίνουν τις διάφορες μετρήσεις πώς θα πρέπει να κινηθούν αυτοί;;; Αυτές οι θετικές και αρνητικές επιδράσεις πώς μπορούν να κατανοηθούν και να κριθούν από ένανα άσχετο πχ εμένα?
Και έστω ότι ακούμε δυο τρία διαφορετικά στοιχεία πάνω σε ένα σύστημα. Δεδομένου του χρόνου που απαιτείται για την αλλαγή των συστημάτων, θυμόμαστε πώς ακουγόταν πρίν ή νομίζουμε πως ακούμε καλύτερα ή χειρότερα μόνο και μόνο για να πούμε κάτι?
Και εγώ που δεν ξέρω κανένα μηχάνημα καλά τί πρέπει να κάνω? Όπως το βλέπω έχω δυο επιλογές :
1) Ακολουθώ τις μετρήσεις σκεφτόμενος ότι το καλύτερα μετρούμενο είναι και το καλύτερο γενικά
2) Πέρνω τον Χιούστον από το χέρι (λέμε τώρα) και τον σέρνω από ακρόαση σε ακρόαση....
ΥΓ : Τα αυτιά μου δεν τα εμπιστεύομαι γιατί δεν έχουν μάθει να ακούνε....
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά τα έγραψα όπως μου ήρθαν διαβάζοντας τις 9 σελίδες του πόστ. Είμαι πανάσχετος με το θέμα και επειδή θέλω να ξεκινήσω να στήσω κάτι καλό μαζεύω ότι γνώμες/απόψεις/εκτιμήσεις βρήσκω