θα αναφερω κ εγω το παραπονο μου εδω μιας κ με πνιγει. πριν 3 μερες εκανα αγορα εκ μερους μιας φιλης στο εξωτερικο στο δικο μου ονομα το ote tv μεσω δορυφορου cinema pack. πηγα στον Γερμανο και δυστυχως ο ανθρωπος που επεσα εκει ηταν η εξαιρεση αλλα επεσε σε μενα..νεος, αγχωμενος δεν ξερω τι το ενα λαθος μετα το αλλο. αφου τα παντα πηγαιναν στραβα κ ερχοντουσαν κ τον διορθωνανε το αποκορυφωμα ηταν οτι πηγε να μου δωσει αποκοδικοποιητη χαλασμενο. ημουν ετοιμη να τον παρω κ ευτυχως τον προλαβαν κ του το αναφεραν. εγω παντα υπομονετικη σε τετοιες καταστασεις ειδικα για να μην αγχωσω τον αλλον. μου ειπε να περασω σε 2 μερες επειδη δεν ειχε το καταστημα. την αλλη μερα το πρωι με καλεσε ο ιδιος οτι του φεραν να περασω να τον παραλαβω. οπως κ εγινε κ εκει με χρονοτριβες για μια υπογραφη επειδη ολα του κολλαγαν. κανω την βλακεια κ δεν το δοκιμαζω εδω σπιτι μου που εχω ετοιμη εγκατασταση κ ο λογος ειναι οτι επειδη θα το εστελνα εξωτερικο κ θα ειχα επικοινωνια για την εγκατασταση εκει με το ατομο μου δεν ηθελα να περασω αλλες ρυθμισεις κ.λ.π κ ηλπιζα οτι οτι προβλημα κ να υπαρχει θα ειναι απλα δορυφορου, σηματος κ.λ.π. λοιπον σημερα μιλωντας στο τηλεφωνο κ ενω τα παντα εχουν γινει σωστα μου λενε οτι τους γραφει σφαλμα 14 κ μηνυμα δεν μππορει να χρησιμοποιηθει αυτη η καρτα με αυτον τον αποκοδικοποιητη. αυτο μπορειτε να το δειτε κ στο βιβλιαρακι του. αφου αεχιζει να μου ανεβαινει η πιεση κ κανω καποιες σκεψεις πονηρες, μπανω στο my cosmote στον λογαριασμο μου οπου εκτος αποκινητο κ την υπηρεσια οτε tv που ειχα εχει προσθεθει κ η νεα. και εντοπιζω κατι. οτι στον δικο μου αποκοδικοποιητη(καινουργιος πριν 2 μηνες τον πηρα επειδη ειχε προβλημα ο πιο παλιος) γραφει ως μοντελο αυτο 'HYBRID TECH. DSI810HYB (με σκληρό δίσκο)...στον αλλον που εστειλα εξωτερικο αναγραφει αυτο 'HYBRID UPGRADE TECH. DSI 810 (με Σκληρό Δίσκο). εγω με ολο αυτο βγαζω το συμπερασμα οτι αυτον που του φεραν κ παρελαβα ειναι ενας πιο παλιος που απλα του ειχε γινει αναβαθμιση και σε συνδυασμο με το σφαλμα 14 προφανως και εχει γινει μετα στην ξανατοποθετηση του λαθος παντρεμα καρτας με αποκοδικοποιητη..συν οτι μου ανεφεραν οτι κατα την εγκατασταση καπου τους πεταξε μηνυμα για διαμορφωση του σκληρου που αυτο σε καινουργιο αποκοδικοποιητη δεν το κανει νομιζω. το κουτι εξω εγραφε 320 gb και θυμομουν οτι ετσι ειναι οι καινουργιοι που ειχαν βγει..θυμιστε μου τοσο ειναι η οχι αλλιως αλλαξαν και το ουτι κ απλα βαλαν αλλον αποκοδικοποιητη μεσα..ρωτω για τους τελευταιους που ηταν ηδη ωβριδικοι διοτι αυτον θεωρητικα μου εδωσαν. ακομη λογο Κυριακη δεν με εχουν καλεσει για να επιβαινεωθουν ολα αυτα που σας αναφερα αλλα με τα οσα γνωριζω νομιζω οι κατι τετοιο συμβαινει..και το ασχημο σε ολα αυτα ειναι οτι ο αποδικοποιητης ειναι εξωτερικο κ να ερθει για να ξαναπαει αλλος κ.λ.π ειναι εξοδα.