Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,909
Καμία επιλογή της Bundesliga δεν είναι.
Έχω δει αγώνες από πολλά άλλα κανάλια ταυτόχρονα γύριζα και στον οτέ.
Όλα είχαν χρόνο και σκορ, μόνο ο οτέ δεν είχε.

Μονον που το καθε καναλι εχει τον δικο του λογοτυπο...
Οπως και στις αλλες μεταδοσεις ο ΟΤΕ βαζει δικη του χρονομετρηση

ioanna1978

Established Member
13 August 2017
293
θα αναφερω κ εγω το παραπονο μου εδω μιας κ με πνιγει. πριν 3 μερες εκανα αγορα εκ μερους μιας φιλης στο εξωτερικο στο δικο μου ονομα το ote tv μεσω δορυφορου cinema pack. πηγα στον Γερμανο και δυστυχως ο ανθρωπος που επεσα εκει ηταν η εξαιρεση αλλα επεσε σε μενα..νεος, αγχωμενος δεν ξερω τι το ενα λαθος μετα το αλλο. αφου τα παντα πηγαιναν στραβα κ ερχοντουσαν κ τον διορθωνανε το αποκορυφωμα ηταν οτι πηγε να μου δωσει αποκοδικοποιητη χαλασμενο. ημουν ετοιμη να τον παρω κ ευτυχως τον προλαβαν κ του το αναφεραν. εγω παντα υπομονετικη σε τετοιες καταστασεις ειδικα για να μην αγχωσω τον αλλον. μου ειπε να περασω σε 2 μερες επειδη δεν ειχε το καταστημα. την αλλη μερα το πρωι με καλεσε ο ιδιος οτι του φεραν να περασω να τον παραλαβω. οπως κ εγινε κ εκει με χρονοτριβες για μια υπογραφη επειδη ολα του κολλαγαν. κανω την βλακεια κ δεν το δοκιμαζω εδω σπιτι μου που εχω ετοιμη εγκατασταση κ ο λογος ειναι οτι επειδη θα το εστελνα εξωτερικο κ θα ειχα επικοινωνια για την εγκατασταση εκει με το ατομο μου δεν ηθελα να περασω αλλες ρυθμισεις κ.λ.π κ ηλπιζα οτι οτι προβλημα κ να υπαρχει θα ειναι απλα δορυφορου, σηματος κ.λ.π. λοιπον σημερα μιλωντας στο τηλεφωνο κ ενω τα παντα εχουν γινει σωστα μου λενε οτι τους γραφει σφαλμα 14 κ μηνυμα δεν μππορει να χρησιμοποιηθει αυτη η καρτα με αυτον τον αποκοδικοποιητη. αυτο μπορειτε να το δειτε κ στο βιβλιαρακι του. αφου αεχιζει να μου ανεβαινει η πιεση κ κανω καποιες σκεψεις πονηρες, μπανω στο my cosmote στον λογαριασμο μου οπου εκτος αποκινητο κ την υπηρεσια οτε tv που ειχα εχει προσθεθει κ η νεα. και εντοπιζω κατι. οτι στον δικο μου αποκοδικοποιητη(καινουργιος πριν 2 μηνες τον πηρα επειδη ειχε προβλημα ο πιο παλιος) γραφει ως μοντελο αυτο 'HYBRID TECH. DSI810HYB (με σκληρό δίσκο)...στον αλλον που εστειλα εξωτερικο αναγραφει αυτο 'HYBRID UPGRADE TECH. DSI 810 (με Σκληρό Δίσκο). εγω με ολο αυτο βγαζω το συμπερασμα οτι αυτον που του φεραν κ παρελαβα ειναι ενας πιο παλιος που απλα του ειχε γινει αναβαθμιση και σε συνδυασμο με το σφαλμα 14 προφανως και εχει γινει μετα στην ξανατοποθετηση του λαθος παντρεμα καρτας με αποκοδικοποιητη..συν οτι μου ανεφεραν οτι κατα την εγκατασταση καπου τους πεταξε μηνυμα για διαμορφωση του σκληρου που αυτο σε καινουργιο αποκοδικοποιητη δεν το κανει νομιζω. το κουτι εξω εγραφε 320 gb και θυμομουν οτι ετσι ειναι οι καινουργιοι που ειχαν βγει..θυμιστε μου τοσο ειναι η οχι αλλιως αλλαξαν και το ουτι κ απλα βαλαν αλλον αποκοδικοποιητη μεσα..ρωτω για τους τελευταιους που ηταν ηδη ωβριδικοι διοτι αυτον θεωρητικα μου εδωσαν. ακομη λογο Κυριακη δεν με εχουν καλεσει για να επιβαινεωθουν ολα αυτα που σας αναφερα αλλα με τα οσα γνωριζω νομιζω οι κατι τετοιο συμβαινει..και το ασχημο σε ολα αυτα ειναι οτι ο αποδικοποιητης ειναι εξωτερικο κ να ερθει για να ξαναπαει αλλος κ.λ.π ειναι εξοδα.

