Κτηματολόγιο - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Απάντηση: ΔΙΠΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!

Το είχα σκεφτεί από τη πρώτη στιγμή αυτό, αλλά νόμιζα ότι το κομμάτι που αναλογεί στις τράπεζες θα το πληρώσουν αυτές και δεν θα μετακυλήσουν το κόστος αυτό στους δανειολήπτες...

Αν είναι έτσι φίλε Νίκο, όντως την έβαψαν οι δανειολήπτες.

Αγαπητέ Τάσο στο τέλος ξέρεις ότι όλα τα πληρώνουν οι μ@λ@κες,και στην περίπτωση μας είναι πολλές χιλιάδες Ελληνες.......

Kαι μιας και μιλαμε για κτηματολόγιο,ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα και αυτό:

Tα κτηματολόγια του 1858-60 ήταν αποτέλεσμα της έκδοσης του αγροτικού νόμου του 1858, με τον οποίο η Πυλη επιχείρησε να ελέγξει τις συνθήκες που επικρατούσαν στην αγροτική παραγωγή και τη γαιοκτησία. Tο κύριο μέλημα των μεταρρυθμιστών ήταν η ακριβής αποτύπωση των γαιοκτητικών σχέσεων και η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των κατόχων γης με τίτλους (ταπού-tapu). Με αυτόν τον τρόπο η Πύλη σκόπευε να εξασφαλίσει μεγαλύτερα έσοδα για το κρατικό ταμείο μέσω του ελέγχου του υπερπροϊόντος, να τονώσει την αγροτική παραγωγή και να εγγυηθεί τη σταθερότητα στις σχέσεις γαιοκτησίας και την ασφάλεια κατοχής των δικαιούχων. Στην προσπάθειά της αυτή, η οποία αποδείχτηκε μάλλον επιτυχής, η Πύλη απέφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και αρκέστηκε εν πολλοίς να επικυρώσει το παραδοσιακό οθωμανικό νομικό πλαίσιο κατοχής γης. 'Eνα δείγμα της συμβιβαστικής, μετριοπαθούς πολιτικής των μεταρρυθμιστών ως προς την αγροτική οικονομία ήταν ότι ο νόμος από τη μια έδινε σημασία στην προστασία του μικρού αγροτικού κλήρου, που ήταν η κυριαρχούσα μορφή γαιοκτησίας στην Aυτοκρατορία, χωρίς από την άλλη να θίγει τους μεγαλογαιοκτήμονες, τόσο για να μην ταράξει τις κοινωνικές ισορροπίες στην ύπαιθρο όσο και για να εξασφαλίσει την αποδοτικότερη δυνατή εκμετάλλευση της γης.

Re: ΔΙΠΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!

εδω πληρωνει δυο φορες και οποιος εχει κρατησει την επικαρπια και εχει παραχωρησει την ψιλη....

έτσι να γουστάρουμε !!! :flipout::flipout::flipout:
αφού θέλουμε και πάμε και ψηφιζουμε καλά να πάθουμε !!!

εμένα μου άρεσε αυτό που ειπαν σήμερα τα δελτία στην TV.

Τσιγάρα - Ποτά - Τέλη Κυκλοφορίας - ΔΕΗ κτλ αυξήσεις.

Έτσι δώστε δώστε !!! Αφού αντέχουμε ακόμα δώστε μέχρι να σταματήσουμε να πηγαίνουμε διακοπές. Αφού ακόμα πάμε διακοπές ρίξτε μας κι άλλο μας αρέσει, έτσι δεν είναι ????

Υ.Γ. Έχει κανείς αντίρηση ? :BDGBGDB55:

Ξαναψ(ο)φίστε τους και την επόμενη! Θα καλοπεράσουμε...

Απάντηση: Re: ΔΙΠΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!

Υ.Γ. Έχει κανείς αντίρηση ?

Οχι βέβαια,δώσε και άλλα,καλές διακοπές..........:drummer:

ας γυρίσουν τα 70 εκατομμυριά ευρώ που "χάθηκαν" επί Ζαχ....λου και μετά
τα ξαναλέμε......

του κτηματολογίου ηταν τα 70 ?

ελα μωρε εδω ο ΟΠΑΠ χαρίζει στις ομαδες καθε χρονο τόσα εκεί κολλήσαμε ?????? χαχαχαχαχα

Εγώ προτείνω να πάμε πάλι στα χωριά μας.
Ωραία δεν είναι που αρχίζει και αδειάζει η Αθήνα & η Θεσ/νίκη ?
Ωραία δεν είναι στην εξοχή ? Αφήστε να βάζουν φόρους να κάνουν εκλογές και εμείς να ασχολούμαστε με το αεράκι, τη θάλασσα, αν γίνει κανένας πόλεμος ας μας φωνάξουν να πάμε να πολεμήσουμε. -bye-

Αντε καλά μπάνια σε όλους

και να ήταν μόνο τα 70......
εδώ υπάρχουν τρένα, ομόλογα, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς....
και ο Αλο...μουρης ψάχνει να βρει φράγκα ...

...βουτώντας τα χέρια σε λάθος τσέπες!

αλήθεια, από τους οικογενειακούς τάφους δεν θα πάρουν τίποτα ????
μήπως τους ξέφυγε η απλά εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα ???