τελικα ναι κ ευτυχως...το σφαλμα 14 που εγραφε ηταν απλα κλειδωμενη η καρτα. ξεκλειδωθηκε κ ολα κομπλε.

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,160
Θεσσαλονίκη
Αφου περιμενα μιση ωρα στο τηλεφωνο, βγαινει ο υπαλληλος
και του λεω οτι διαμαρτυρομαι εντονως για την διακοπη
των καναλιων, οτι θελω να καταγραφει η διαμαρτυρια μου
και οτι επειδη τελικα θελω να διακοψω τι πρεπει να πληρωσω για προωρη
διακοπη του συμβολαιου.

Περιμενε -μου λεει- να σε συνδεσω με αλλο υπαλληλο για να σου πει.
Περιμενω ακομη μερικα λεπτα, (οι μοναδες πεφτουν εν τω μεταξυ)
βγαινει ενας, και με ρωταει γιατι θελω να διακοψω.
Του λεω κυριως λογω ελλειψης eurosport, και γενικως
γιατι εχετε γραμμενο τον καταναλωτη εκει που δεν πιανει μελανι.

Μου λεει οτι δεν ξερει αυτος τι χρειαζεται για διακοπη, και του δινω τον αριθμο του κινητου μου
ωστε να με παρει καποιος αλλος τηλεφωνο, για να μου πει εντελει
τι χρειαζεται ωστε να διακοψω.

Απο προχτες ακομη περιμενω.
Εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι.
Τα λοιπα συμπερασματα δικα σας.

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Απο προχτες ακομη περιμενω.

Εγώ περιμένω από τις 18/9 να συνδεθώ, την προηγούμενη Τρίτη πήρα τηλέφωνο στο 13888 να δω τι γίνεται μου λένε θα σας καλέσουν, Σάββατο μίλήσα πάλι στο live chat μου λένε θα σας καλέσουν...Απλά τραγικοί....

mclisme

Senior Member
4 May 2012
646
Δεν περνάω πολύ χρόνο στην tv πλέον αλλά ψάχνοντας προχτές να δω κάτι σε κάποιο Discovery λέω πάει χάζεψα και δεν θυμάμαι που είναι. Με μεγάλη απογοήτευση διαβάζω ότι έφυγαν τα συγκεκριμένα 8 κανάλια και θεωρώ ότι είναι μεγάλο φάουλ που για να μην κοροιδευόμαστε δεν αναπληρώνεται με τσόντες τύπου viasat και fine living. Πέραν του κουτσομπολίστικου TLC, τα Discovery, Animal Planet, Eurosport ήταν κανάλια με κορυφαίο περιεχόμενο που ξέρω ότι τα παρακολουθούσαν αρκετοί γνωστοί μου συνδρομητές. Εντελώς ακατανόητη κίνηση αν έγινε για το κόστος και δυστυχώς ανανέωσα πριν 1 μήνα... Η πρώτη αλλαγή που με ενοχλεί τόσο πολύ στα 6 χρόνια που είμαι συνδρομητής, και αν τα κανάλια αυτά υπάρχουν σε άλλη πλατφόρμα πιστεύω πως θα κοιτάξω προς τα εκεί σε 1 χρόνο από τώρα. Υπάρχει πραγματική σαβούρα για ξεφόρτωμα αλλά κάποιος αποφάσισε να κόψουν κανάλια με τόσο αξιόλογο περιεχόμενο... κρίμα.

ioanna1978

Established Member
13 August 2017
293
επειδη απο την ωρα που αλλαξα τον αποκοδικοποιητη κ πηρα τον καινουργιο υβριδικο pvr μολις σημερα το συνδεσα με ιντερνετ. ανακαλυψα λοιπον οτι ενω κανει ληψεις κανονικα στο replay tv, στο tv plus σε ταινιες και σειρες ενω μπορεις να τις δεις σε προβολη δεν μπορεις να κανεις ληψη. πατωντας την δεν κανει τιποτα ουτε παει στο menu των ληψεων οπως το ηξερα παλια σε μια σειρα που οταν ολοκληρωθει η μια ξεκιναγε η αλλη. τι προβλημα παλι αυτο?

MIKU

AVClub Addicted Member
7 May 2017
1,983
Ανέβασαν τις τιμές στο ondemand, από 2,49 σε 2,80...μιλάω για αυτές στην κατηγορία ''πρεμιέρα'' και φυσικά SD αφού η HD κοστίζει πάνω από 3...

fotonipag

New member
5 October 2017
1
Ευτυχως δεν ειμαι η μονη!!! Νομιζα οτι μονο σε μενα δεν αρεσουν τα καινουρια καναλια. Ακομα και η εικονα τους χαλια ειναι! Θελω και εγω να κανω εγγραφως παραπονο!

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,047
Πειραιας
Με ενα διπλο lnb και πιατο 1 μέτρο gilbertini κάνω δουλειά?
Δεν με ενδιαφερει το σπικαζ,μονο τα superbike με ενδιαφερουν.

sgatz

AVClub Enthusiast
26 May 2010
819
Αθήνα Ελλάς
Απαράδεκτο να κόψουν το Eurosport.
Ιστορικό κανάλι .....ξέρετε που το βρίσκουμε τώρα? ?
Το eurosport 1 είναι ελεύθερο στη γερμανική βερσιόν στον astra 19.Με διπλό lnb στο ένα μέτρο που έχεις είσαι κομπλέ.Αν δεν μπορείς να το λάβεις από κει τότε κατεβάζεις το eurosport player από το play store που τα έχει και τα δύο με Ελληνικό ήχο με χρέωση νομίζω γύρω στα 5 ευρώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Με ενα διπλο lnb και πιατο 1 μέτρο gilbertini κάνω δουλειά?
Δεν με ενδιαφερει το σπικαζ,μονο τα superbike με ενδιαφερουν.

Εννοείται ότι κάνεις δουλεία αλλά θες αλλά 22 ευρώ το μήνα να κάνεις συνδρομή στο Family Pack της Nova. Στο οποίο πακέτο θα έχεις και τα Discovery που έκοψε προσφάτως από το πακέτο της η CosmoteTV.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,047
Πειραιας
Μόνο την εφαρμογή πληρώνεις δηλαδή?
Και έχει κανονικά όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα?
Γιατί αν υπολογισεις lnb,βάσεις, καλώδια, disec ,μαστορας....τζάμπα είναι το ταλλαρο!!

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,047
Πειραιας
Εννοείται ότι κάνεις δουλεία αλλά θες αλλά 22 ευρώ το μήνα να κάνεις συνδρομή στο Family Pack της Nova. Στο οποίο πακέτο θα έχεις και τα Discovery που έκοψε προσφάτως από το πακέτο της η CosmoteTV.

Χρήστο δεν τρελάθηκα να δώσω και άλλα λεφτά για νόβα. ......αν υπάρχει ελεύθερο σε κανένα δορυφόρο έλεγα.
Εξάλλου μόνο για το παγκοσμιο πρωτάθλημα SBK το θέλω.
Αν μπορεσω με την εφαρμογή, ειμαι αρχηγόπουλο!

polmyt

Senior Member
3 November 2012
424
Λιγο off topic αλλα μιας και αναφερεται συχνα να πουμε ότι τo eurosport Player,στην εκδοση για το laptop, κοστιζε πριν κανα διμηνο που ειδα τελευταια φορα 3 ευρω το μηνα ή 29 ευρω ολο το χρονο.
Περα από τα βασικα καναλια προσφερει και επιπλέον επιλογες.Στα grand slam του τενις πχ που το χρησιμοποιησα εγω, ειχε σε live ολους σχεδόν τους αγωνες από όλα τα γήπεδα.Με λιγα λογια πληρωνεις μεν ,αλλα εχεις αρκετα επιλογες περα από τις δυο βασικες.Εννοεται βεβαια ότι περα από τα δυο καναλια στα υπολοιπα δεν υπηρχε σχολιασμος

loukas2010

Senior Member
1 April 2010
308
Λιγο off topic αλλα μιας και αναφερεται συχνα να πουμε ότι τo eurosport Player,στην εκδοση για το laptop, κοστιζε πριν κανα διμηνο που ειδα τελευταια φορα 3 ευρω το μηνα ή 29 ευρω ολο το χρονο.
Περα από τα βασικα καναλια προσφερει και επιπλέον επιλογες.Στα grand slam του τενις πχ που το χρησιμοποιησα εγω, ειχε σε live ολους σχεδόν τους αγωνες από όλα τα γήπεδα.Με λιγα λογια πληρωνεις μεν ,αλλα εχεις αρκετα επιλογες περα από τις δυο βασικες.Εννοεται βεβαια ότι περα από τα δυο καναλια στα υπολοιπα δεν υπηρχε σχολιασμος
Λειτουργεί και από smart Tv;

polmyt

Senior Member
3 November 2012
424
Θα σε γελασω ,δεν το εχω δοκιμασει.
Αν μπεις όμως στο site γραφει σε ποιες συσκευες δουλευει