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγουδάκι του Τζιμακου ...
"στο μ@μισι πρόστιμα, μαγκιά κλ@νι@ και απόστημα"

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι με πιάσανε μαλάκα.Δουλεύω,και δουλεύω πολύ για την οικογένεια μου,για μένα.Για να περνάω όσο μπορώ καλά,όσο αυτό είναι εφικτό........
Έχω αρχίσει και τους μισώ είναι κακό?

αν σε παρήγορη φίλε μου, ένα έχω να σου πω......δεν είσαι μόνος

Γιατι σας κανει εντυπωση οταν υπογραψαμε στο δικαστηριο την προσημιωση του ακινητου μας δεν ξεραμε οτι μεχρι να εξοφλησουμε το δανειο το ακινητο ανηκει και στην Τραπεζα για να μην πω κυριως σε αυτην?

Τωρα κανονικα αυτο το κοστος θα επρεπε οι Τραπεζες να το πληρωσουν χωρις καμια επιβαρυνση του δανειζομενου μιας και αρκετα εχουν τσεπωσει με τον ενα η τον αλλο τροπο αρκετα ποια με τις τραπεζες επι 28 χρονια μας κλεβουν και λεμε και ευχαριστω.

Επειδή είμαι εντός των τραπεζών, η κάθε τράπεζα θα ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι...

παιδια μην ανοιγουμε νεα θέματα το κάνω divert στο ήδη υπάρχον για να μην χαθει η "μπαλα"

ταλαιπωριας το αναγνωσμα

ας αφηγηθω και εγω το περασμα μου απο το Γουδι ενα απο τα 107 γραφεια κτηματογραφησεως σε ολοκληρη την Ελλαδα

ωρα αφιξεως 12 κ 30 οπου και πηρα το νουμερο C44, κοιτωντας το ταμπλω ειδα το Νο 66 και πιστεψα οτι επειδη σιγουρα δεν θα ειμαι 22 νουμερα πισω τουλαχιστον ας ειμαι 122 δηλαδη και ενα γραμμα πισω
φευγ

ημουν και 4 γραμματα πισω μιας και ηταν το Ε 22 και μετα αρχιζε το Α,B C δηλαδη 300 ατομα μπροστα μου....

κοιταζω γυρω ηταν σκαρτα 70 και 10 εξω στο προαυλιο συνολο 80 καθομαι σε μια γωνια και χαζευω καταστασεις οι οποιες φιλοι μου δεν διαφερουν καθολου απο αναλογες της καθημερινης μας ζωης και που αποτελουν χαρακτηριστικο γνωρισμα του μεγαλου ποσοστου των Ελληνων...

φιλιες των 3 ωρων με αναλυση ολων των προβληματων και μονον αυτων..κατι καλο και θετικο δεν λες και δεν ακους

κολπακια να γλιτωσεις την ουρα

η χαρα οταν φτασεις να εξυπηρετηθεις λες και σου εκαναν χαρη

οι συμβουλες πως να συμπληρωσεις λαθος την αιτηση σου

"καλοι"ανθρωποι που μοιραζαν χαρτακια(κοβανε 5 να εχουν) μη σκεφτομενοι οτι ετσι δημιουργουν αισθηματα αδικιας και εβλεπες ανθρωπους που πηραν χαρτακι μαζι σου να μπαινουν μεσα στο μισαωρο

το θρασος μιας κοπελιας να παρει ενα γραφειο μια καρεκλα πηρ ακαι ρευμα απο τον τοιχο και αρχισε να μιαλει στο τηλεφωνο ως σαν να ηταν σπιτι της αδιαφορωντας για τον αν ηχορυπαινει

Ελλιπεστατη οργανωση για τετοιο εχγειρημα (προσπαθουν ΙΜΗΟ) με λιγο κοσμο να τελειωσουν τετοιο μεγαλο εργο....

οι τουαλετες βρωμισαν (φανταζομαι) απο το 1ο τεταρτο και οσοι ωρα ημουν (5κ30) δεν πλησιασε καθαριστρια ουτε για δειγμα

tips

πηγαινετε ή 6κ30 το πρωι

ή 2κ30 το μεσημερι.....max 5κ30 τελειωσατε

απλες δηλωσεις χωρις δουλειες σχεδιαγραμματα εκτος σχεδιου κλπ κλπ στειλτε τα ταχυδρομικως και register

ααα

στο τελος 6 το απογευμα επεσε και το ρευμα οι λυσεις ηταν 2

μεσω πρωτοκολλου και παραλαβει στις 26/08/08

ή χαρτακι με priority για την επομενη μερα που ομως δεν σου εδιναν εγγυηση!!!!! οτι δεν θα σε λυντσαρουν οι της επομενης μερας αναμενοντες.......

παρακινδυνευμενο tip..........

πηγαινετε κατα της 6με 6κ30 το απογευμα ..πειτε εχασα το χαρτακι και ειμαι σιγουρος οτι θα εξυπηρετηθειτε εστω κ σαν τελευταιος της ημερας....

και αυτο διοτι η πορτα δεν κλεινει ποτε ...απλα τα χαρτακια τελειωνουν(1000)την ημερα

Last edited: